tiistai 22. lokakuuta 2024

Toimivan Anarkian esimerkki

 https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/3f82961e-3bc0-45fb-a452-0ebc3bc8fb28


Taas kerran minut "vindikoidaan". Minulla on ollut tämä ^ täsmälleen sama idea ja ajatus jo vuosia vuosia. Se vaikuttaa minusta itsestäänselvyydeltä että noin siinä käy, mutta minä olenkin suurinta osaa teistä RÄIKEÄSTI parempi ja KAIKKIA byro-rottia.

Tuossa on teille Etatistit esimakua ja yksi todiste siitä että ja miten ns Anarkia toimisi. Kuten olen sanonut, jos byrokratia lähtisi vaivaamasta ja pakottamasta ja vaikeuttamasta ja ankeuttamasta tieltä pois niin KAIKKI ====> S U J U I S I. 

Kaikki sujuisi yhtäkkiä tuhannesti paremmin, ihan niinkuin ilman kytän kyttää tai vankilan vankilaa tms kauhistuttavaa dracoonista luciferiaanista kidutusta ja myötähävettävää Ramboilusontaa. KAIKKI painajaisenne vain *puff* katoaisivat yhtäkkiä. Mutta te ette usko tätä - te uskotte teihin juntatun ja iskostetun Idiootin Maailmankuvan™ jonka tv:n kivat tätit ja poliitikkosetät ja sukulaisesi ja vanhempasi ja "aikalaisesi" on sinuun iskostaneet, tämä johtuu siitä että olet ajattelematon henkisesti laiska tyhmä ääliömäinen älykääpiömäinen ahne vitun vätys, ihan niin kuin KAIKKI viidakon ja juurakon apinat.

Hei, sellaista se on.

Ja miksi kaikki tuo TOIMII, toisinkuin pakotettu byrokraattien maailma ? Tämä johtuu siitä että se on jotain mitä kutsutaan todellisuudeksi, totuudeksi, luonnolliseksi, eläväksi todelliseksi todellisuudeksi jne ja se EI tule valtiosta tai byrokraatin umpipaskapäästä. Siitä se johtuu, sitä EI ole suunnitellut mikään vitun viisikymppinen vitun hönö, finninaamainen "professori" tai muu vitun nuhjuinen villaneuleinen nynnyämmä nörtti vaan se on vain todellisuus an sich.

Ja kaikki toimii luonnostaan ihan jo siksi että se kunnioittaa kaikkien VAPAUTTA ja ihmisarvoa ja arvokkuutta ja kunniaa ja valinnanvapautta ja persoonaa / henkilöä jne eikä täten LUO "vastakkainasettelua" ja LUO "konflikteja" ja ärsytä ilman MITÄÄN oikeaa syytä jne. Eli se antaa olla eikä täten toimi kaaoksen katalyyttinä toisinkuin vittupäät.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti