sunnuntai 4. helmikuuta 2024

"SoTe uudistus"

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f0e2ce01-7ad6-43ed-9926-911c230708dc


Niin.


Kuten minä olen aina sanonut ja moni muu, "valtio saa aikaan aina sen täsmällisen vastakohdan kuin mitä se julistaa tavoittelevansa". Tämä on yksi "politiikan" perustotuuksista ja niin tässäkin taas. Toivon todella että te kaikki oppisitte näkemään tämän viimeistään nyt ja ymmärtäisitte muuttua ainakin ITSE ja muuttaa OMAA käytöstänne ja olisitte ainakin olematta mukana ja tukematta. Se on helpoin vallankumous kaikista. Sen luuuuuuuuuuulisi onnistuvan Teiltä Kaikilta.


Tuo itse asia ^ on ihan painajainen tietenkin ja koskee meitä kieltämättä kaikkia, ja tulee koskemaan. Se koskee jokaista joka on nyt olemassa fyysisessä ruumiissa tässä paikassa ja ajassa. Kuten kaikki älykääpiöiden paskapäiden konnuudet aina. Joita kutsutaan vähättelevästi aina lapsellisella typerällä ärsyttävällä nimityksellä "suhmurointi".

Se ei ole mitään VITUN suhmurointia, se on absoluuttista paskapäistä ylimielistä narsistista Hybristä josta seuraa VÄÄJÄÄMÄTTÄ Nemesis. Se on sekä tyhmyyttä että pahuutta, se on ajattelemattomuutta ja se on etatismin aikaansaamaa typerää toteeminpalvontaa.

Järjellä saati sydämmellä jne ei ole tässä osaa eikä arpaa. Se on alhaista saatanallista ja voittoa tavoittelevaa, kylmää ja sydämetöntä ja täydellisen erehtynyttä ja sielutonta kuten KAIKKI "poliittinen" ylipäänsä on.


Huono huono juttu. Ja mikä helvetti ylipäätään ON "hyvinvointialue" ? Ai kristus mitä kusiaisia nämä "päättäjät" ovatkin ja miten triviaalia laatikonsisäistä tyhmää "ajattelua" edustavatkin.

Mutta niin edustaa suurin osa ihmiskuntaa muutenkin ja koska TE tuette heitä, heidän idiootti hirmuvaltansa vain pysyy.


Ja en tiä, mutta ehkä lääkärien yms tulisi tyytyä vähempään ? Käsittääkseni ne saa aivan absurdin suuria palkkoja, ja jos et oikeasti tee sitä koska haluat auttaa ja parantaa jne niin olet yksinkertaisesti väärässä paikassa, väärällä tiellä ja aiheutat ongelmia. Kuten kaikki mikä kulkee väärään suuntaan.


Ottakaa itseänne, ei MUITA, ITSEÄNNE, niskasta kiinni sitten jo kiitos.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti