tiistai 8. lokakuuta 2024

pissrahelin käytös

 https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010745024.html


Se on aina hienoa saada tulitukea joltain suositummalta kuin minä ja "virallisformaalilta" taholta, se saa sanomani vaikuttamaan aina varteenotettavammalta ja uskottavammalta ja eritoten Normien silmissä.


Eli taas kerran on juutalaiset ITSE oikeina häpeämättöminä PIRUINA liikkeellä, kuten AINA, ja saavat jo kuulla onneksi kunniansa puolin jos toisin. Suomessakin oltiin ilmeisesti tunnustamassa palestiinan valtio jne. Siitä en tiedä tai välitä mutta jos se on jutkuilta pois niin aivan mahtavaa.

Koko öykkäri"valtion" käytös on nimenomaan kiusaajan ja öykkärin ja sotarikollisen ja kansanmurhaajan käytöstä ja SILTI sille löytyy idiootteja aivopestyjä mankuvia marakatteja puolustajia kaikkialta ja oikein eritoten suomesta. Ei vähiten näkkälän niils joka ei voi tarpeeksi sisäänhengittää juutalaista kullia jotta se sille sopisi. Se ei voisi niiden silvotulla nupilla tarpeeksi pyöriä jotta tyytyisi, ai miin miksei se tässä vaiheessa vain ala faux jutkuksi ??! "Ben Nhäk´Nhäggäläjävrih" ?! Olisi hienompi nimikin !

Ja kun ne on niin viattoman lutusia niin saisit luultavasti mojovan summan pankkitilillesikin heti, kuten siinä jutkutekstissä pari julkaisua sitten se jutku kehui kuinka he niin avokätisesti aina TOISIAAN rahoittavat. Näin on, ja MEITÄ taas riistävät niin ettei itse Pirukaan kehtaisi.


Mutta että ehkä ihmiset alkaa VIIIHDOIN tämän kaiken ilmeisesti meneilläänolevan Globaalin Heräämisen myötä herätä tähän Juutalaiskysymykseenkin™ ?!

Olisi suotava ja korkea aika ja kahdestoista hetki jne. Ja siitä voitaisiin alkaa juurimalla rakentaa AAAIIVAN eritason ihan oikeaa SIVILISAATIOTA joka EI perustu huuhaalle myyteille ja harhoille, ei rahalle ja valheille eikä poliitikoiden ahneudelle ja opportunismille jne vaan totuudelle ja oikealle henkisyydelle. Se kaikki ON mahdollista mutta äärimmäisen vaikeaa, ja teidän KAIKKIEN tulisi ensin vetää päänne pois perseistänne ja sehän ei sovi, sen enempää kuin nilssi ei vedä päätään sieltä jerusalemin studiosta. Ei sitten kirveelläkään !



KRISTUS !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti