sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Täysin Sekalaista 2024

 Laitan erikseen satunnaisia juttuja joille en saanut aikaan omaa juttuaan. Siivoan bäklogia taas.



Tässä oli ideana vain että nuo ^^ todella on 2 ERI henkilöä ! 

Tuo pystyynkuollut rutikuiva aivoton vitun hönö ^ ja tuo typerä pikkulikaksi itsensä eittämättä mieltävä perusruma perus-suomalainen ämmä.


*




tässä taas on 4 hyvin erilaista naista. Joista päällimmäinen ja yli näyttää ihan jo ihmiseltä, nuo alemmat taas joltain uneliaalta Shrekittäreltä tjns ja en osaa edes kuv..mit..ei helvetin vi....ei.. just. Ei ..ei saatana... jokin ankka ? Apina ? Kuin jokin halppisliikkeen versio barbiesta ? Ja tuo yksi mulkku jolle minä laadin oman kirjoituksen myöhemmin.


*



Tässä niille jotka inttää, kai ihan tosissaan, että "ei neekeri ole ainakaan APINA!".


*




Eli "EVA" lie NAISTEN lehti, ymmärtäkää HETI tämä. Toisekseen "enemmistö" tarkoittaa lievää enemmistöä EVA-lehden lukijaämmiä joiden yhteenlaskettu ÄO on noin hevosen luokkaa, ja siinäkin on sangen suppean kapean pieni kysely. Joten EI "enemmistö suomalaisia" vaan "pieni määrä EVAa lukevia ajatuksettomia tyhjäpäisiä tyhmiä naisia ja ämmiä".

Ja mikä on "Rasismia™" ja miksi se on ei haluttavaa ja pahaa jne ?

Ja tässä annetaan Kaikkivoipainen kuva valtiosta ja hallituksesta ja kytistä jne, eli juuri sellainen kuin ne kontrollidemonit haluaakin, muttei ole heistä ja maagisista taikavoimistaan kiinni "sallitaanko Rasismi™". Tätä "Rasismia™" on ja tapahtuu ja ilmenee heidän määräilyistään ja komennoistaan ja tahdostaan huolimatta eikä siitä kysellä heiltä, nyt eikä koskaan.


*



Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa ! Loistavaa.


.Aaaaah. Vitun tyhmät idiootit hönöt byro-rottanörtit. Repikää siitä. Ja sinä Tavallinen lainkuuliainen Kansalainen™ vitun aivoton sieluton typerä tollo kusipäinen vitun idiootti hoi, katso siitä; tuollaista se rakas pakanavaltiosi aikaansaa ja noin naurettavaa kaikki on kun ON kyttiä ja lakeja. NOIN tyhmiin temppuihin täytyy alkaa ja ruveta kun on olemassa sanelevat byrokraatit. Ja jotka KAIKKI on häiriintyneitä häiriköitä ja naurettavia pikkumaisia pikkusieluisia kiusantekijöitä ja kusipäitä. Demoneita, pahuuden banaalius, kuten poliisikyttäsiatkin.

*oksennus*

(Mutta onnea hevosille hienoista, josko vähän isoista, uusista tuoleista jne. Hahaaaa)


*




HAH HAH HAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! YYYyeeeeeeeeeeeeeeeeeesssSs !!





Miltä nyt tuntuu ? Vitun intrumin kusipäät paskaläntit mulkut. Vaikkakin tokihan te saatte kohdata katastroofin YHDESSÄ yhtenä kyttämäisenä rintamana ettekä joudu YKSIN suurennus ja polttolasin alle kuten me muut. Mutta tämä on yksi parhaita ja kauneimpia Uutisia pitkään aikaan. Tämä ilahdutti suuresti. Aivan kertakaikkisen MAHTAVAA !! Lisää tätä, yksinomaan tätä suuntaa kiitos !

Tukekaamme tätä ja kaikkea tällaista nyt ja aina, Jumalan nimessä, Aamen.

Tukehtukaa intrumilaiset paskaan ja palakaa Helvetissä. Amen.


*




MUISTUTAN vain tästäkin ^ taas.


*





Vittu krai mii a riva ! Ketä kiinnostaa joku helvetin korporaatiokommunistien "hiilijalanjälki" ja muu petospaska ja keksityt kahleet ?! Ei ketään, thät´s huu.

Ja samoin ketä kiinnostaa tuokin pölyinen hiekka-gaza ? tuo ählämien rauniokasa ? Ei ketään. Pitääkö sitä siis jälleenrakennella, ne samat likaiset kurjat pölyisät yhteenpainetusta hiekasta tehdyt kerrostalot ja mitkä lie aasinsuojat. Ehkä jos koko aavikko vain lanataan siitä mereltä sinne johonkin Mongoolian tienoille täysin sileäksi ?


*




Tällaista se on varmasti SUUURESSA SUUUUURESSA osassa näitä ajattelemattomien impulsiivisten vitun imbesillien "liittoja" jotka on naineet jonkunlaisen "jännämiehen" tai "Yön timon" tai murjaanin tai apinan tai "Mysteerilihaa" tjns. En tiä.. ehkä jos aattelisitte etukäteen edes kerran ?

Mutta hei, ainakin tästäkin on saatu ^ ihan valhemediaan jo iso juttu ! Josko maksumuurin taakse siltikin, saadaan edes vääähän salailla siltikin mutta tavallaan myös pitää kuitenkin esillä ja näytillä, kuin ooooikein vakuumipakkauksen kireät uimahousut ja pullottava Jorma.


*







Hahaaa youtuubissa on välillä tuollaistakin ^ ! Nuo on ihan oikeita videon pikku-kuvia, joku ovela onnistuu aina ujuttamaan tuollaistakin. Oletan että mänttituubi menee ja poistelee noita myös mahdollisimman kiireesti mutta hoi, aina sitä joku keksii jotakin ! :)


*




Noniin, eli näin se lämpiää tämäkin ilmasto jne. Ja on se saatanan Suomi vain aina yhtä kylmä ja kamala.

Toki kylmyys mitätöi bakteerien ym riekkumista, on siinä ainakin se. Ja onhan se ihanan raitista ja visuaalisestikin melko kaunista. 


*





MUISTUTAN taas vain tästäkin ^ kusipäisestä mulkkuudesta. Tuubi rikkoo RÄIKEÄSTI sanan ja ilmaisunvapautta ja ihmis-sivilisaation peruspilareita vastaan ja kaikkea oikeudenmukaisuutta ja ihan vain hauskuutta ja elämän virtaa, "flouta", ja kaikkea khuulia ja luovaa vastaan, palakoon helvetissä.

Luin myös netistä tästä jonkun vitun lakeijanäädän kirjoitusta ja ne on suuressa maailmassa, mm Irlannissa jossa tuubi sijaitsee jollain tavalla, laittaneet tällaisesta tuubille aina noottia ja käskeneet lakata tämän paskan ja samoin kuin mainostenestäjän... ESTÄMISEN. Mutta ei tunnu menevän näille kusipäille vittu jakoon, ei sitten millään. TÄMÄN takia en TÄSSÄ tapauksessa inhoa valtion ja EeUun änkemistä tähän sekaan sillä ainakin se on JOTAIN tätä megakorporaatiota vastaan ja ilmeisesti se joootenkin haittaa sentään niitä, ja onhan eu antanut itsensä lusin pyllynreiän eli appPPlenkin tuta. Se on jo kaunista se.


*




Ai jumalauta ...älkää killuttako mitään noin hyvää ja kaunista edessämme ellei se sitten todella oikeasti toteudu. Mutta suuntana an sich ihan oikea ja ihana. Mahtava Uutinen.


*




Hyi vittu ja yök !! Jukolauta kamalaa. Tuon ^ näköinen likka sentään ja TUOLLAISTA ^ saatanan kuvottavaa kuolaavan keharin näköistä raiskaavaa ryöstävää vuuduuneekeriä se pitää kai "kuumana" tjns ? TUOLLAISEN kanssa nykyiset Eurooppalaiset nuoret likat haluaa jumalauta pariutua ?... hei, tämä ON Maailmanloppu joka tapauksessa. 

Tuo nekru on kuin jokin pilapiirros, karikatyyri, 1800-luvulta.. nekrusta ! Täysin vailla älyä ja aivoja ilmenevä jokin kustapalvova vertajuova primitiivi suoraan jostakin pimeästä jurakautisesta jostakin, se on kuin jokin Bond-elokuvan Paikallinen Taustabarbaari jossain vitun karibialla tjns.


Järkky apina.


*


 



Luulenko vain vai onko nykyään kaikkialla jokin tuollainen Nahkarotsimuija™ ^kaikissa mahdollisissa Päättävissä Asemissa™ ja valtion viroissa ? Ikäänkuin näytääkseen kai  khuulilta ja rennolta tjns ? Vaikka ovat luokkansa nörttejä ja hikareita yms lukutoukkia. Kaikki ja serkkunsa on nykyään tuossa nahkatakissa tai t-paidassa. 

Ok.


*





Deemn streit. Näin on !


*




Vai niin, vai niin. Tämän Lasismin juurisyynä toimii neekerit ja somput ym ja niiden alkeellinen typeryys ja pahuus ja naurettavuus ja raivostuttavuus ja narsismi ja ylimielisyys ja pakanuus ja apinaus ja teot ja asenne ja ei-haluttu läsnäolo valkoisten maailmassa jne jne. Eli jos halutaan puuttua juurisyihin niin näiden edellämainittujen tahojen täytyisi vetäytyä miehittämiltään alueilta, tai apinoittamiltaan, ja mennä takaisin kotoisiin persläpiinsä muhimaan pahuudessaan.

Ja juurisyynä on niin alkeellisuus eli niiden tulisi kehittyä ja käydä evoluutiota läpi, noin miljardi vuotta. Päästäkseen edes ihan perusapinoiden tasolle ja äärelle, ehkä simpanssien tasolle.


*





Fak jes. Tätä en ehtinyt tuolloin ajoissa kommentoimaan mutta ihan minimiä. Iiihan minimiä tuolle vitun oksennukselle ja rotanpaskamulkulle. Saatanan rumalle nörttisaastalle.

Se pitäisi ampua it-tykillä mieluummin. Vitun rotta saatana. Mutta luojan kiitos ja onneksi se onkin jo joka tapauksessa poistuva ainakin häiriköimästä Helsingin poro-mestarina. Missä se teki.. jotakin. 

Jotakin se sellainenkin "mestari" tekee. Istuu kai ja joskus vähän jalottelee ja puhuu medialle, sellaista mestarointia se on tuo "julkisen puolen" kommunistien turha tuhina ja päällepäsmäröivä pätemättömyys ja loisiminen. Pullaa tuo mulkvisti on syönyt ja paskantanut köyhien päälle ja tuhonnut lukemattomia elämiä omalta osaltaan. Haistakoon itsensä ja kuolkoon tuhannesti. Amen.


*







Onnibus... mikä epäonninen nimi. Hahaa :) . Ai luoja tuo puulaaki on niin kusessa ja niin naurettavan monasti otsikoissa ettei sitä voisi edes keksiä. Tämä kaikki käy jo komediasta, tämä on kuin jotain sketsiä. Huomatkaa että tuossa on vain pieni osa noista otsikoista !! En jaksanut ottaa silloin kun niitä tuli ihan liukuhihnalta, niistä kaikista kuvankaappausta mutta piti ottaa. Onneton Bussi on ollut abaut joka viikko vähintään kerran otsikoissa jonkunlaisen onnettomuuden tai katastroofin tjns takia. Aika legendaarista. Kuin Boeing ikään...

..mistä puheenollen..


*




..kappas perkele, siellä on siis keikkunut ja häärinyt ns "DEI" -palkattu Kiintiöneekeri™. Ei vittu ihme että koneet ruostuu asfalttiin ja hajoaa romuksi ja tomuksi ja ilmassa kappaleiksi ja purkautuu osiin kesken lennon tai lähdön tjns. Ja silti työntekijät vain poseeraa "vihaa ja lasismia" vastaan ja tanssii tiktokissa tjns.. kristus vittu ampukaa meidät jo ! Missä se meteoriitti viipyy ?

Tämä totisesti on menossa kohti loppua, ei kai tätä kukaan voi kiistää. Ja tuo yhtiö on niin kuollut että hengailee dinosaurusten kanssa samassa laarissa. Samoin kuin, iroonista kyllä muuten, sattumoisin neekerit muutenkin ! Kanssa Jurakausilaisia. "Peers" kuten nykyään sanotaan.

Mutta eniwei, tuo firma on peerseestä ja syvältä ja osina ! Naurettavaa ja tuhoisan tappavaa vasemmiston perustyperyyttä jossa kuvitelmat ylittää todellisuuden, esim kuvitelma pätevästä ruskeasta työvoimasta. tervemenoa vain vasemmiston alkeelliset marakatit neekerten operoimille lennoille ! Ba-bai.


Ja baibai boeing !


*




Ai ? 

Oi ei, voi. Voi voi... mitenkä noin nyt voi sellainen Sankari™ tehdä ? höh... ai hemmetti hei kuulkaa.

Ai kauheaa, tämän täytyy nyt olla jotakin Poikkeavaa jne sillä eihän nyt NORMAALI siankyttä sentään tuolaistakaan tekisi ?.. nou ?


*




Aattelin vain että siinäpä on osuva kuvaus "tapetut Jumalat" ^ kun DisRis ajettiin alas. Mutta vain hetkellisesti tosin, kuten nykyään tiedämme, se änkes takas ja kunnolla !


*




En jotenkin usko että tuon hinta pitää paikkansa. Näihin törmää sillointällöin jos ja kun selaa jotain Zalandon ja Booztin välillä. Tuo on kai ...Booztista ?


*




M...? ..mä en... *tshhh!!* ..

..ei vitt...


*




Ja kauniiksi lopuksi tältäerää tämä ^ !! 

Kerrankin ollaan samaa mieltä sompunkin kanssa. Kumpa menisivät kotiinsa siitä. näin olisi todellakin parempi. En voisi oikeastaan enää yhtään tämän enempää ollakaan samaa mieltä somaliansimpanssin kanssa kuin nyt tässä olen. "Erittäin hyvältä, erittäin hyvältä näyttää nyt kyllä tässä".




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti