tiistai 22. lokakuuta 2024

Toimivan itsepuolustuksen esimerkki

 https://www.youtube.com/shorts/bNSTGPM2Iho?feature=share




Jaha ja juutuubi tiesi tarjota tällaista yhtäkkiä. no, ei mitn. Hieno esimerkki toimivasta mutantinhätistyksestä. Aivan kertakaikkiaan kaunista !!

Ajatelkaa jos suomalaisetkin voisi puolustaa itseään, ajatelkaa miten kaunista tuollainen olisikaan pitkin kaikenmaailman kontuloita ja jakomäkiä ja itiksiä ja mitä lie paskaläjiä täynnä mutanttia murjaania ja mannea !! Hahahaa ai luoja jotta olisi OIKEUTTA ja oikeudenmukaisen kertakaikkisen kaunista !! JumaLAUTA !!


Suomessa "oikeusjärjestelmän" kusipäät hönöt ja tyhmät ylimieliset lehmät ja ämmät ja muut kuolleenasyntyneet typerät vitun aivottomat jäykkikset todennäköisesti vaatisi tuota kaupanomistajaa maksamaan miljoonia noille paskatahroille kusiraidoille ja tuo puolustautuja "lähtisi linnaan" jollei ampuisi niitä vitun sadistisia saastoja kyttiä samalla, kuten toivoisin käyvän, ja tätä kauhisteltaisiin iltalehdistössä ainakin seuraavat 30 vuotta ihan heittämällä ja yhteen mittaan. Ja meitä kaikkia vaadittaisiin käyttämään jotain valvontapantaa jaloissa ja kaulassa ja ottamaan viivakoodi niskaan ja ilmoittautumaan poliisisetille vartin välein jne ja mitä vielä. TUO Amerikassa on kieltämättä vielä aika hyvä juttu, mahdollisuus TEHDÄ asioille ITSE jotakin.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti