perjantai 31. toukokuuta 2024

Videopommi ! Sivilisaation Romahdus

 https://www.youtube.com/watch?v=DTd6SyKLFH4&ab_channel=TheJollyHeretic




Minä paitsi laitan tämän ilomielin jakoon mutta kirjoitan tätä ...eräänlaisessa sanoinkuvailemattomassa mielentilassa ja olen sittemmin kun tuon katsoin... ajatellut.. kaiketi siinä meni taas jo tunti ihan tuosta vain, minä usein vajoan ajatuksiini kuultuani jotakin oikeasti paskankin väärtiä ja älykästä selitysvoimaista ja mai brutha; tuo video ^ oli aivan täysin jumalauta hypnoottinen.

Piti katsoa pieni osuus ja ahmin sen kokonaan, lähes kuin Eshter Vilarin kirjan "manipuloitu mies". Aivan vitun häkellyttävän brutaalia madonlukua madonluvun perään... tämä oli pysäyttävintä vähään aikaan ja varmaan tähän asti ylipäätään Ed Duttonin kanavalla. Ja sanoisin että NYT osuttiin monen naulan kantaan. KATSOKAA tuo ^^ ja tuohtukaa ärtykää suuttukaa turhautukaa ja jakakaa kaikille kaikkialla järkyttyneinä. Aivan vitun mahtava video ja aivan totaalinen vitun tykinlaukaus silkkaa asiaa ja puhtaaksitislattua oikeasti selitysvoimaista faktaa.

Aivan hirvittävää suorastaan, kuulla noin tarkkaa ja osuvaa korutonta kertomaa TÄSTÄ NYT hetkestä. Minähän olen sanonut kuten moni moni muu että sisällissotaa ja todellista totaalista jakautumista ja sotaa jne kohti ollaan hyvinkin tässä menossa ja tämä laittoi sen vielä verenmakuisemmaksi suuhuni. 

Ja tuon olisi pitänyt olla SUURIN UUTINEN sitten Syyskuun Yhdennentoista mitä tuo kertoi Teksasista jne !! Kuunnelkaa jukolauta SE !!! Voihan perkele ja vittu.. ai miin se on kirjaimellisesti enää ..näyttäisin nyt sormillani ilmassa noin senttiä, tuon matkan päässä de facto vallankumouksesta !! Se ON JO de jure ==> vallankumous ja tämä kaikki on virallisformaalia totta ja jo mustavalkoisesti fait accomplii. Eli oikeasti tapahtunutta Amerikassa. Minäkään en ollut saanut edes vihiä tuosta ja tiesin sentään Texasin ja "liittovaltion" olevan napit vastakkain mutta en olisi ikinä uskonut päätyväni näin sanomaan mutta: fantastista ja BRAVO Texas !!


JukoLAUTA mitä aikoja tässä elellään / elelläänkään.



Pidelkäähän veljet hatuistanne kiinni !









P.s ja video antoi minulle aivan ennenkuulumattoman uuden selityksen siihen MIKSI Normitollot™ on niin vitun toivottoman autistisen totaalisen tietämättömiä tyhmiä tahvoja mm juuri kaiken tämän suhteen.

W A U !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti