sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Kansalle kaikki kamala

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da8da84e-7e50-4879-a9aa-ada6a665d46a


https://www.iltalehti.fi/talous/a/d845b989-7b57-4865-bcb6-07e9ee0fb5c2


Oli mikä vuosi tahansa ja oli kyseessä mikä asia tahansa niin jokaikinen kerta siellä takana on juuri tämä ^. Joku SAATANAN susiruma vitun yököttävä finnuiittiämmä irvistämässä typerän kusipään vitun lärvänsä kanssa julkisuudessa ja sölköttämässä kuinka nyt tämä ja nyt tämä muiden ihmisten elämän pahennus ja musertaminen onkin jotain hyvää ja pyhää, ja nauraen rehottavaa röhönaurua siinä samalla. 

Tällaista vastenmielistä paskaa Suomi on, tyhmien pienisieluisten rumien kusipäiden ällöttävien kiusaajien ämmien maa.

Ja KAIKKI "uudistukset" kiusaavat suomalaista ja eritoten köyhää yms (työttömiä jne) ja rikastavat poliittista jo muutenkin liian ylirikasta luokkaa, siinä kaikki. Ja tämä onnistutaan selittelemään lammaskansalle sitten kai parhainpäin sillä mitään ei ainakaan ikinä tehdä tai tapahdu.

Korkeintaan jokin Kansalaisaloite™ voidaan pieraista käyntiin ja sillä on olevinaan jotain merkitystä tjns.

Ei ne kusipäät mieltään muuta, sellaisia narsistiset pikkusielut ovat, tunkkaisia työteliäitä pikku ketkuja jotka uskovat itse härkäpäisen totaalisesti omaan typerään tekemiseensä ja "eivät ota vastaan ulkopuolista infoa" ..kuten esim Kansan Ääntä™ ja muuta ininää. Se on pelkkää häirintää se.


Sitä LUULISI varmaankin, jos olisi naiivi ja tyhmä ja lapsellinen ja sentimentaalinen niinkuin te suuri yleisö olette ja jos olettaa valtion olevan joku vitun hyväntahtoinen SINUN "etujesi" (jotka se ensinnäkään jotenkin tietää ja tuntee) ajojärjestö, että ne tekisi edes JOSKUS edes kerrankin niin päin että luopuvat ITSE jostain ja ANTAVAT sinulle ===> ENEMMÄN !!!!? Eikö !??! Se on se mitä "Jeesus tekisi" mutta se EI OLE se mitä valtio tekisi ja tekee ja on aina tehnyt, Se mitä valtioksi kutsutaan, on vakavaa ja vaarallista järjestäytynyttä rikollisuutta, ei sen kummempaa.

Ja on olemassa 1001 tekosyytä miksi näin ei muka ole, mutta tottakai on.


Mutta olisihan se aika juttu jos valtion loiset ANTAISIVAT meille muille jotain ja jos saisivat saatanan rotat aikaan edes sen täydellisen "vastikkeettoman" ei vain "työttömyysturvan" mutta ns Kansalaispalkan™ tai Perustulon™ tjns. MUISTAKAA ennenkuin hätkähdätte että se on valtio joka omalta osaltaan on ihan täysin tahallaan ja 100 % suunnitelmallisesti ja maltilla halki vuosikymmenten suunnitellut ja toteuttanut ns kiinailmiön ja siirtänyt ihan häikäilemättömän pokkana meidän kaikkien kaiken, kaikki työt ja kaiken elämänkin =====> itään, aasiaan - ja täten siinä prosessissa saanut haluamansa eli meidät köyhät kyykkyyn ja mahalleen ja selälleen ja hyvin monet hautaan tjns. He ovat myös "digiloikkineen" haihduttaneet vaikuttavan(!) määrän työpaikkoja, joita siis omassa mielikuvituksessaan ja julkisen tilan yhteisessä harhassa ovat luomassa kontra tuhoamassa, niin nin ilmaan ja pois ja tehneet itse monien monet työttömiksi ja tarpeettomiksi. Ja tämä virtaus vain jatkuu ja voimistuu ja tilanne siltäosin "pahenee" joten jonkunlainen perustuloon aivan vääjäämätön PAKKO. Tai sitten voidaan peruutella jurakautisina finnuiittijuntteina ihan vain jottei jollakin muulla olisi jotain jollei ole raatanut kuten SINÄ, ja voidaan alkaa venetsueela-brasilia-pohjoiskorea akselin ammatti ja veteraanitason pyllynreiäksi ja paska-staniksi ja rutiköyhäksi ja kurjaksi ja myötähävettäväksi vitun romaniaksi ja kasakstaniksi ja somppulaksi. Meillähän on jo kyseisten paskaraitojen, eritoten somppulan, paskaraitoja paikanpäällä rakentamassa Onnelaa™.


Jumalauta tätä saatanan vitun paskaa perkele !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti