torstai 2. toukokuuta 2024

Ritanniassa kvarkillinen järkeä

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d856f567-0759-4b1f-adc2-e3fcf79b3a2e



Mahtava uutinen !!


Britit on saanut yhden atomin verran tervettä maalaisjärkeään takaisin !! HAH HAH HAA vitun wokeopaattipaskaläjät, HAH HAH ja HAA.

Samoin sieltä täältä alkaa kuulua järjen ym ääniä, on ikäänkuin joku olisi hoksannut Blogini tjns. Tai Normit™ alkaa internetin nähtyään HERÄTÄ ja ymmärtää että ovat osa SUPER-ENEMMISTÖÄ (sikäli kun sellaisella on IKINÄ väliä "politiikassa") ja uskaltautuvat saatanan mäntit VIIIIHDOIN tulla ulos koloistaan ja vähän sanoakin jostain jotakin. Aivan MAHTAVAA.


Samoin Uus-Seelanti alkaa ymmärtääkseni järkiintyä ja laittoivat sen luisevan kamalan sekapää-ämmän siellä ulos ja "politiikasta" kai pihalle ja jotain järkevämpää tilalle.

Samoin Tanska käsittääkseni on alkanut toimia ainakin osin mussuttimia vastaan ja käsittämätöntä kyllä jopa RUOTSI kaikista maailman muslimivaltioista alkaa vihdoin heräillä ja edes ajatella liittymistä nykyaikaan ja ihmiskuntaan.


Kerrassaan mainioita virtauksia on liikkeellä.

Mutta tämän vuodenhan pitäisikin olla spirituaalisten piirien mukaan jokin ihmeellinen ja ratkaiseva joten on syytäkin alkaa tippua toinen toistaan parempia uutisia.


Ja tehkäämme kaikki kaikkemme jotta niin käy.

Lähtien ajatuksista ja tunteista ja visioista.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti