torstai 22. helmikuuta 2024

ryssänkisat

 https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/819d4370-628b-436c-a4d4-c0101afc6960


Vittu miten säälittävää ja alhaista toimintaa tuolta mulkerolta. Muttei mitään yllättävää, mutta että yrittää nyt epätoivoisesti valehdella tuollaisestakin asiasta ja tekaista omille typerille vitun kisoilleen joista ei välitä edes omat kovimmat jees-miehensä ja kannattajansa ja muut nuoliansa, jotain Kansainvälistä Suosiota jne. Raukkamaista noloa ja säälittävää ja lapsellista. Kuten ryssällä kaikki on, parhaimmillaankin.


Ja mikäs tuttu paskajyrsijän skeidanhaistelija se siellä pilkottaa seassa niinikää ?!! Näkyykö Vlad Nuijapään pyllynreiässä..Re..neeeei ? mutta näkyyhän se !! SE on se !! Se on Faseelin Renee !! Hahaa jumalauta siellähän sekin äijä taas on !

Vittu mikä saatanan oksettava paskarotta sekin on !! Ei jumalauta aivan äimistytävä mulkku-kusipää, vitun typerä paskaviiksi perkele. MUUTA sinne VITUN tunkioryssälle sitten saatanan saasta kun siitä niin jostain täydellisen käsittämättömästä syystä niin diggaat. Ja vittu HÄPEÄ !!!

Vaihtaa maailmanhistorian yksi parhaista maista eli Sveitsi, maailmanhistorian likaviemärin pohjalietteeseen eli mutageenipaskaläjään nimeltä ryssä !??! KUINKA vitun sekapää ja seinähullun älykääpiön tyhmä sitä oikein voi olla ? Ja huonomakuinen.



Ja tuo "Suomineito" ?...se näyttää ihan perusryssäläiseltä tatjaanalta. Ei todellakaan suomalaiselta.


Naurettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti