keskiviikko 2. lokakuuta 2024

siat varkaissa (kuten aina)

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c2f93f60-c330-4a37-9208-e24cec01d7e1


Saatanan oksennukset ja rotat. VITTU että on ällöttävä ylimielinen sininen pikkumies, pikkusika tuo vitun taliaivo tuossa fotossa (ja virnuilee typeränä "hehheh, mä tee pahaa" mulkkuna kuten aivottomat lihapäät aina). En ymmärrä miten kaikkien ensimmäinen reaktio tuollaiseen molopäähän ei ole haluta ampua se joka solullaan, mutta hei, te olettekin tyhmiä ja järjiltänne ja aivopestyjä ja alunperinkin heikkoja joten ei kai sen pitäisi yllättää


Mutta siinä näette, kyttä on aina ja joka tilanteessa hävytön häpeilemätön häpeämätön varas. Pelkkä hyödytön sortava naurettava kusipää

Ja käyttäytyy ikäänkuin se olisi ihan jees ja näin, jopa jotain Hyvää™ vaikka se on Pahaa.

Ja jumalauta jotta tuo on aina yhtä NAURETTAVAA tuo noiden vitun rutikuivien byrokraatin rottien sanelu ja toteamukset "huumausaineen käyttöRIKOS".. .hahahaa ai kristus vittu saatanan puupäät hankkikaa vittu elämä ja moraali.

Se ei kuulu hevon vittua teille jos joku tuollainen veltto hippiäinen polttaa jossain jonkun vitun sätkän, eikä KUKAAN välitä siitä tuon taivaallista kuin ehkä joku iiihan siinä vieressään mahdollisesti oleva. Ja se on ihan sama onko se tupakkaa vai jazz-tupakkaa.


Eniwei, valtioista ja valtarakenteista on päästävä kokonaan eroon, tähdätkää siihen tai jos ette uskalla niin jääkää jumiin tähän elämään, maailmaan, ulottuvuuteen ja kaikkiin vanhoihin kuvioihinne. Tunkkaisia olette ja tukehduttavina pysytte.


Haistakaa kaikki vittu.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti