torstai 2. toukokuuta 2024

Saksan kalifaatti

 




Ai, kappas vain ... ei Me Kauheat Netsit™ olla tästäkään valitettu ja varoitettu ja sanottu ja kirjoitettu ja huudettu jne kuin viimeiset 20 vuotta yhtämittaa.

Muttei mitään ! hei, hyvin te vedätte valhemedia, oikolukijoinenne ja FaktanTarkistajinenne™ jotka ette vitun älykääpiöt osaa saatana edes suomea kirjoittaa, ja kaikki te vitun mulkut median nuhjuiset kommunistivasemmistolaiset vitun ylimieliset kusipäät. Haistakaa kaikki pitkä vitun itsenne ja kuolkaa tuhannesti.


Eniwei, tämä ^ on tietenkin tismalleen "Maahanmuuton" se oikea SYY ja taustasuunnitelma ja "meidän poliitikot" on VÄHINTÄÄNKIN syyllisiä siten että SALLIVAT kaiken tämän ilmiselvän muslimi-invaasion (jota JUUTALAISET mashinoivat mm), edetä ja tekevät vielä vitun MAANPETTURIT kusirotat kaikkensa jotta sille ei ilmenisi mitään estettä.


TIETÄKÄÄ "vallanpitäjät" ja kytät että te kerjäätte sotaa ja verta nenästänne niin legendaarisesti että se saa juutalaistenkin pöyristyttävän kusipäisyyden toisen maailmansodan kynnyksellä pitkin Saksaa mm, näyttämään lähes ..ei-ääliömäiseltä touhulta.

Te olette valinneet VÄÄRÄN puolen, Saatanan puolen tarkemminsanottuna. Hukkukaa valitsemaanne paskaan. Mutta meidän tiemme on erkaantuneet lopullisesti.

Tämä paska ei enää mene pulloon takaisin ja pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti