tiistai 24. syyskuuta 2024

typerät jenkkilän julkut

 https://www.youtube.com/watch?v=7MiBL4vAVbw&ab_channel=modernity




Ei kristus vittu !!





Vittu mitä absoluuttisia saatanan näätiä nuokin kaikki kuuluisat aivottomat Amerikkalaiset on. Onneksi olen aina joko inhonnut kaikkia noita tai ne ei ole kiinnostaneet alunperinkään yhtään, minulla on vain aivan absoluuttisen pettämätön taju ihmisistä ja eläimistä ja sen sellaisesta ja kompassi sisälläin joka jostain syystä vain puuttuu teiltä suurimmalta osalta. 

Minä haistan kusipään vaikka sammiollisessa virtsaa, ja olen aina ällönnyt suurinta osaa sekä amerikan julkimoista että muistakin. Ne on melko kaikki tyhjäpäisiä naurettavia ja kuten muutkin ihmisapinat SUURIN OSA, todella vitun heikkoja.

Mitättömiä. Ja tämä ^ kaikki näyttää ihanan selkeän selvästi sen mitä amerikka on, ja kirjoitan sen ärtymystäni pienellä ja koska inhoan sitä paskaläjää, niin nin se on KOKO AJAN ollut vastenmielinen läntti naurettavaa ylimielistä omahyväistä typerää lahkolaista histrioonista kusta. Pelkkä neekerten ja saatanan jutkujen "imperiumi" täynnänsä typeryyttä ja vastenmielisyyttä, teennäisyyttä ja rappiota ja ainoa asia amerikassa mikä EI ole pinnalista muovia ja pelkkää "fasadia" eli julkisivua on kaikki se pahuus ja rutiköyhyys ja kärsimys ja kurjuus. Ja kaikki luotaantyöntävä ja oksettava, rumista taloista ympärileikkelyyn ja neekerin hysteeriseen naurettavaan paijaamiseen ja pedestalisaatioon.


Suksi amerikka vittuun  !


En ole enää niin varma edes siitä saatanan NATOsta.



Tänne ei pidä laskea mitään vitun jenkkejä yhtäkään.


Fuck Off ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti