maanantai 2. syyskuuta 2024

Muumit & Stadi yms

Olen käynyt tässä taas kesänmittaan mm Helsingin Stadissa ja kävin myös ehkä siellä, vai oliko se viimekesä,  Muumienkin lippulaivamyymälässä. Halusin vain ihmetellä ääneen miten  Muumien GLOBAALI LIPPULAIVAMYMÄLÄ(!!) on niin vitun mitättömän naurettavan pieni. Sehän on jumalauta parin puhelinkopin kokoinen ! Ja samat ylihintaiset krääsät kuin missä vain sittarissa tai muussa vastaavassa perselävessä ja reiässä.

Katselkaa noita Japanilaisten upeita matkadokumentti-vlogeja suomesta ja ottakaa opiksi ja katselkaa minkälaista Japanissa on. Siinä on vähän alkeita ja mallia.

Samoin kaiken hinta on aivan liikaa, minä ihan myötähäpeän suomea kun katselen noita videoita vittu sentään saatana. Järkyttäviä hintoja, yksi helvetin leipäkin on helposti 5 €.

Helsinki - staalininkradi eli "Tampere" junalippu maksaa jo keskihintaisen kännykän verran ja junalippu yhtään kauemmaksi maksaa munuaisen ja kaksi kissaa. HÄVETKÄÄ !


*


Saattaa olla että olen muuten päässyt käymään myös Helsingin Kalasataman pilvenpiirtäjissä ! ...ehkä. Voin sanoa, ainakin teoreettisesti, että jumaLAUTA mikä näkymä !! KRISTUS VITTU ! Siinä on heittämällä suomen upein näkymä, on absurdia mikä ero sillä on mitä kukin räppänästään näkee ja siinä on näkymässä eroa. Wau !

Myös aika vitun hyytävän korkealla siellä katonrajassa ollaan.

Upeaa !

(Sitä ei sitten anneta millekkään ääliöille ja neekereille saati sitten sompuille tai muille typerille vitun klimpeille limpuille!)



Minä mainitsen taas tämän yhden asian joka minua oikein erityisesti Helsingissä ärsyttää ja turhauttaa, ja josta Meidän Kaikkien pitäisi pyrkiä määrätietoisesti eroon, ja se on se että Helsinki näyttää kuuluvan ryssään. Ei niinkään suomeen. Helsingin ylimalkainen tunnelma ja olemus on aaaaiivan liian ryssäläinen ja siihen suuntaan taittuva. Ja joka kerta kun katson Japanilaisten matkavlogeja suomesta, tämä piirre oikein korostuu ja hyppää silmille ja jumalauta että se on sitten vastenmielistä !!

Voisitteko edes kuvitella esim kehittävänne ei somalien helssinkkiä vaan suomalaista Turkua tjns ? Turusta voisi saada hyvän vastanavan Tsadille ja jollakinlailla ehkä jopa suomalaista olemusta ja arkkitehtuuria henkivän paikan. Sillä on sellaista tiettyä tunnelmaa ja sielua ja sydäntä mitä Helsingillä ei ole eikä ole ikinä ollut ja ei tietenkään (tällämenolla erityisesti) tule ikinä olemaankaan.

Helsinki ilman ryssäläisyyttä ! Siinä olisi marssin ja slouganin paikka jos missään.

Mutta sittenhän se lähes tyhjenisi ja poliitikotkin joutaisi helvettiin sieltä.

Samoin, voisiko sen uspen*hik!*skin kha*hik!*thedraalin purkaa ? Minä purkaisin sen HETI, aivan VÄLITTÖMÄSTI ja miettimättä yhtä sekuntia. 

Herran tähden ==> SE ON RYSSÄLÄINEN !! Tunkkainen ällöttävä buli dunkkis suoraan tunkkaisesta menneisyydestä. Eikä kuulu suomen paraatipaikalle ! Ei sitten alkuunkaan ja yhtään !!


Ihan siis oikeasti; siihen voisi tilalle tehdä, ja konsultoikaa ensin minua ennenkuin teette mitään, niin nin siihen voisi tilalle rakentaa jahka maa on puhdistettu ja kulotettu ja henkisesti jne puhdistettu, nin jonkunlaisen ison Disniwööldtyylisen version Muumitalosta tai jotakin sellaista Muumeihin liittyvää. Vaikka kirjaimellisesti IIISO iso Muumipeikko joka on samalla talo ! Vaikka hotelli ja eritoten Japseille tarkoitettu. Voin ihan TAATA että vittu se olisi kysytty ja tykätty juttu ja vetäisi väkeä niin maan vitusti. Ja olisi kaunis maamerkki mereltäkin tullessa.

Mutta ei, ei, nääs kattellaan vaan sellasta tiilistä ryssäläistä vitun kasarmiin kuuluvan näköistä saatanan mörskää 1800-luvulta siinä ja täten ylläpidetään näppärästi samalla ryssäin valtaa ja maaherruutta ja sfääriä ja etupiriä ja tunkkaista suomettuneisuutta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti