tiistai 3. syyskuuta 2024

AFD:n VOITTO !

 https://www.youtube.com/watch?v=kyqN6Cr1PM4



Ensinkin, siltäosin kuin minä tiedän mitään AFD:stä niin bravo !! Hienoa mahtavaa ja hyvä AFD !


Ja toisekseen, asiaan. Eli Saksassa AFD "Vaihtoehto Saksalle" on kerännyt nyt kommunististen maanpetturien ja Davosin saastojen oppityttöjen ja kulttipoikien mielestä liikaa Hoi Polloin tollojen ääniä...ja ilmeisesti taas Demokratian Pelastamiseksi™ vaaditaan demokratian de jure ja de facto sivuuttamista ja tuhoamista ja Kansan™ päälle häikäilemättömän armotonta paskomista. Got it.

Yhtä pahaa ja kuvottavaa ja syväpöyristyttävää ja ärsyttävän provosoivaa kuin se on naurettavaa ja imelän tyhmää ja alhaisen matalaälyisen lapsellista ja 100 %:sen ennustettavaakin. KUVOTTAVAA kaiken kaikkiaan. Kaikki nuo jotka on lippuineen kaduilla aukomassa tyhjää kusipäätään ja kailottamassa, tulisi vain ampua. Siinä paranisi maailma ja päästäisiin niin valtavasta määrästä niin totaalista ongelmajätettä eroon että se on kuin ryssän ja intian tunkiot vain KATOAISI yhdessä tunnissa ikäänkuin niitä ei olisi koskaan olutkaan. Se olisi jo LÄHES Paratiisi Maan Päällä.


Mutta aivan mahtavaa Saksalaiset ! Toivotaan että tämä rohkaisee kaikkia naurettavia pelkureita halki koko Euroopan ja suomenkin, EDES äänestelemään vähän rohkeammin tästedes ja tekemään kaikkensa jotta nuo mielisairaat satanistiset ultrakusipäiset petturihullut saadaan kammettua vallasta aivan aukottoman mustavalkoisesti ja täyslaidallisesti ja kokonaisvaltaisesti ja totaalisen absoluuttisesti ja koko valkoisten sfääri niistä termiiteistä puhdistetuksi. Muutoin meillä EI OLE tulevaisuutta. Ei ainakaan tässä ulottuvuudessa ja tällä planeetalla.

*

On aivan loputtoman kuvottavaa lukea kuinka iltasonnan joka saatanan näppäimistölle kykenevä vitun syöttiläs-loinen pullasorsa ja mitkä lie jukat pitkin Blogosfääriä mankuu nyt kuinka "putinistit / venäjämieliset voitti vaalit"... mistä kristus vittu te lobotomiapotilaat oikein puhutte ?!?! AVATKAA NYT VITTU NE TIHRUSLMÄNNE SAATANA !! 

MILLÄÄN tästä ei ole MITÄÄN tekemistä ryssän tai minkään muunkaan vastaavan kanssa !! MITÄÄN tästä ei olisi tapahtunut jollei maanpetturit olisi ottaneet yhtenä (!)suurena vapaamuurarisalaliittona valtaa halki koko lännen ja alkaneet toteuttaa kalergisuunnitelmaa ms satanistista okkultistista hulluutta. Kaikki olisi Kuten Ennenkin.

Mutta kuten sanotaan, kukaan ei ole niin sokea kuin se joka kieltäytyy näkemästä. Näin se totisesti on, aamen.

Kuvottavaa, todella aivan käsittämätöntä ja äimistyttävää, on katsella tätä myötähävettävän naurettavaa kouristelua ja rääkymistä ja itkuvirttä ja valitusta ja täydellisen seinähullun yliampuvan kohtuutonta kuvailua ja liioittelua KAIKILTA "virallisformaaleilta" tahoilta kuinka tässä nyt "Fasismi™ nousee" ja "Hitler sitä ja tätä" ja vittu mitä vielä ? Kuinka saatanan umpisokea, seinähullu, totaalisen ulapalla, tilanteen kieltävä ja todellisuuden kiistävä, aivoton ja sieluton ja mieletön jne sitä VOI oikein olla ?!?!

Aivan siis täysin täydellisen absurdin käsittämätöntä !! ONNEKSI nykyään on netti ja tuubi yms joten nuo MEGAkusipäät ei voi enää piileskellä kuten ennen ja valehdella ja pimittää ja salata ja sensuroida tietoa ja ohjailla Kansaa™ jne !! Ai vittu luojan kiitos !! Toivon TODELLA TODELLA että tämä "ihmiskunnan ylösnousemus / taivaaseenastuminen / tietoisuuden kohoaminen" juttu ja ilmiö on TODELLINEN ! Tämän kaiken Saatanan Vallan on totisesti loputtaVA.

Taas kerran, lukekaa se "Ra - Ykseyden Laki" - se antaa teille sanojen muotoisen älyllisen taustan ja pohjan suoraan "henkimaailmasta" sille MITÄ pahuus on, ja MIKSI se tekee ja MITÄ se tekee ja MITEN se sen tekee. SE on SE tieto mikä kaikilta keskinkertaisilta tuhnuilta näyttää jostain syystä vain kertakaikkiaan puuttuvan. Kaiketi johtuen heidän todella läpitunkemattomasta(!) Unohduksen Hunnusta. Joka minulla ja muilla "profeetoilla" on aina ollut paaaljon ohuempi ja vähempi kuin teillä materiaansamaistuvilla toivottomilla tolloilla.

Hei idootti hoi: sinä ET ole tullut mistään vitun "maasta" etkä sinä tule maaksi jälleen palaaman, sinä olet kotoisin sieltä, käsittämätöntä kyllä, mistä minäkin eli Lux Eternasta ikuisesta valosta, Jumalasta, rajattomasta tietoisuudesta jne. Siinä kaikki. 

Lakatkaa olemasta surrealistisen mega-myötähävettävän naurettavia ja pikkusieluisen pikkumaisia rutikuivia naismaisia pelkuritolloja ja ottakaa itseänne niskoistanne kiinni sikäli kun sianniskastanne mitään otetta saa ja koettakaa heräillä.

Saksalaisetkin alkoivat jo heräillä. En tiä.. ehkä ne "chemtrail"myrkyt ym on alkaneet menettää tehoaan ja/tai ihmisapinoille on kehittynyt immuniteetti kuin mangustille koobraa vastaan.

Mainiota.


kerrankin jotain hyvää !


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti