maanantai 19. helmikuuta 2024

Totalitäärit Saksassa

 https://www.youtube.com/watch?v=kblVBRDD7tE&ab_channel=modernity





Kuvottavaa ärsyttävää huolestuttavaa absoluuttisen HIRVITTÄVÄÄ.


Totaalinen Saatanan Laskeutuminen Ihmisen Joukkoon - näin lyhyestisanottuna. 


Tässä on teille muulini taas annos "valtiota". "Hallitusta" tai miksikä tätä Pirun kirousta nyt tällä sekunnilla nimitetäänkin. Mutta aivan totaalisen järkyttävää. 


Ymmärtäkää ja sisäistäkää kaikki nykyiset Sukupolvet että länsimaailma on ihan ihka aidosti ja totaalisen mustavalkoisesti vihollisen, kommunistien, täydellisesti läpitunkema ja läpimädättämä. TÄMÄ on tilanne. Se ei siitä venkoilemalla ja änkyttämällä ja kieltämällä ja tyhmää leikkimällä muutu.

Ne saatanan koiranpaskat rotat todellakin marssi halki instituutioiden ja tässä on nyt se sitten se "loppupeli", nyt se enemmän tai vähemmän ..en tiä alkaa tai ratkeaa, jompikumpi.

TÄMÄ ^^ on meidän todellinen vihollinen, täysin suvereenin mustavalkoisen totaalinen vihollinen, jolle ei tule tehdä enää YHTÄKÄÄN myönnytystä mutta aivan KAIKKI esteet ja hidasteet ja mitä lie.

HUOMATKAA myös kaksi asiaa, a) siinä käytetään ASEENA "lakia" ja b) "se on saatava Mahdollisimman Nopeasti". Kappas vain.. eikö ole sangen mielenkiintoista ?...


Ikäänkuin HE tai NE yrittäisi ÄKKIÄ peitellä jälkiään ja potkaista tikkaat takanaan ja polttaa sillat ja estää ketään näkemästä kuulemasta reagoimasta tai tekemästä. Ikäänkuin rikollinen rotta yrittäisi suojata omaa arvotonta paskanahkaansa. IKÄÄNKUIN !

Ikäänkuin Totaalinen Kontrolli Olemassaolosta (olisi edes teoreettisesti edes mahdollinen!) ei vain voisi tarpeeksi nopeasti tulla heille ja olla iäti heidän - heille sopiakseen.

Nuo on niin vitun syvällisen kuvottavan syväpöyristyttävän ultrakuvottavia kusipäitä etten osaa edes sanoiksi vääntää. Ampuisin tuon saastan sydämmelläni, sanotaan näin.

Kuinka eksynyt ja Saatanan vallassa sitä voikaan olla !!?!??!?!

(ÄLKÄÄ liiaksi keskittykö käsitteisiin saatana ja saatanan valta ym, te Maallistuneet tollot, minä tiedän miten se teihin vaikuttaa ja teidät on saatava hereille ja ÄKKIÄ ja usutettua edes alkeellisimpaankin toimintaan, joten keskittykää vain itse asiaan, kommunistit valtasi lännen).

Tilanne on yhtä todellinen kuin kuvottava ja kamala kuin akuuttikin. Ja meidän on tehtävä sen takia kaikkemme ja melko paljon enemmänkin. MUISTAKAA että tämän KAIKEN mädän voi heittää suht helpostikin tuleen ja hävittää suht nopeasti jos TE vain ette ole mukana ja lakkaatte tottelemasta ja järjestäydytte, kuten valtio ja kytät. On oltaVA oma armeija. SITÄ valdekaan ei saa tuosta vain kaadettua.


Jos pitäisi antaa sille jokin nimi tai idea niin voisin sanoa että yksi voisi olla "Jumalan Armeija" tai "Kristikunta" tjns. 


Meidän on alettava oma marssimme, vaikka pitkä marssi OHI instituutioiden.

ALKAKAA nykynuoret joilla on vielä mahdollisuus ja joilla on tarpeeksi Altruismia sisällään ja älliä, opiskella esim...jaa.. teen tästä oman kirjoituksen tämän jälkeen itse asiassa !!


Vänta lite !




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti