perjantai 20. syyskuuta 2024

nuorisoryöstöistä

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html


Siinä on taas vain yksi, uusin, tapaus näistä mistä on tullut ihan "trendi™" eli muotivirtaus, muoti, muotia, suosittua jne.

Uskoisin etten ole kovin väärässä jos syytän tästä Maahanmuuttajia™ mutta voi olla että mannet tai kotoperäiset mutantti-ääliökakaratkin on asialla. Mutta näille olisi syytä tehdä jotain totaalista ja pian, ja jokainen tuollainen ryöstäjärotta pitäisi ottaa jotenkin nalkkiin ja postittaa johonkin erämaahan, tästä tulisi ihan oikeasti tehdä tapa. Kun paljastuu joku sosiopaatti anti-sosiaalinen superpersereikä niin ====> postilla nevadaan. Vähän kuin Austraalia mutta tälläkertaa mustavalkoisemmin ja paremmin tehtynä ja suunniteltuna. 

Ja samoin normaalien lasten, ei mutanttien, kannattaa ainakin Helsingin seudulla alkaa vain ihan reilusti aseistautua, esim jonkinlaista pippurisumua tai kyynelkaasua ja teleskooppipamppu, sillä oikeasti tekeekin jotain. Ja PALJON ! Siksihän se onkin valtion mielestä meiltä Alamaisilta™ joita heillä on siis Oikeus Komennella™ niin nin Kielletty™.

Minä en tosin kysele mistä ne tykkää tai ei, eritoten jos kyse on mutanttilaumaa vastaan puolustautumisesta niin EVVK.


Mutta että tämäkin ilmiö on lähinnä Maahantuotu ja sangen viimeaikoinakin vielä. Ja tämä saa lähteäkin ihan yhtä samantien ja äkkiä kun on tänne tullutkin. Ja tekijänsä niinikää, ja lähteekin. Pistäkäähän joku siellä "parlamentissa" sitten vähän jo tossua toisen eteen tai meidän on laitettava, mutta teistä nyhjäkkeistä ei ole jumalauta vittu mihinkään ! Paitsi kyykyttämään suomalaisia köyhiä ja työttömiä ja määkimään joka saatanan "SoMe Postauksesta" josta kukaan täyspäinen ei välitä yhtään sen enempää kuin TIEDÄKÄÄN.


Huono juttu tälle uhrille. Ja huono juttu itäkeskuksen maineelle..hahahAHAhahaa ikäänkuin siinä olisi jotain pahennettavaa enää ! 


Hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti