lauantai 21. syyskuuta 2024

jutkurotta vs totuus

 https://counter-currents.com/2024/09/darryl-cooper-and-the-bulwark-yenta/


Noita artikkeleita olen monen monta tässä lukenut ja nostanut varmaankin sillä verenpainettani ihan kiitettävästi mutta tälläkertaa muistan laittaa jakoonkin. Jollette inhonneet jutkuja vielä tarpeeksi.


Lienen jo sanonutkin mutta sanotaan taas, että en ole koskaan ikinä kertaakaan vihannut saati inhonnut Adolf Hitleriä enkä edelleenkään tunne atomiakaan mitään muuta kuin lähinnä "ok" tai jotain ympäripyöreän positiivista kyseistä heppua kohtaan ja olen aina ollut Saksan puolella ja olen edelleenkin enkä tietenkään koskaan edes harkitsisi mitään muuta "asemaa" tjms. Minun sympatiani on täydellisen totaalisesti Saksan puolella ja aina olleet.

Ja mitä enemmän tutkitte ja luette Histooriaa ja ajattelette ja tarkkailette niin sitä selkeämmäksi kuva tulee mm tuon Toisen Suursodan osion kohdalla ja Englanti näyttäytyy sen primäärisenä syyllisenä ja moottorina ja eritoten se aina inhoamani bulldogin näköinen narsistinen vitun saatanan saastainen syyläinen satanistinen yhdentekevä koiranpaskapussi itsensäpaljastelija churchill. Palakoon helvetissä saatanan paistetun kananmunan / pekonin näköinen vitun mulkkuanglo.

HUOMAUTAN samalla että se EI OLE Saksalaiset kun ovat menneet pitkin maailmaa ja valtailleet toisten apinoiden maat ja kulttuurit ja luonnonvarat jne eikä se ole Germaanit jotka on yhä tälläkin hetkellä endeemisessä loputtomassa sodassa kaikkialla kaikkien kanssa, eikä se ole liioin Saksa joka on käynnistänyt edes NATOa tai aloittanut mitään modernien aikojen sodista mutta tuo KAIKKI ja paljon päälle ON kyllä sensijaan ===> angloista. Englantilaisista ja noita kehareista mutatoituneista serkuistaan amerikkalaisista. NIISTÄ versoo sotia ja kärsimystä yms, mukkun mun TV jne. Nimpä...nimpä. Sun tv on sitä mieltä että Hitlerin Fyyreri oli abaut pahinta sitten Paholaisen muttei se ollut, se oli vain ikäviä uutisia juutalaisille näätärotille, jotka siis omistaa mediat ja pankit ja kaiken, kas siitä moinen älämölö ja yksisuuntainen naurettavan lapsellisen histriooninen hysteerinen solipsistinen narsistinen* poru ja valitus ja parku ja mongerrus ja vaikerrus ja ..tämä nykyaika.

YÖK !

Harmi ettei Saksa voittanut, muttei mitään hyvää ikinä tapahdukaan elämässä, maailma on kallellaan pahuuden puolelle ja aina ollut, luoja rakastaa pahaa ja puoltaa sitä nyt ja aina.

Mainitaan myös että Hitler tarjosi toistuvasti ja SELKEÄSTI ja kiistämättä ja kuuluisasti ja jatkuvasti RAUHAA koko VITUN "anglosfäärille" saatanan rotat, ja Ranskalle ja mille vie vitun Euroopan keharilalle mutta kun ei, kun haluttiin sotaa ja syyläiset juutalaiset esinahattomat naurettavat pikkumaiset näädät halusi SOTAA ja TUHOTA Saksan.

Siitä saavat vitun saatanan supersaastat vielä maksaa. Ja onneksi ovatkin nyt totaalisessa kusessa siellä sen  "palestiinansa" kanssa, HAH HAH HAA ja toivon että uppoavat viiiiihdoin sihisten !


Kiitti.






* kursivoin nuo sanat ja käsitteet koska ne KAIKKI ovat "suomlantia / anglismeja" EIVÄTKÄ suomen kieltä. Lainasanoja ja käsitteitä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti