tiistai 8. lokakuuta 2024

Häikäilemätön Orientaali

Tuo otsikko on tunnettu käsite, ainakin suuressa maailmassa, ja kuten muut vastaavat "klisheet ja stereotyypit" se ei todellakaan syntynyt tyhjästä tai pahasta tms vaan on hyvin hyvin todellinen asia ja ilmiö. KAIKKI ns itämaiset rodut ON todella todella kaksinaamaisen alhaisia ja petollisia, myös Japanilaiset (joilla on kulttuurissaan ihan PERUSPILARINA valehtelu, muodossa honne ja tatemae, eli aidot ja todelliset vs näytellyt tunteet ja mielipiteet) ja kaikkein alkeellisimmat alhaisimmat apinathan on, jopa toisten Orientaalien mielestä, tietysti kiinalaiset.

Jotka on siis alkeellisempia ja häikäilemättömämpiä ja AHNEEMPIA ja opportunistisempia kuin viemärirotat tai apinat. Ja aivan yhtä vastenmielisen rumiakin, ei kaikki mutta monien monet. Toki onhan apinoitakin ihan kauniita ja hyvännäköisiä ja rottahan on mitä söötein elukka, mutta tämä on vain kuuluisa vertauskuva joka on vakiintunut tällaiseen muotoon, minkäs teen.


Yksi asia jolle eritoten kinkit on äääääääärimmäisen persoja on tunnetusti raha, ja kaikenlainen kiiltävä. Kuten harakoillekin, mutta harakka on miellyttävä älykäs ja kaunis olio. Toisinkuin kiinalainen. Yksittäisiä poikkeamia lukuunottamatta.

Kuten tunnettua, tekee kinkit lähes mitä vain rahasta, kirjaimellisesti myy vaikka lapsensa munuaisen tai oman typerän tihrusilmäisen perkeleen paskapäänsä jos se siitä kiinni on.

Tämän takia tuo ei niin yllätä että tekijä ^ on aasialainen, taitaa olla Charlie tjns, nimi viittaisi akselille Laos - Viet Nam.

Toisinsanoen: aasialaiset on gangstampia kuin yleisesti lännessä ajatellaan.


Ja siinä onkin yksi ryhmä ryssien ryhmärämän lisäksi mitä kannattaa pitää silmällä ja minkä "maahanmuuttoa" rajoitella, eli kiinan pirut ja perkeleet. Ja niiden ravintolatoimintaa pitää joko pitää aivan äärimmäisen tiukasti ja tuhkatiheään ja ankarasti silmällä tai se tulee kokonaan estää tai "kieltää".



Aasialaiset; siinä vasta TOTAALISEN Ateistinen ja pakanallinen rotu / laji  !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti