maanantai 2. syyskuuta 2024

Amerikan pahuudesta...

 https://www.youtube.com/watch?v=SbSYSehbtKE



Tuollaista se on ^, Amerikassa.

KAIKKI kytät ja valtiot ym on Saatanasta jne ja tämä on vain tikkusuora aito oikea korrekti fakta, mutta Amerikan versiot vaikuttaisi olevan kaikkein pahimmat ja Luciferiaanisimmat. täysin 200 %:sta rikollisuutta siis itsekin.

Absurdia, ja ajatelkaa että tuo, TUO, on kaikki sitä "laillista" ja Normaalia jne.

Yksi asia ja oppitunti minkä voimme kaikki Amerikasta oppia ja sisäistää, on se että jos ja kun ihmiset pääsee viiiihdoin vapauteen ja Anarkiaan, siitä seuraa ...valtio. Ja kytät ja kahleet ja sellit ja vankilat ja linnat ja sakot ja myöhästymismaksut ja lait ja sen sellaiset eli kaikki se saatanallinen satanistinen PAHA mitä siinä on koetettu paeta ja muuttaa alunperinkään.

Anarkiasta seuraa siis mitä todennäköisimmin useimmiten kaikkien idioottien hönöjen ja mielipuolisten kusipäiden, kuten brittien nykyinen pääkanisteri, takia se Sama Vanha Paska mutta ehkä vielä ankeampi ja pahempi ja julmempi sillä sillä on nyt kostonhimoa niitä perkeleen "Kansalaisia™" kohtaan jotka julkesivatkin lähteä karsinasta ja tavoitella vapautta, joten sorto on oleva vain vielä pahempi Ja mikä kaikkein parasta ? KAIKKI on sallittua ! KAIKKI käy ja ===> K A I K K I on laillista ja SINÄ saat laatia ja kirjoittaa kyseiset lait. Eikö olekin hienoa Kansalainen™ ? Jo vain !

Mahtavaa.


*


Eniwei, tämä ^ on vain 1 aivan abysmaalisen KAMALA piirre Amerikassa, Amerikan primitiivisessä kommarilassa, ja vain 1 syy miksi siltä on vedettävä piuhat seinästä ja se on pommitettava olemattomiin, suureksi kraaterimaisemaksi kuin kuu

Oi sitä unelmaista maailmaa missä ei ole enää Amerikkaa ei ryssää ei ählämiä ei neekeriä ei somalia ei mustalaista eikä homeitiönaivoista valkoista heteroa kristittyä konservatiivia jäykkäniskaa kusipäätä ! Mutta se onkin jo Utopia Planitia. Utopian tasangot.

 

Sillävälin täällä Helvetissä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti