maanantai 30. syyskuuta 2024

Maahanmuuttajista™ totuutta

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9de59391-a2c8-451c-8fbf-7dbe1fdd2d3b


Hahaaa oijoi...ei kai, kappas vain. Omat demoniset ählämit taisi median vittupäät purra ?

Siellähän se, Saatanan apinat taas... tekee sitä ainoaa mitä osaa eli uhkaa ja häiriköi ja tuhoaa ja uhoaa ja ryöstää ja raiskaa ja räjäyttää jne ja silti niitä joku kusipää kehtaa täälläkin aina vain kehua suut silmät täyteen. Menkää itse vaikka tuonne kaikki "refuziis welcam" typerykset.




https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/19392aad-f8ad-4974-bb21-bb3a98f026cc


Onhan tuo ^ kieltämättä aika uskomatonta. Vaikken niin välitä huumeidenmyynneistä ym mutta voisi ne hätistää johonkin mutanttien omaan leiriin ihmisten ilmoilta.

Ja siinä ihan sanotaan että ulkomaalaiset !!! Saatatteko käsittää ?? Jotain TODELLA on JO muuttunut, tästäkin olisi vielä vuosi sitten valehdeltu ihan vain jotta voitaisiin valehdella ja tyhmää olisi leikitty ja "Lasismia!" olisi huudeltu, mikähän vittu mediaan on nyt mennyt ? Joku niistä on niellyt jonkunlaisen madon kenties, joka pistää kertomaan totuuden ? En tiedä mutta outoa ja hyvä.


Ja sitten !!

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/564bcff5-8d4d-4ece-b002-25a1d5ed9414


Voi jumalauta vittu saatana !! Olette te jumalauta kusipäistä jukuripäistä saatanan paskaväkeä ja sakkia vitun elitistiSIAT saatana !!



TÄSTÄ KAIKESTA ^^ tämäkin Blogi aikanaan alkoi, tämän KAIKEN ja paaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon enemmän olette voineet lukea täältä ja pitkin poikin nettiä ja BlogoSfääriä ja emme me ole kuin noin 20 vuotta HUUTANEET SUORAA KURKKUA vitun kusipäät että LAKATKAA TEKEMÄSTÄ TÄTÄ ILMISELVÄÄ SAATANAN TYPERÄÄ VITUN KUSISTA HULLUUTTA !!!! Ja mitä te teette ?? Hyssyttelette todentotta, leikitte vielä tyhmempää kuin kai olette, pyritte hiljentämään meidät ja rankaisemaan MEITÄ eli tekojenne UHREJA, koetatte kaiken reagointimme varjolla varastaa viimeisetkin oikeuksiemme / vapauksiemme rippeet ja meitä siinä sivussa samalla tästä legendaarisesta "Rasismista™" syyttäen. Vittu minä painuisin teinä kauas maan alle enkä uskaltautuisi enää ihmisten ilmoille, saatanan vitun kusipäät paskatahrat ja huorat ja petturit ja vitun komentelevat loiset ja varkaat !! Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!


Te tuhositte SUOMEN. Tämä on niin SUUREN MAGNITUUDIN asia ettei sitä ymmärretä kai vielä 10 Sukupolveen, ja te teette varmasti kaikkenne jotta näin olisikin ja pääsette turvallisesti vitun raukkamaiset paskaläjät kuolemaan ottamatta sitä aina muilta vaatimaanne aivan yhtä legendaarista kuin "Rasismi™"   "Vastuuta™"  teoistanne, saatanan oksennukset ja kusipäät vitun ripulit.

VITTU mitä MEGAmulkkuja te ylimieliset saatanan saastat olettekaan ! Häkellyttävää.


Mutta hei, LUKEKAA vittu siitä ^ siinä teidän oman "medianne" tuo rilliriku uskaltaa nyt koettaa näyttää tietä, nyt se on kuin yhtäkkiä järjissään ja Meidän Puolella. Siinä on kaikki kerrankin pelkkää asiaa ja asioita jotka me ei-poliittiset olemme voineet teille kaikille kertoa KOKOAJAN ja etukäteen ja näin teimmekin, ja jotkut on tästä varoitelleet 1940-60-luvuilta lähtien !! Ja SILTI (!!) siiiiiiiiiiiilti te vitun oksettavat tukehduttavat vallankiimaiset keskinkertaiset pikkunahjukset ajoitte asiat tähän tilaan. MIKSI ??! Mitä kristuksen nimessä te kuvittelitte tämän tien päässä oikein odottavan ?!?!? Saatanan pullasorsat rotanpaskat. Palakaa helvetissä vitun sianpaskamulkut. Suksikaa vittuun ja viekää JOKA-IKINEN nekrunne mukananne, tänne ne ei kuulu, ei IKINÄ ole kuuluneet eikä ikinä tule kuulumaan. Totisesti minä sanon näin, ja me sanomme näin ja näin on vaikkei sitä kukaan sanoisikaan.

Siinä on se teidän "toimenpide" jolla korjata tilanne;  Maahanmuuttajat™ ULOS maasta ja vitun äkkiä. Ja saavat maksaa kukin suomelle vaikkapa minimissään 10,000 € korvausta kaikesta. K A I K E S T A.

Ja TE saatanan poliittiset kusiläntit rotat !


*



Yhtäkkiä suomaliankin paskamedia on alkanut uskaltaa kirjoittaa jostain asioista jopa vähän totta ! Ehkä ne on lukeneet Blogiani ja alkoivat HÄVETÄ omaa munatonta ämmäyttään ja pelkuruuttaan. Kuten sanoin, KAIKKI mediassa on PELKUREITA, ne EI OLE urheita ihmisiä eikä missään nimessä rohkeita, joten on vain luonnollista että ne välttelee kaikkea vähänkään oikeasti vaikeaa ja uhkaavaa ja heille kai sitten pelottavaa. Mutta nyt on sitten syytä uskoa valtion kusirottalauma ja media että: hyssyttelyn ja tyhmänleikkimisen aika ON totisesti OHI.

Ja te korjaatte jälkenne vitun rotat !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti