keskiviikko 25. syyskuuta 2024

edusmuulien majan töhriminen

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/95951fe0-fad0-4d19-9018-449ccfdc5bd5



Hah hah haa. Hahahaaa.ahaha.. itseasiassa tarkemmin ajatellen aika hauskaa. Hahaaaaaaa.

Siitäs saatte edes TUON vitun mulkut !  Taaskin; vasemmisto kykenee TEKEMÄÄN asioita ja kaikkea tällaista, sillävälin kun oikeistolla on kiire ylistää ja kehua kyttiä ja lakeja ja valtiota, jotka siis kaikki on kaikkia meitä ja heitä vastaan.

Vitun idiootit mäntit. 


Mutta eniwei, tämä on ihan hyvä vain ja toisin kuin media mankuu, ei kuvat ole "karuja" vaan täydellisen 100 %:n yhdentekeviä ja mitättömiä ja näemmä koko vapaamuuraritemppeli näyttäisi olevan jo ennallaan noissa kuvissa. Jollet mene tihrustamaan ihan tuollaisen tolpan juurelta. Eikä tämä kiinnosta muutenkaan ketään, olisivat vain jättäneet sen värin siihen , se näytti koko paskaläjä paremmalta ja vähemmän uhkaavan luotaantyöntävältä muinaisroomalaiselta vankilalta.

Koko talolla / raksalla ei ole mitään syytä olla siinä olemassa ylipäätään, mutta kuten olen tuhannesti siteerannut Napoleonia; "valta on vallan VAIKUTELMASSA" joten siinä se on.

Ja niin myös "vaatteet tekevät MIEHEN" jne.

Hei, tällaista tää on.


ÄLKÄÄKÄ kukaan surko ja mankuko politikkojen puolesta, vitun rotat, ne pitäisi paistaa vartaassa eikä sääliä niitä. Ja sekin saatanan pullaposkinen kommarivasurikusipää, vittu että KEHTAA saatanan häikäilemätön ahne vallankiimainen pullea saatanan vitun viemärirotta "tuomita" tämän.

Itse vitun Tsadin kakara töhrii jotain saatanan sillanalusia, eikä sillä ole edes mitään viestiä tai vaatimuksia muuta kuin ehkä "pave was here" tjns. Ja käytän nimeä "pave" vain koska en halua tahria Blogia niin kamalalla typerällä myötähävettävän tyhmällä rumalla superjuntilla tollolla nimellä kuin mikä se sen nimi on.


Eniwei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti