perjantai 23. helmikuuta 2024

kommari-tekoäly

 https://www.youtube.com/watch?v=54DQGQ1qo14&ab_channel=PaulJosephWatson




Nääääääääääin, miksette alkaisi tuollaisiksikin vitun supermulkuiksi pikku kusipäiksi.

Tämä kaikki se vain käsittämätöntä kyllä PAHENEE. Olisihan tämä toki pitänyt arvata, ja näkihän Kubrikkikin sen jo 60-luvulla näemmä ennalta. Kusipäät ja paskaraidat tulee käyttämän KAIKKEA mahdollista meitä vastaan.

Tämä on jo alhaiseksikin alhaista.


Ajatelkaa miten päähänpinttynyt kusipäisyys on kyseessä, miten pikkumaisen lapsellinen ja omaa näätämäistä kusipään Maailmankuvaansa™ täytyy olla täynnä ollakseen NOIN kusipäinen !! Tavallisille ihmisille tätä ei tarvi toki juurikaan erikseen korostaa, me kaikki ei-kusipäät käsitämme tämän ihan ok muutoinkin, mutta jos edes ihmettelisimme yhdessä. MITEN kusipäisiä nuo kommunistinäädät odellakin VOI olla !!!

Ja muistakaa aina kutsua niitä avoimesti KOMMUNISTEIKSI tai SATANISTEIKSI sillä sitä ne totisesti OVAT. Se on ihan sama jos kyseiset pikku kiusaajat nauraa tai vähättelee tjns älkää välittäkö siitä tuon taivaallista, tottakai ne tekee niin, sellaisia pahat vain on. Nauravat uhreilleen ja se on hyvin hyvin tyypillistä.


Mutta että tämä ^^^^ itse asia on TODELLA suuri uusi ongelma ja sille on HETI alettava tekemään jotakin, onneksi guukle on edes näennäisesti pahoitellut tätä ja asia ON noteerattu mutta tällaiseen LUUUUUUUUULISI sen teidän rakkaan "valtionnekin" puuttuvan ? Eikö ? Tämä on ihan tikkusuoraa saatanallista valehtelua ja manipulointia ja Historian ja todellisuuden rikollista väärentämistä. Niin mustavalkoista ja häikäilemätöntä myyräntyötä ja sabotaasia kuin sitä vain on.

Miksei tätä paskalaumaa saada ikinä heitettyä ulos meidän valkoisista maista tai muutoin jynssättyä pois ?!?! Miksi te muut haluatte vain elää omaa elämäänne ja annatte näiden koirankusipäiden MÄÄRÄILLÄ kaikkea ja omistaa kohta  KAIKEN ?!?!

Tajuatteko te että ====> tie vain KAPENEE !!?



Ja MUISTAKAA nuoret aina että valkoiset ovat kulttuureina, ja rotuna ja kansoina jne täydellisen ylivertaisia. Olemme tällä planeetalla niin naurettava ja itsestäänselvän ultra-ylivertaisia että voisimme yhtä hyvin olla joltakin muulta planeetalta. Ja MUISTAKAA että neekerillä EI OLE historiaa sen enempää kuin kissoilla. MUISTAKAA aina !


ÄLKÄÄ langetko kommunistien manipulointiin ja menetelmiin ja muuhun naurettavaan mätään. ÄLKÄÄ olko heikkomielisiä, ja yli kaiken muun; älkää sortuko Kollektiiviharhaan ja luulko että Kaikki Muut™ ovat mukana siinä Yhteisessä Juonessa. Juuri KUKAAN ei oikeasti ole yhtä mieltä Virallisen Narraation kanssa. Ei KUKAAN !!!

Ja siihen tarvitaan vain pari uskaliasta sanomaan suoria sanoja esim suorassa TV-lähetyksessä ja Vastustajan peli on suuresti takamatkalla ja pilattu.


Ottautukaahan sitten henkisiin asemiin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti