tiistai 15. lokakuuta 2024

"valtio luo työpaikkoja"

Olen lukenut nyt monesta eri mielipidekirjoitus-pääkirjoitus jutusta siitä kuinka te etatistitollot olette kai jotenkin odottaneet VALTION "luovan työpaikkoja" niin nin ajattelin oikoa teidän typerää kenopäätänne taas tämänkin asian tiimoilta ja suhteen.

Eli: en tiedä mistä ja miksi (lähinnä kommunisteilta kai) olette iiIIIKINÄ saaneet ylipäätään päähänne noin pähkähullun umpikieron ja täysin takaperoisen tyhmän harhan että valtio loisi työpaikkoja mutta TODELLISUUDESSA valtio TUHOAA työpaikkoja. Se tekee sitä sekä tahallaan että kyvytöntä idioottia typeryyttään ja yleistä perustason kaoottisuuttaan. Tämä EI ole mitään mitenkään monimutkaista.
Ne jotka OIKEASTI LUO työpaikkoja on .."työpaikat" ! Ja ne mitä kutsutte "työnantajiksi" eli sekalaiset "firmat" tai yritykset ja "bisnekset" ja sen sellaiset, ja mikä näitä kaikki yhdistää ?! Thät´s rait, niistä MIKÄÄN EI OLE valtio tai sen osa tai haara vaan sen vastanapa ja osa sitä mitä kutsutaan "Kapitalismiksi". Jota KAIKKI valtiot maailmassa ja halki historian INHOAA ja vihaa yli kaiken. Ihan jo koska se teki valtiot jo 1800-luvun puolella tarpeettomiksi ja historiallisiksi muinaisjäänteiksi. NYT ...nyt en osaa edes kuvailla, nyt. .. NYT ne on jo fossilisoituneet ikiroutaan, ovat niin muinaista historian tunkkaisuutta.


Mutta eniwei, halusin vain oikoa tämän täysin absoluuttisen käsittämättömän idiootin harhakuvanne ja valistaa teitä asioista. Eli valtio EI luo vaan TUHOAA työpaikkoja. Toistakaa tuota niin ehkä se typerä jäykkäniskainen läskipäänne joskus höltyy ja kiristys hellittää ja päästää järjenkin valoa sisään tunkkaiseen typerään vitun umpioonne, saatanan umpiluukallot tollot.



Kiitti.





---------- ✁✃✁✃✁---------- ---------- -------- ------ ---- --





P.s täytyy vielä itsekseen täällä erikseen, nyt kun kaikki on jo menneet, ihan ihmetellä että .."eiks vaan?".. no niin.. olin juuri sanomassa ihan samaa että eikö ole jumalauta aika käsittämätöntä ja kumma ?! "No on ! On on, näinhän se nimenomaan ON!!" ... no ...näin, näin on.
En ymmärrä mistä nuo luulee VALTION jumalauta "luovan" työpaikkoja ?! Kenelläkään "valtiossa" ei ensinkään ITSELLÄÄNKÄÄN OLE työpaikkaa ja ne ei tiedä sellaisesta muutenkaan mitään, sen enempää kuin kissa mikroaaltouunin toiminnan ihan niistä perus periaatteista, tai edes wc-paperista. En ymmärrä sitäkään MILLÄ helvetin METODILLA nuo idiootit LUULEE "valtion luovan työpaikkoja" ?!? "Nimpä nimpä" juu, lakkaa nyt saatana keskeyttämästä ja anna minun puhua loppuun !?... nin nin, en tarkoita toki huutaa mutta jukolauta sentään, alat snadisti jo ärsyttää... olin siis sanomassa että en ymmärrä siis niin että MITEN ==> VALTIO "loisi" jotain työpaikkoja !! Kuulostaakin jo ihan sulalta saatanan hulluudelta, "hei ! hohohooiii, moon valtio ja myö luan tyäpaikkoja ! gjöh höh höh höh hööö!" .. vitun idiootit.
Ainoa tapa jolla valtio "luo työpaikkoja" on juhlapuheissa ja kuvitelmissa ja harhoissa, ei muualla. Ei millään tunnetulla metodilla, mutta ilmeisesti nuo Hoi Polloin toivottomat tollot luulee kaiken muun typerän honottavan paskansa ohella että valtiolaiset kai jotenkin ...en tiä... ottaa ja nostaa puhelimen käteensä ja huutaa sinne että "luokaa joku työpaikka!!" ja täten syntyy työpaikka, jostakin johonkin jossakin. Kuten kaikki muukin valtion pyhä magia, se on vain julistuksesta kiinni ja ; näin on oleva ! Kuten lakikin, koska kirjoitimme näin == > näin ON. Tätä kutsutaan Rahtikultiksi™ heimojen kultti-ajatteluksi ja taikauskoksi ja maagiseksi ajatteluksi ja ihan silkaksi typeryydeksi. Aivottomaksi yksinkertaisen erehtyneen olettelevan ylimielisen narsistisen tollon (kytät yms byrokraatit) ajatteluksi ja järkeilyksi.
Tosiasiassa jopa hevosen tiedetään päihittävän mennen tullen nuo edellämainitut vääristymät kaikessa edellämainitussa, ja ne elää seisten, tallissa, ympäri vuoden. Mutta niilläkin on jotain sentään sekopäisessä daijussaan, toisinkuin valtiolaisilla ja sitäpaitsi hevosessa on se että se EI ole loinen. Hevonen on oikeasti villi ja vapaa ja ihmisten orjuuttamana vankina hyödyllinen olento. 

Komsiikomsaa ja Summa Summarum: on nuo Tavalliset™ sitten jumalauta pöyristyttävän typeriä !! Hoh..ai kristus sentään.. .. "o ....o....näin O"...  ..Mmm-y.


"..valtio luo tyäpaikkoja meille !!"  ... 0O .... right ? ...

"No ne sano niin !!" .... ai ... jaa jaa .. ne lupas vallan, no sitten.... taidankin olla muuten väärässä, sori, mea maxima culpa



"Me luomme 100,000 uutta työpaikka..." *odota aploodeja* ...."..ja me täytämme suunne ja suumme makealla... me teemme sitä me teemme tätä.. ME ...memememememe.. anteeksi, niin siis, me luomme suomesta Imppeeriumiumin, joka ei ole sama kuin Amppeeri, olen käynyt nähkää Yliopiston™. Niin, eli me tuomme kuun teille tänne Maan pinnalle, me laitamme sen teille nätisti tuohon Helsinki-Tampere välille, ja täten me myös torjumme venäjän mahdollisen hybridi-aggression. Me lupaamme että kissanne takapuoli laulaa ja tuottaa tästedes teille silkkaa rahaa ja jonka te voitte sijoittaa Valtion Omaan Superpankkiin, ei siis Spermapankkiin joka on eri asia ja ihan hienokin asia. Voitte huoletta sijoittaa futuureihin ja bondeihin ja spekuloida arvopapereilla ja wc-papereilla ja voitte luovuttaa kultanne, ei siis vaimoanne *odota aploodeja ja naurun laantumista* .. vaan arvokkaita kultaesineitä ja jalokiviä ja hopiaa yms, voitte siis nämä huoletta luovuttaa meille ja me taomme niistä paitsi Sammon mutta silkkaa voittoa ja korkoa korolle. Me uskomme Vapaaseen ja Reiluun Suomeen... jossa KAIKILLA on täydellisen mahtava kaikin puolin olla, työttömät suunnittelemme toki ampuvamme. Lupaamme teille että luomme ihmeellistä musiikkiakin ja että se tuottaa kaikille teille passiivista tuloa noin 1600-3200 € kuussa, tulokset voivat vaihdella kuusta toiseen nousu ja laskusuhdanteiden mukana ja myötä. Me mememememeMEMEMEM.. anteeksi, niin nin siis me luomme kaikkea fantastista ilman mitään huonoa kurjaa tai pahaa ! Ja tie Taivaaseen on kivetty näillä aikomuksilla ! Ja vain se, Taivas, on rajana !!"   jne... ja nämä lampaat lusikoivat tuon ihan totena.
HHahahahah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti