keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Valkkarikosken raiskausmurha

 Halusin vain sanoa tästä että tämä on täydellinen esimerkki siitä miten naurettava tämä vitun jurakautinen "laki"järjestelmä ja koko järjestelmä sinänsä on. Se on tämä järjestelmä jota niin arvossa pidetään joka TAKAA "rikollisillekin" kaikenlaiset "oikeudet" joiden ansiosta tuokin saatanan paskaraita-oksennus oli tuossa vapaana tekemään mitä teki.

Samaa saatanan katutason paskaa kuin ne rääpäleet mitkä minullekin aukoivat turpaansa tuossa vuosi vai 2 sitten, kuka ties ehkä tuo oli yksi niistä, tuollainen saastasakki liikuskelee yllättävän paljon kaikkialla. Sekin yksi paskatahra joka aikanaan kävi päälleni jota vastaan olin silloin jopa käräjöimässä itse, oli tehnyt abaut kaikkea mahdollista pitkin koko suomen. Se on aika vitun käsittämätöntä, eikö, että tuollainen saatanan "oireileva" vitun kusiläntti saa olla tuossa muina mutantteina ja aukoa päätään ja uhkailla ohikulkijoita ja näemmä jopa kyttiä itseään eikä sille käy mitään. Ja se päätyy sangen usein juuri tällaiseen vitun kammotukseen jonkun normaalin kannalta. 

Sillä eihän "me nyt voida ketään kieltää______________" eli ei niille "poliisin tutuille" mitään voi TEHDÄ sillä...kaiketi Aadolf Fyyrer Hitler tjns.

En tiä...mitä jos tehtäisiin ? Minulla on sellainen fiilis ja käsitys että entisaikoina oli vielä pystyväisiä miehiä jotka saattoi laumoina pitää näitä räkäpaskarottia kannen alla ja pistää sellaista mutantinkin ymmärtämää palautetta niillepäin ja puhua sitä kieltä mitä ne snaijaa mutta nykyään kai enimmäkseen zuumaillaan ja tuumaillaan ja sup-lautaillaan ja käydään kiltisti alati hupenevissa töissä sen sijaan että liikuttaisiin isoina poppoina pitkin kaupunkeja ja pidettäisiin jöötä kusipäisille rikollisille juoponpaskanuorille.

Ne kaikki pitäisi tappaa, hyvin yksinkertaista, mutta jos niin EI tehdä =====> Dysgeeninen mutanttiaines lisääntyy, kunnollisemmat ja geneettisesti terveet yksilöt kärsivät maksavat ja vähenevät ja mahdollisuutensa elämässä alkavat kaveta. Eugeniikka ja "rodunjalostus" auttaisi tähän täysin mustavalkoisesti ja alkoholisteihin todellakin PUUTTUMINEN mutta kun ei nin ei, vitun kommarisukupolvet vätykset. Se on se 60-luvun pullamössö vitun hippirotta paskapolvi kun TUHOSI lännen, saatanan koiranpaskamadot. Haistakaa vittu.


*


Voisi olla ihan täysin paikallaan ampua se saatanan paskapussi sanon minä. Siinä on pelkkä kuluerä ja haitta ja kivireki ja vaarallinen sellainen ja takuuvarma uhka ja vastenmielinen bakteeri kyseessä josta kaikki ja serkkunsa saa vain ja ainoastaan maksaa ja niin kauan kuin sitä kusipäätä elätetään ja elossa syyttä suotta pidetään muiden kiusaksi.



Hyi vittu YÖK  !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti