lauantai 1. joulukuuta 2012

TTVK & Geshtapo


YYyyyeeeeeeeeeeeessssssSs !!!. Mahtavaaaaaa, läl läl läl läl läl läl läää !!. Geshtapo joutui luopumaan, aloittamastaan leikistä tai älysi vetäytyä, muhimaan myöhempää täsmäiskua varten. Kytemään kyvyttömässä Byrokraattisessa raivossaan. Hävetkää jokatapauksessa koko saatanan paskasakki!!. Eikö teillä oikeasti ole mitään muutakaan elämää / tekemistä kuin ruveta potkimaan kunnon-ihmisten ovia sisään ja sieppailla 9-10.v tyttöjen ´läppäreitä´. Otteenne alkavat muistuttaa, niinkuin kaikki muukin tässä maanraakileessamme, Kwan eli "Amerikan" sikojen suht. raskaita otteita. Anarko-Tyranniaa totta tosiaan, horizontissamme häämöttänee.
Te olette jo tippuneet auttamattomasti technologian kelkasta, joten keskittykää vain, vaikka virkkaamaan ja jakelemaan parkkisakkoja tai jotain muuta vastaavaa. Se ei teille Kommarimulkku Kyttääjä Byrokraatikoille kuulu hevonhelvetin vittua, mitä me Vapaat Ihmiset teemme elämällämme / elämässämme.
Ajatelkaa kuinka rutikuiva maa tämän on rikosten suhteen oltava, jotta Polizain yms. järjestöjen / yhteiskuntaluokkien on käännettävä sortoon ja kurmootukseen hinkuvat, kiilusilmänsä kohti lapsia ja Nalle Puh päällysteisiä tiezikoita, jonkun hevosen vitun Chisun-Biisin takia !.

                                 Summa Summaarum : Huu Givs a Fak ??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti