sunnuntai 15. syyskuuta 2024

"Maahanmuutosta™" pari kysymystä

JOS lähdetään siitä fiktiosta mitä valtio itse itsestään sanoo ja julistaa ja mainostaa, valehtelee, että se on Kansan™ suojelija ja etujen ja turvallisuuden takaaja jne niin nin kysyisin siihen kuvitelmaan pohjautuen että ...


- Miten suomalaisten elintaso ja elämä ja turvallisuus paranee Maahanmuuton™ myötä ? Ja sen että muuttajat ovat alkeellisten primitiivirotujen alkeellisia edustajia.

- missä vaiheessa ja koska ja miten ja missä meiltä on kysytty haluammeko tänne YHTÄÄN KETÄÄN ?!

- oletteko maksaneet ihan KAIKEN ihan omalla palkallanne ? Vai maksattaneet uhreillanne ? Ja joita haukutte ja nimittelette ja uhkailette ja painostatte ja panettelette aivan totaalisen tauotta ja häpeämätä ja häikäilemättömästi ja kylmäverisesti.

- miten suomen ylimalkaista tasoa nostaa se että suomeen lapataan koko paskameren sisältö ? Se että suomeen lappaa pelkkiä älykääpiöitä primitiiviapinoita jotka ei ikinä keksineet vittu edes jumalauta saatana pyörää !!!!!!! ?? !!

- Miten MIKÄÄN osa "Maahanmuutosta™" on MITENKÄÄN ===> hyödyksi ja hyväksi suomelle ja suomalaisille ?

- millä tekosyyllä tarkalleenottaen selitätte ja oikeutatte tekonne ja maanpetoksenne ? Ja miksi että ole siitä vankilassanne valtiolaiset ITSE ?

- miten ja millätavoin, kuvitelmat uloslukien, SUOMEN kulttuuri ja mikä lie "kulttuurielämä" paranee Maahanmuuton™ funktiona ?

- mitä tarkoittaa enää nykyään olla suomesta tai suomalainen ? Tulevaisuudessa sitäkin mustavalkoisemmin. KUKA siis on suomalainen ? Kuka sen määrittää ? MIKSI sitä piti alkaa revitellä ja "määritellä" ylipäätään ? Kuka SEN oikeutti meidän KAIKKIEN yli ?

- onko Diversitetille™ eli Moninaisuudelle™ tai Monenkirjavuudelle™ jonkunlainen yläraja ja maksimi ja samoin "Maahanmuutolle™" ?!?

- miksi ja kenen ja keiden aloitteesta alkoi tämä koko hulluus, tämä nykyajan "Itsestäänselvä Luonnonvoiman kaltainen Laajamittainen Maahanmuutto™" ?!? Kansainvaellus, miehitys jne.

- millätavoin ja miksi ja miten mikään "Maahanmuutosta™" on mitään muuta kuin silkkaa paskaa ja ongelmia ja vaaraa suomelle ja suomalaisille ? Mikä osuus siitä on mitenkään edes siedettävää ?

- mistä taiotte ne Toisten Ihmisten Rahat saatanan torakat ja loiset, joilla itsekin KEHTAATTE siellä porskuttaa, joilla korvataan kaikki se LOPUTON Kankkulan Kaivo mihin MaMuilun takia suomalaisten kaikki rahat menee ja katoaa ?

- millä olette ajatelleet KORVATA tämän KAIKEN meille ja hyvittää tekonne ja sen GIGANTTISET seuraukset ja sen myrskyisän vanaveden ?

- mistä saitte sen erioikeuden kävellä ylitsemme vaikka "valta suomessa kuuluu kansalle" ja liititte meidät eurostoliittoon ja aloitte maanpetoksellisesti lapata tänne ventovieraita ulkopuolisia alkeellisia apinaolentoja ? Kuka tämän megapetoksen oikeuttaa ja miten ? Haluaisin tarkkoja tietoja.

- mikä on "valtion" merkitys ja funktio enää tässä tilanteessa ja siihen liittyen, millä verukkeella tai "legitimaatiolla" olette enää liikkeellä ? Te ETTE aja suomalaisten-suomalaisten ja suomen etuja ja asioita mutta suoraan päällemme ja ylitsemme ja olette ottautuneet vihollisiksemme ja sellaisina teitä kohdeltakoon, te olette ottautuneet kollaboratööreiksi ulkopuolisten ja vihollisten kanssa, täten valtion kuvitteellisinkaan "legitimaatio" on jo kaikonnut ja poissa ja on tyhjä ja mitätöity.

- milloin ja miten olette ajatelleet lähettää tänne pesiytyneet ulkolaiset pois ? Eli Kotiuttaa ne.


Tässä vain muutama näitä isoimpia ja itsestäänselvimpiä kysymyksiä.




Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti