sunnuntai 15. syyskuuta 2024

maahantungun hinta

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d9403997-b5cc-4315-9957-46e42a3edf56


Noni.

Elikkä NYT, ad 2024, alkaa ilta-virtsat väääähän leikkiä ajatuksella että eeeeeeeeeeehkä tätäkin nyt voisi varovasti koetellen leikkisästi mutta kuitenkin sen periaatteessa tavallaan, ei liian selkeästi kuitenkaan sitäkään, tuomitsevasti alkaa tavallaan ... ikäänkuin tutkia tai jotain. Eli mitä olemme HUUTANEET vittu saatana päät punaisena viimeiset 20 vuotta yhteen mittaan kaiken muun lomassa vitun kusipäät saatana !!

Eli jos voitaisiin edes MITATA ..KUUUUINKA syvällä paskassa rämmitään somppujen ym takia. JOS tällaista kauheeta RasististaIhmishirviöyttä™ voisi edes harkita joskus edes ajattelevansa.

Sellainen uutinen teille että teidän ei tarvitsisi käsittääkseni kauheasti itse edes enää laskea mitään sillä muistaakseni se pöllön näköinen junttiäijä Vaahteran Pave on jo laskenut nämäkin madonluvut kauan sitten. Senkun kilautatte kaverille.

Ja tämä laskeskeleva Vireeni on se tyyppi jota minä oli äänestää silloin, näemmä 2019, en tosin äänestänyt, minä en "äänestä", ja se taisi olla jossain väärässä piirissäkin tjns. Koska pitäähän "ehdokkaat" jakaa vieläpä "vaalipiireihin" jottei nyt KAIKKI "valtakunnassa" voisi sentään wilinili äänestää ketä vain...valtakunnallisesti !! "Päättämään Valtakunnallisista Asioista" ! Eheheiii. Pidetään pyörivät piirit pieninä.


Mutta enihuu, voimme kaikki todeta että hinta on aivan liikaa ja aivan käsittämätön ja heikottava, päätähuimaava ja KAMALA. Ja jotain mistä meiltä, talon oikeilta asukkailta, ei koskaan kysytty KERTAAKAAN MITÄÄN ! Saatanan paskapussit.

KAIKKI ja kissansa käsittää kyllä että esim tuolla Hollannin aivan jumalauta surrealistisen karmivalla luvulla maksettaisiin jo lähes kaikkien maiden kaikki velat kerralla pois, hynät tiskiin, ja jäisi varaakin vielä muutamaan Lamboon ja Porcheen. Mutta kun ei nin ei. Kun vihreät-kommunistiänkyrävittupäät on keplotelleet itsensä päättäviin asemiin niin länsi ja Suomi upotetaan vaikka väkisin. Ja uppoamassa ollaan sihisten. Toisaalta, ainakin uppoavat saatanan rotat itsekin tässä muiden mukana.

Nekruineen mussuineen kaikkineen.


Kiitti vain vitusti.


Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti