maanantai 19. helmikuuta 2024

Ratkaisuja osa.1

 Fain.


Tässä on nyt kohta.. jotain 10-20 vuotta vain raivottu ja todettu samat asiat moneen kertaan joten aletaan ruotiin sitten mitä TEHDÄ ja koska ja miten ja miksi ja mistä ja mihin. Olen ajatelut jopa oman erillisen Ratkaisujen / -suiden Blogin aloittamista tätä varten.


Mutta olin äsken tuossa alemmassa kirjoituksessa siis sanomassa nykynuorille että alkakaa te opiskella kaikkea sellaista mitä Haliwuud meidän aikana vielä 80-90 luvulla ja siitä eteenpäin vain pilkkasi ja täten tuhosi lännen omalta osaltaan tehden meistä kaikista "wannabe roktähtiä" jne, siivojien ym sijaan.

Eli opiskelkaa ITSE oikeiksi siivoojiksi, tuubimiehiksi, rakentajiksi, miksikä vain oikeiksi käytännön tekijöiksi JA !! Mikä tärkeintä, uhrautukaan jotkut ja ottautukaa "poliitikoiksi" ja miksikä lie käärmeiksi ja vallataan instituutiot hiiiiiiitaaaasti mutta 100 %:n varmasti takaisin.


Olen tässä itsekin katsellut josko alkaisin vielä kouluttautua virallisformaalisti johonkin uuteen juttuun, minä opiskelen täällä taustalla AINA jotakin, kuin Da Vinci, minä opiskelen kokoajan ja kaikkea, minä en osaa juurikaan edes yrittäessäni vain olla. Tai ehkä osaan mutta ..imen silloinkin tietoa ja visioita ja ideoita eetteristä / Jumalalta ja "yliminältä" jne.


Mutta MEIDÄN täytyy alkaa TEHDÄ jotakin ja paljon ja äkkiä !! Ja KAUTTA LINJAN. Alkakaa jotkut "Rasistit™" rajavartioiksi, alkakaa kaikki mahdolliset "nationalistit" ja muut kauhistukset "poliitikoiksi" ja muovatkaa HETI aluksi, minä luulen, oma porukkanne, oma jenginne, oma "puolueenne" ja ymmärtäkää herran tähden olla RAUHALLISIA ja Hitlerin vastanapa !!  ÄLKÄÄ mesotko, se hätistää säikyt hoi polloin tollot HETI, olkaa kuin Halla-Aho, kuin viilipytty vaikka minkä imbesillin kanssa väittelisitte. USKOKAA asiaanne, se on ehkä kaikkein tärkein ja pysykää sanomassanne ja laajentakaa maailmankuvaanne ja mieltänne. Matkailkaa vaikka, "matkailu avartaa". Olkaa rehellisiä, olkaa realistisia, olkaa niin pitkäjänteisiä että kommarit syttyy ärtymyksestä ITSE kerrankin tuleen reilunkaupan kierrätysvillahousuissaan.


Jos olette siihen valmiit ja kykeneväisiä, perustakaa yrityksiä, olen itsekin ajatellut sitä jo kaaaaaaaaauan. Ja tukekaamme sellaisia yrityksiä mitkä selkeästi on ns "meidän puolella".  Taaskin; ei tarvitse olla MULKKU, mutta pysykää "formussa".

Esim "Varusteleka" on yritys josta jokseenkin tykkään vaikka se on sellainen "äijäily" ja juntteilu juttukin, mutta siinä on jotain sellaista AITOA ja tervehenkistä mitä ei kovin monessa muussa ole.

*

Opiskelkaa kaikkea niin maan perkeleesti ja painakaa asioita mieleenne, lukekaa ja oppikaa. OPPIKAA herran perkele Historiasta !!

Tämä on ilmeisesti myös yksi niitä "salaisuuksia" juutalaisten menestykseen, ne nimenomaan on keskittyneet OPPIMAAN ja lukemaan viimeiset vuosituhannet eikä sotimaan keskenään kuten valkoiset idiootit.

Tukekaa pienelläkin rahalla mitä vain mikä voi oikeasti jotenkin auttaa. Ilmaiskaa mielipiteenne EDES netissä, ottautukaan EDES joskus EDES niihin "kansalaisaloitteisiin" tjns, keksikää jotakin ! Ja jos joku "meistä" joutuu joksikin navalnyiksi, niin piilottakaa se kytiltä, ÄLKÄÄ alistuko kytienkään sortovallalle jolle EI OLE OLEMASSA MITÄÄN OIKEAA OIKEUTUSTA. Käyttäkää LUOJALTA saamaanne järkeä ja silmiänne ja ajatelkaa ja nähkää ITSE.


Ja niin vierasta ja noloa ja outoa ja ehkä tyhmääkin kuin tämä mielestänne on ===> rukoilkaa !!

Minä luulen että te ette OSAA sitä ensinkään, länsimaailma ei ole ymmärtänyt koko käsitettä viimeiseen 2000-vuoteen mutta alkakaa harjoitella edes vähän ja meditoikaa. Joogatkaa jne.

Muistakaa että voitte ajatella asiaa vaikkapa sillä monelle teistä niin tyypillisellä näsäviisaan vittumaisen vittupäisen pikkusieluisen pikku jyrsijän ärsyttävällä niskojaannakkelevan kusipään asenteella että "pistetään sanansa sitten koetukselle!!" - eli Jeshuahan sanoi että "kun 2 teistä on tässä maailmassa jostain samaa mieltä, ja pyytää (tätä jotain) tämä asettaa Taivaallisen Isäni toimintaan, ja näin on oleva".

Eli jos meistä vain kaksikin pyytää / rukoilee Jeshuan nimessä, Jeshuan "energiassa" jotakin... näin on oleva. Minä olen pyytänyt  itse jotakin... no jotakin mikä ei kuulu tähän, mutta te voitte pyytää esim vain että "Jeshuan nimessä, pyydän säästämään suomen ja suomen kansan ja maa-aluuen ja kulttuurin jne, kommunisteilta" niin TYHMÄLTÄ kuin tämä TEISTÄ vaikuttaakin. Minä TIEDÄN miltä se vaikuttaa, minä en aina ollut tällainen. 


Oikea henkisyys, spirituaalisuus, on jotain mitä sinulla joko ON tai EI ole. Ja teillä suurimmaksi osaksi sitä EI ole. Se ei vain ole herännyt teissä vielä. Sellaista elämä on.



Mutta aletaan tästä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti