sunnuntai 13. lokakuuta 2024

ryssä ja p-paskala uhoo

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/39d8350d-2c12-4d4d-8615-565cfdc5184a


Jos olette lainkaan tietoisia mitä on tapahtunut viimeisen kahdenkin vain, vuoden, aikana niin käsitätte kun sanon että ryssillä on aivan käsittämättömän ja absurdin SUURET luulot itsestään. 

JUMALAUTA kehtaavat saatanan oksettavat vitun roistojuopot ja uskaltavat, vielä alkaa jumalauta hyppiä Japaninkin silmille !!! Eikö niille saatanan tunkkaisille satiaisille kusipäille veren nenästään kerjääjille MIKÄÄN määrä kurjuutta ja vihollisia riitä ?!!? Pitääkö niiden vitun luuserien keharien todella änkeä väen väkisin aina vain alemmas, alaspäin ja tikkusuoraan.

Ja jos saisivatkin jonkunlaisen sodan aikaan itsensä ja Japanin välillä niin uskallan julistaa että siinä votkat läikkyisi ja ryssäläinen juoponläski tummuisi niin armotta nottei mitään sijaa tolkulle. Jumalauta että LÄHTIS !! Tsiisus vittu ja saatana ! Se yksin olisi jo ryssäin loppu ja ihan heittämällä.

Mutta kehtaavat vitun retkut pelleillä tuossa "maailmannäyttämöllä" ja käyttäytyä ikäänkuin niillä olisi jotain sanojensa painoksi, jotain millä "to back it up with". Ne on jo totaalisesti häväisty ja lyöty ja murjottu ja tuhottu ja raiskattu ja tapettu ja lopetettu ja seinäänpysäytetty yhden kurjan oman alus-paskamaansa mitättömillä vitun voimilla ja romuilla ja millä lie purku-kuntoisilla roskilla ja sitten kehtaavat vielä olla ikäänkuin he vain "ryhtyisivät ilman muuta ja kategorisesti suvereeneihin toimiin jolla..."... ja paljon juoponsölkötystä ja sana ja paskahelinää ja a whole bunch of nothing. Tyhjiä lehmän henkäyksiä. Siellähän uhoovat, juopothan toki uhoo yleensä kaikki ja aina, mutta tuo nyt on jo naurettavaa.


Samoin kuin sen toisen megatunkkaisen maanpäällisen Helvetin päänaukominen ja pullistelu ja uhittelu siinä vieressään, sen pirun oman pienen paskatahran missä se läskipaskaplösö sönköttää 24/7/365 että ETELÄINEN-Korea on se ongelma !! Hahahaa oi luoja.. jumalauta jotta on vittu otsaa !!! Aivan juutalaisen tason pokkaa.

Aatelkaa mikä saatanan sadistinen demoni ja totaalinen psykoottinen harhainen narsistinen megakusipää se saatanan hypersaasta on !! Ja miten totaalisen seinähullu täytyy olla jos itsekään uskoo noita omia naurettavan epätoivoisen läpinäkyviä valheitaan, ja en tiä ..kai ne uskoo ne itte. 

Jumalauta saatana, se hinkuva vitun über-röyhkeä vitun MEGAsika on kuin pohjoisen ulosteläntin riutuneet ja psykoottisen jälkeenjääneet epäihmiset asukkaat olisi se Eteläisen Korean UHRI !!!! Ei suinkaan itse ole niitä paholaisia ja tekijöitä, mutta uhreja vallan !! Toki se paskakansa onkin tiettyyn mittaan uhri mutta myös ihan oman ITSENSÄ ja kyvyttömyytensä ja naurettavan takapajuisen typeryytensä ja etatisminsa ja itse ne aikanaan äänesti valtaan nuo hirviönsä joten ... lähinnä E-Korealaiset on ne minkäänlaiset uhrit.

Kuten aina sanon, se pohjoispaskala pitäisi brutaalin määrätietoisesti ja armotta vain pommittaa ja ryssä samoin, vähintäänkin ryssän nuo tunkkaiset johdattajat tulisi eliminoida ja ehkä valkoisten länsimaalaisten kannattaisi vain ottaa ne loput hikottelevat määkivät juopot rämejuntit haltuunsa jotenkin.


Eniwei. Tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti