keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Ukrainasta

 LINKKI <====


Niin, miksi EI tuon vitun pallinaaman sekapään ryssänpaskamulkun heikkoon kohtaan, eli kaiketi paskareiän, isketä ja LUJAA ja armotta ja aivan yhtä tauotta ?!?!

En tiä. Kai siksi että länsi on täynnä sen omaa väkeä eli mädättäjä-kommunisteja ja symppaajiaan ja muita nilviäisiä myötäilijöitä ja limaniskaisia kusipäitä ämmiä ja tyhmiä rättiperse-setiä joilla ei ole edes jäniksenpoikasen selkärankaa ja urheutta.


Mutta lännen tottakai PITÄISI lähettää Ukrainaan aivan loputonta ja jatkuvaa syöttöä kaikkea mahdollista ja ihan alkaen niistä Saksalaisten Taurusko sen nimi oli, ohjuksista, joilla olisi jo jotain paskankin merkitystä ja joilla saisi Iigorin hikoamaan ihan kotikolhoosissaan, omassa kusiläntissään ja ränsistyneessä superköyhässä helvetinmaisemassaan. Samoin ne kaikki Krimin sillat tulisi vetää HETI tuhannen pillun päreiksi ja mitä lie sokaista ryssäin omia satelliitteja mutta kun ei nin ei. Amerikkalaisille on paljon mielenkiintoisempaa vääntää ja väitellä idiooteissa vitun "vaaleissaan" siitä kummasta seniilistä kusipäästä tulee seuraava Komentelijansa ja mitä ne TOISET on NYT tehneet tai sanoneet tai jopa x:ssä "twiitanneet". Amerikkalaiset on ihan totaalisia idiootteja ja onneksi se alkaa globaalistikin jo tulla selväksi ja näkyä, jopa kaikkein tyhmimmille ja hitaimmillekin ja Amerikkaa ihainnoivimmillekin tolloille. Hei, ota ihan rauhassa vain, ne on idiootteja.


Ukrainalle tulisi saada sekä lääkintä vehkeitä että luultavasti vino pino ja läjäpäin Ramboja, jotain niitä äijiä millä oikeasti tekee jotakin, ehkä Muukalais Legioona ?! Sehän on aina olevinaan niin kovaa paskaa joten miksei se hääri siellä ? Luultavasti syövät jotain hyviä Ranskalaisia pullia ja leipomotuotteita jossain Pariisin esikaupungissa ja nussivat, Nuubialaisia pilluja tjns. Ehkä kivääreitäänkin, en tiedä sanoa.

Eniwei, yksi juttu mitä länsi VOISI tehdä, ja sehän VOISI tehdä ihan helvetin paljon jos olisi enää paskankaan väärti, niin nin olisi mm tiputella ryssän paskatunkiolle jotain lentolehtisiä kuten eteläinen kakkaläjä tekee sinne pohjoiseen MEGAkakkaläjään niitä tiputellessaan, ja samoin voisi ryssien silmille heitellä TOTUUTTA aina ja kaikkialla ja koko ajan, tämä on siis ihan minimiä. Sen lisäksi niitä aseita ja mitä lie tiedustelutietoja jne yms. Mutta mikä merkillisintä, on ettei Amerikka saa saatana tuota yhtä vitun kaljua äijänkäppänää hengiltä !!! Miksei Vlad Nuijapäätä MURHATA ?!?!?

Itse se heitätyttää väkeä ikkunasta kuin pipoa, ja murhauttaa kaikki siitä navalnista kissaansa mutta KUKAAN ei koskekaan häneen !?!?! 

En tiä... jokin siinä mättää.


Mutta että Ukrainan aseistaminen palvelee MEITÄKIN melko suoraan ja kaikenlainen apu. Ja suosittelisin ihan de facto ==> konkreettisten linnoitusten ja muurienkin ja esteiden ja miinäkenttien rakentamista sinne mahdollisimman syvälle itäosiin. Siihenkin länsi voisi tehdä paljonkin, ja länsi voisi luovuttaa edes yhteensä 10 jotain paskankin väärtiä  lentokonettaan vielä lisää. Tyhjäisivät edes ne vanhat ja ruostuneet ja sääistyneet nuhjuiset ja kuluneet roskaläjänsä Ukrainalaisille, niille ne ei olisi muuta kuin ihan tavallisia tai jopa uudenaikaisia ja ällistyttävän siistejä ja hienoja.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti