lauantai 12. lokakuuta 2024

valde vs rahankulku

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b9cb7746-02fa-48aa-94bf-a1a6712b7d98


En niin muuten tuollaisesta tiedä mutta taas kerran valtion teot ovat ylimitoitettuja ja brutaaleja. Jos joku köyhä ja kurja ja epätoivoinen alkaa tuollaiseksi "muuliksi" ja "jää kiinni" niin .... jotenkin byrokraatin pienessä tunkkaisessa mielessä se oikeuttaa sulkemaan kyseisen henkilön VUOSIKSI syrjään elämästä, elämään betonibunkkerissa mielisairaiden sadististen kusipäiden demonien ja eläinten seassa. Siis siksi että TILILLÄ on LIIKKUNUT RAHAA. Ymmärtäkää tämä.

Funtsikaa vitun normitollot kusipäät hetki tuota. Kysykää vaikka aina itseltänne että haluaisitteko ITSE "joutua" vuosikausiksi jonkun kusipään pyydykseen ja vain siksi että mitä SINÄ teet elämässäsi on sen jonkun mielestä jotenkin SEN asia ja kuuluu SILLE ja SILLÄ "on oikeus" tehdä täten ==> SINULLE pahaa. Tällaista on valtiorottien ja muiden rikollisten järkeily. Se on saatanasta.

Mutta kuten anglojen sanonta sanoo; ei kaksi väärä tee yhtä oikeaa.


Te olette yhtä syyllisiä kytät ym kuin ns rikollisetkin ja tämä on ikuinen muuttumaton kiistämätön pyhä totuus. Tämä on se miten asiat ON. Te ette ehkä TYKKÄÄ tästä mutta hei, ihmiset harvoin tykkää totuudesta, saati laisenne sadistiset saatanan apinat.

Haistakaa vittu.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti