keskiviikko 14. helmikuuta 2024

3 Uutista

 Käsittelen äkkiä tällaisia...


1. Taksiala


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0d5c95da-5208-4911-9cef-dbc8ac69eae1


Hyvä toki että joootain asialle edes koitetaan tehdä, ja tuli tuota lukiessa aika selkeänä kuvajaisena mieleen yksi asia yli kaiken muun ja se on tietysti ulkomaalaiset. Vieraat. Vierasrotuiset, rotumuukalaiset, toisrotuiset, toisenrotuiset, toiset rodut kansat ja maat ja apinanpaskakulttuurit ja käytänteet. Ja oikeat SUOMALAISET tuskin tekisivät moista vilppiä ja mitään mulkkua muutenkaan vaikka joku ei jatkuvasti kyttäisi ja hengittäisi niskaan. Meillä oli ennen sangen korkea luottamuksen maa. Ja sanottiinhan se tuossa jutussakin kierrellen-kaarrellen että kyse on lähinnä ulkomaanelävistä: "Lehtonen ehdottaa, että Taksiliitto voisi yrittää houkutella sovellustaksien kuskeja liiton jäseniksi. Hän muistuttaa, että moni kuski tulee toisesta maasta, eikä ammattiliittojen toiminta välttämättä ole ennestään tuttua.". Jees yllättävää.


Kiitti kun veditte vitun mulkut idiootit tuonkin täysin TOIMIVAN asian vituiksi.


2. Kuntosalien ääliöt


https://www.iltalehti.fi/kuntoilu/a/407daa51-bc27-42cd-a775-c41113ae79b7


Tuossakin sanotaan ja ei sanota mutta asia on aivan ilmiselvä; kyseessä on ääliöählämi ym laumat. Eli Nykynuoret™ käyttääkseni virallisformaalia kiertoilmaisua eli VALHETTA. Mutta oikeasti kyse on äbäläwäbälä imbesilleistä joilla ÄO on matalampi kuin pikkutytön penkkipunnerrus Kg-määrät.


Aivan ääliömäistä touhua. Kamalaa kuntosalien pitäjille taas kerran. Ja naurettavaakin jos ei ne isot kaapin kokoiset karjutkaan uskalla inistä mitään, nuoret aalkaa kuvitella omistavansa koko paikan.

(Voi siellä myös ihan suomalaisidioottejakin toki olla, en kiellä. Mutta rohkenen epäillä että sangen moni on näitä Kultamunia™)


3. Koulutus jne



https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/90ab9c66-cc00-49ad-a186-6af71f96a19c


Sitten on vielä tämä, minun piti tästä aikanaan tehdä erillinen kirjoitus kun tuli eteeni jotain tietoja ja joku Uutinen mutta unohdin tai se vain jäi tekemättä mutta sanon että tuo touhu on ainakin ylläripylläri Pääkaupungin Seudulla mennyt niin käsittämättömäksi jopa Tyhmien Ämmien Tyhmyyden™ asteikolla että se näyttää ihan oikeasti joltain sekä tikkusuoralta ja yllättävän onnistuneelta suomen vastaiselta sabotaasi-iskulta että jonkinlaiselta komedialta. Eräänlaiselta käynnissäolevalta sketsiltä / sketsiviihteeltä.

Taisi olla Espoosta vai Vantaalta, suomen 2 pahinta persereikää ja jotka ovat kai jo virallisestikin osa jotain alkeellisinta ja pimeintä Afrikka-Samoa-Brazilia akselia. Niin nin kävi ilmi että siellä "opetetaan" nuorisoa ...get this!!! ...AULASSA !! AVOIMESSA vitun AULASSA !! Siis mitä kristuksen tähden ja hevon vittua ??...Ei kai KUKAAN voi olla niin vitun seinähullun tyhmä että on pitänyt tuota HYVÄNÄ ideana ?!?! "Hei !! mä tiiän.. laitetaan lapset ja nuoret avoimeen AULAAN ja levitellään vähän jotain fläppitauluja ympärille ja kailotetaan siinä kakofoniassa sitten seassa jotain murtolukuja!!?" .."laik oumaikaad ! miten hyvä idea !! Ooxä nero tai jotais ??!" sanoo toinen huitaisten kädellään kepeästi ilmaan, kuin hinttapuli joka löytää kirpparilta mieleisensä kireät discohousut.


Tälle maalle, tässä maassa, on tapahduttavan aivan uskomattoman paljon ja aivan yhtä uskomattoman nopeasti ja räikeästi älykkäämpää ja avarakatseisempaa ja realistisempaa mutta samalla myös sieluullisempaa henkisempää kuin mitä täällä on nyt ollut ja nähty ja tehty viimeiset 200 vuotta kai.


Ottautukaa projektiin sitten, kukin tavallaan ja tahollaan.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti