torstai 23. toukokuuta 2024

Suamileijonat 2024

Niin...


Eli olen katsellut näitä suomalian sällien rämpimisiä tuolla kiekkokisoissa ja en tiä.. voiko olla että siellä muhii uudenlainen "doupping"skandaali ja on käynyt niin että jostain syystä suomen "leijonille" annetaan rauhoittavia ennen peliä ?! "Doupataanko" niitä kuin jotain nukutettavia villieläimiä tai ravihevosia tjns sillä sen näköistä se peli on ollut.

Sietäisivät jumalauta HÄVETÄ saatana !! Kristus perkele kun pitää itsekin asiaan liittymättömänä hävetä jotta hävisivät jukolauta jollekin helvetin Sveitsille !! Hahahaa.... huh helvetti !! "Sveitsin tulivoima tiedetään..paljon hyviä... kykyä riittää" jne jne.. vittu rauhottukaa ny perkele; se on SVEITSI !! (Kukaan ei ole jääkiekossa edes KUULLUT "Sveitsistä" !!)

Herran tähden !1 S V E I T S I !! Vaikka ovatkin saman värisiä kuin Kanada, mutta ne on vain Sveitsi.

Miksi ne suomen pelaajat vain seisoo tai liukuu hitaan vetelästi ympäriinsä siellä kentällä ? Miksei kukaan edes yritä tehdä ...maalia ? Miksei ole mitään suoraviivaista aggressiivista ENERGIAA missään ja miksi siellä hoiputaan kuin nukuksissa ?

Siellä ei olla kuin leijonia vaan pehmeitä jäniksiä...  


Jotain on totisesti muututtava, esim koko helvetin joukkueen, tai tänään tulee lättyyn niin että lätty ja kiekkobussi molemmat lätisee. Jumalauta kun joku satunnainen lauma mummujakin pieksisi nuo nyhjäkkeet tsiisus vitun saatana.

Absoluuttisen avutonta leijonat, absoluuttisen avutonta.

Ja tulin katsellessain taas tajunneeksi että kiekko ei oikein sovi niin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaille ja puiseville olioille kuin jähmeät jäykät yrmeät jurot suomalaiset, siinä tarvisi sellaista NOPEAA hoksotinta mitä suomalaisilla ei ole ja nopeita liikkeitä kuin nuorella kissalla, ja suomalaisethan liikkuu suurimmaksi osaksi kuin jokin vanhentuneen mallin robotti eli helvetin monta magnituudia vähemmin kuin pitäisi.

Siellä sitä mm tuijotellaan kuin H.Moilanen maalintakana ja visapataan 10 min kiekkoa lavassa samalla kun vastustajankin päädyssä on aikaa ihan rauhassa jo istuskella ja kaivella persettään ja lukea vaikka joku artikkeli jne. Hyvä luoja sentään saatana. Eikä kenestäkään ole tekemään käytännössä yhtäkään ainutta maaliakaan !! Herran pieksut kun jonkun vitun lähinnä vitsistä käyvän Sveitsinkin(!) se paskaviiksi "Dirty Sanchez" meni kahdesti ja teki täsmälleen saman maalin ihan tuosta vain, tyyliin "pidelkää kaljaani".

Sitten on nämä suomen maalivahdit, jotka on minulle melko nevöhööd, toisesta en osaa niin sanoa mutta tuo Hartsa on ainakin ollut syyllinen tikkusuoraan itse ainakin noin 3-4:n maaliin ja tekihän se yhden omankin ihan vihollisen puolesta. Ai miin tämä menee välistä jo eräänlaisen komedian puolella. Jonkinlaisen farssin ja tragedian sekoitelman kai.

Herran paratkoon ja luoja meitä auttakoon jne.

Eniwei - alla video joka kuvastaa sekä suomen futis että lätkäkyvykkyydet aika täydellisesti.


Joten: näihin kuviin, näihin tunnelmiin....


https://www.youtube.com/shorts/eCynDjaraJQ?feature=share




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti