perjantai 11. lokakuuta 2024

Unna Sakkolan kolumni jne

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8b4ffa05-cda6-4c02-b817-254707be3f5e


Oulrait !


Sanna antaa taas palaa ! Mahtavaa, siinä on jo taas paljon ihan oikeita rehellisiä todellisia ja suoria sanoja. Sanoja joita suomi niminen tunkkainen paska on kaivannut vuosisatoja eittämättä. Antaa palaa ja ottakaa saatanan sontamulkut siitä !


Ja mikä vitun kohu tuonkin triviaalin tylsän perusämmän, Basic Bitch, ihan perustason perus-sanomisista on pitänyt nostaa ? Mitään ihmeellistä ei ole edes sanottu, yhtä hyvin olisi voinut kuvailla lunta mielestään enemmän kylmäksi kuin kuumaksi. Mutta kun kaikki idiootit ja ilmiantajansa käyvät JO ylikierroksilla ja kuumana niin sitä pitää sitten älähtää joka helvetin ...asiasta. Kaikesta.

Ja kai sen nyt sanoo saatana järkikin että eritoten Amerikan kaltaisessa hullulassa ei ole mitenkään epätavallisen odottamatonta että jos postitse voi tuollatavoin äänestellä että sitä käytetään sitten vähän niinkuin "luovastikin". Ja eikö se ole jo myönnetty tunnettu fakta että tuota siellä vieläkin kai(?) keikkuvaa höperöä piereskelijäähän äänesti monet kuolleet, eritoten nekrut jostain tietyistä osavaltioista, ja jotkut enemmän kuin kahdesti !?

Jos SE ei kelpaa kommareille "vaalivilpistä" niin mikä kelpaisi ? Aika mulkkua ja vilpillistä se kuitenkin ON.

Ja on suoranainen ihme että Sanna saa jatkaa suomen tunkkaisen umpion julkisuudessa, mutta on ainakin yksi järjellisempi oikean Tolkun Ääni. Luojan kiitos. 

Edes joooooooooooooooooootain.



Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti