tiistai 15. lokakuuta 2024

"valtio luo työpaikkoja"

Olen lukenut nyt monesta eri mielipidekirjoitus-pääkirjoitus jutusta siitä kuinka te etatistitollot olette kai jotenkin odottaneet VALTION "luovan työpaikkoja" niin nin ajattelin oikoa teidän typerää kenopäätänne taas tämänkin asian tiimoilta ja suhteen.

Eli: en tiedä mistä ja miksi (lähinnä kommunisteilta kai) olette iiIIIKINÄ saaneet ylipäätään päähänne noin pähkähullun umpikieron ja täysin takaperoisen tyhmän harhan että valtio loisi työpaikkoja mutta TODELLISUUDESSA valtio TUHOAA työpaikkoja. Se tekee sitä sekä tahallaan että kyvytöntä idioottia typeryyttään ja yleistä perustason kaoottisuuttaan. Tämä EI ole mitään mitenkään monimutkaista.
Ne jotka OIKEASTI LUO työpaikkoja on .."työpaikat" ! Ja ne mitä kutsutte "työnantajiksi" eli sekalaiset "firmat" tai yritykset ja "bisnekset" ja sen sellaiset, ja mikä näitä kaikki yhdistää ?! Thät´s rait, niistä MIKÄÄN EI OLE valtio tai sen osa tai haara vaan sen vastanapa ja osa sitä mitä kutsutaan "Kapitalismiksi". Jota KAIKKI valtiot maailmassa ja halki historian INHOAA ja vihaa yli kaiken. Ihan jo koska se teki valtiot jo 1800-luvun puolella tarpeettomiksi ja historiallisiksi muinaisjäänteiksi. NYT ...nyt en osaa edes kuvailla, nyt. .. NYT ne on jo fossilisoituneet ikiroutaan, ovat niin muinaista historian tunkkaisuutta.


Mutta eniwei, halusin vain oikoa tämän täysin absoluuttisen käsittämättömän idiootin harhakuvanne ja valistaa teitä asioista. Eli valtio EI luo vaan TUHOAA työpaikkoja. Toistakaa tuota niin ehkä se typerä jäykkäniskainen läskipäänne joskus höltyy ja kiristys hellittää ja päästää järjenkin valoa sisään tunkkaiseen typerään vitun umpioonne, saatanan umpiluukallot tollot.



Kiitti.





---------- ✁✃✁✃✁---------- ---------- -------- ------ ---- --





P.s täytyy vielä itsekseen täällä erikseen, nyt kun kaikki on jo menneet, ihan ihmetellä että .."eiks vaan?".. no niin.. olin juuri sanomassa ihan samaa että eikö ole jumalauta aika käsittämätöntä ja kumma ?! "No on ! On on, näinhän se nimenomaan ON!!" ... no ...näin, näin on.
En ymmärrä mistä nuo luulee VALTION jumalauta "luovan" työpaikkoja ?! Kenelläkään "valtiossa" ei ensinkään ITSELLÄÄNKÄÄN OLE työpaikkaa ja ne ei tiedä sellaisesta muutenkaan mitään, sen enempää kuin kissa mikroaaltouunin toiminnan ihan niistä perus periaatteista, tai edes wc-paperista. En ymmärrä sitäkään MILLÄ helvetin METODILLA nuo idiootit LUULEE "valtion luovan työpaikkoja" ?!? "Nimpä nimpä" juu, lakkaa nyt saatana keskeyttämästä ja anna minun puhua loppuun !?... nin nin, en tarkoita toki huutaa mutta jukolauta sentään, alat snadisti jo ärsyttää... olin siis sanomassa että en ymmärrä siis niin että MITEN ==> VALTIO "loisi" jotain työpaikkoja !! Kuulostaakin jo ihan sulalta saatanan hulluudelta, "hei ! hohohooiii, moon valtio ja myö luan tyäpaikkoja ! gjöh höh höh höh hööö!" .. vitun idiootit.
Ainoa tapa jolla valtio "luo työpaikkoja" on juhlapuheissa ja kuvitelmissa ja harhoissa, ei muualla. Ei millään tunnetulla metodilla, mutta ilmeisesti nuo Hoi Polloin toivottomat tollot luulee kaiken muun typerän honottavan paskansa ohella että valtiolaiset kai jotenkin ...en tiä... ottaa ja nostaa puhelimen käteensä ja huutaa sinne että "luokaa joku työpaikka!!" ja täten syntyy työpaikka, jostakin johonkin jossakin. Kuten kaikki muukin valtion pyhä magia, se on vain julistuksesta kiinni ja ; näin on oleva ! Kuten lakikin, koska kirjoitimme näin == > näin ON. Tätä kutsutaan Rahtikultiksi™ heimojen kultti-ajatteluksi ja taikauskoksi ja maagiseksi ajatteluksi ja ihan silkaksi typeryydeksi. Aivottomaksi yksinkertaisen erehtyneen olettelevan ylimielisen narsistisen tollon (kytät yms byrokraatit) ajatteluksi ja järkeilyksi.
Tosiasiassa jopa hevosen tiedetään päihittävän mennen tullen nuo edellämainitut vääristymät kaikessa edellämainitussa, ja ne elää seisten, tallissa, ympäri vuoden. Mutta niilläkin on jotain sentään sekopäisessä daijussaan, toisinkuin valtiolaisilla ja sitäpaitsi hevosessa on se että se EI ole loinen. Hevonen on oikeasti villi ja vapaa ja ihmisten orjuuttamana vankina hyödyllinen olento. 

Komsiikomsaa ja Summa Summarum: on nuo Tavalliset™ sitten jumalauta pöyristyttävän typeriä !! Hoh..ai kristus sentään.. .. "o ....o....näin O"...  ..Mmm-y.


"..valtio luo tyäpaikkoja meille !!"  ... 0O .... right ? ...

"No ne sano niin !!" .... ai ... jaa jaa .. ne lupas vallan, no sitten.... taidankin olla muuten väärässä, sori, mea maxima culpa



"Me luomme 100,000 uutta työpaikka..." *odota aploodeja* ...."..ja me täytämme suunne ja suumme makealla... me teemme sitä me teemme tätä.. ME ...memememememe.. anteeksi, niin siis, me luomme suomesta Imppeeriumiumin, joka ei ole sama kuin Amppeeri, olen käynyt nähkää Yliopiston™. Niin, eli me tuomme kuun teille tänne Maan pinnalle, me laitamme sen teille nätisti tuohon Helsinki-Tampere välille, ja täten me myös torjumme venäjän mahdollisen hybridi-aggression. Me lupaamme että kissanne takapuoli laulaa ja tuottaa tästedes teille silkkaa rahaa ja jonka te voitte sijoittaa Valtion Omaan Superpankkiin, ei siis Spermapankkiin joka on eri asia ja ihan hienokin asia. Voitte huoletta sijoittaa futuureihin ja bondeihin ja spekuloida arvopapereilla ja wc-papereilla ja voitte luovuttaa kultanne, ei siis vaimoanne *odota aploodeja ja naurun laantumista* .. vaan arvokkaita kultaesineitä ja jalokiviä ja hopiaa yms, voitte siis nämä huoletta luovuttaa meille ja me taomme niistä paitsi Sammon mutta silkkaa voittoa ja korkoa korolle. Me uskomme Vapaaseen ja Reiluun Suomeen... jossa KAIKILLA on täydellisen mahtava kaikin puolin olla, työttömät suunnittelemme toki ampuvamme. Lupaamme teille että luomme ihmeellistä musiikkiakin ja että se tuottaa kaikille teille passiivista tuloa noin 1600-3200 € kuussa, tulokset voivat vaihdella kuusta toiseen nousu ja laskusuhdanteiden mukana ja myötä. Me mememememeMEMEMEM.. anteeksi, niin nin siis me luomme kaikkea fantastista ilman mitään huonoa kurjaa tai pahaa ! Ja tie Taivaaseen on kivetty näillä aikomuksilla ! Ja vain se, Taivas, on rajana !!"   jne... ja nämä lampaat lusikoivat tuon ihan totena.
HHahahahah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....



Tyhmiä rumia nimiä

Niitä on Suomi täynnänsä


https://www.hs.fi/suomi/art-2000010749372.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox


Hyvä vain jos nuo rumat nimet katoaakin tai edes vähenee mutta miksi nuo 2 typerintä ruminta oksettavinta dorkinta paskointa takapajuisinta ja junteinta miehen nimeä on AINA vain käytössä ja suosittuja !!??!? Vittu LAKATKAA saatanan tunkkaiset puisevat vitun juntit kiusaamasta maailmaa ja lapsianne noilla rumilla saatanan nimillä !! Hyi vittu YÖK !!!


Sen sijaan Eino ja Aino on kauneimpiin kuuluvia suomalaisia nimiä ja niissä on juuri sitä oikeanlaista Historiallista suomalaisuutta ja sellaista kauniimman suomen kuvajaista, kaikuja Gallen-Kallelan visioista suomesta ja sellaista 1800-luvun Euroopankin olemusta. Suosikaa totaalisestikin sellaista !!

Jopa Väinökin on ihan ok, sekin on tuota sarjaa ^ ja Viljo mikäli se on oikea nimi. En osaa enää sanoa.


Lakatkaa olemasta etovia ällöttäviä kuvotuksia ja tunkkaisia takapajuisia pajunsyöjiä vitun oksetuksia kiitos.




Kiitti.



sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Kansalle kaikki kamala

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da8da84e-7e50-4879-a9aa-ada6a665d46a


https://www.iltalehti.fi/talous/a/d845b989-7b57-4865-bcb6-07e9ee0fb5c2


Oli mikä vuosi tahansa ja oli kyseessä mikä asia tahansa niin jokaikinen kerta siellä takana on juuri tämä ^. Joku SAATANAN susiruma vitun yököttävä finnuiittiämmä irvistämässä typerän kusipään vitun lärvänsä kanssa julkisuudessa ja sölköttämässä kuinka nyt tämä ja nyt tämä muiden ihmisten elämän pahennus ja musertaminen onkin jotain hyvää ja pyhää, ja nauraen rehottavaa röhönaurua siinä samalla. 

Tällaista vastenmielistä paskaa Suomi on, tyhmien pienisieluisten rumien kusipäiden ällöttävien kiusaajien ämmien maa.

Ja KAIKKI "uudistukset" kiusaavat suomalaista ja eritoten köyhää yms (työttömiä jne) ja rikastavat poliittista jo muutenkin liian ylirikasta luokkaa, siinä kaikki. Ja tämä onnistutaan selittelemään lammaskansalle sitten kai parhainpäin sillä mitään ei ainakaan ikinä tehdä tai tapahdu.

Korkeintaan jokin Kansalaisaloite™ voidaan pieraista käyntiin ja sillä on olevinaan jotain merkitystä tjns.

Ei ne kusipäät mieltään muuta, sellaisia narsistiset pikkusielut ovat, tunkkaisia työteliäitä pikku ketkuja jotka uskovat itse härkäpäisen totaalisesti omaan typerään tekemiseensä ja "eivät ota vastaan ulkopuolista infoa" ..kuten esim Kansan Ääntä™ ja muuta ininää. Se on pelkkää häirintää se.


Sitä LUULISI varmaankin, jos olisi naiivi ja tyhmä ja lapsellinen ja sentimentaalinen niinkuin te suuri yleisö olette ja jos olettaa valtion olevan joku vitun hyväntahtoinen SINUN "etujesi" (jotka se ensinnäkään jotenkin tietää ja tuntee) ajojärjestö, että ne tekisi edes JOSKUS edes kerrankin niin päin että luopuvat ITSE jostain ja ANTAVAT sinulle ===> ENEMMÄN !!!!? Eikö !??! Se on se mitä "Jeesus tekisi" mutta se EI OLE se mitä valtio tekisi ja tekee ja on aina tehnyt, Se mitä valtioksi kutsutaan, on vakavaa ja vaarallista järjestäytynyttä rikollisuutta, ei sen kummempaa.

Ja on olemassa 1001 tekosyytä miksi näin ei muka ole, mutta tottakai on.


Mutta olisihan se aika juttu jos valtion loiset ANTAISIVAT meille muille jotain ja jos saisivat saatanan rotat aikaan edes sen täydellisen "vastikkeettoman" ei vain "työttömyysturvan" mutta ns Kansalaispalkan™ tai Perustulon™ tjns. MUISTAKAA ennenkuin hätkähdätte että se on valtio joka omalta osaltaan on ihan täysin tahallaan ja 100 % suunnitelmallisesti ja maltilla halki vuosikymmenten suunnitellut ja toteuttanut ns kiinailmiön ja siirtänyt ihan häikäilemättömän pokkana meidän kaikkien kaiken, kaikki työt ja kaiken elämänkin =====> itään, aasiaan - ja täten siinä prosessissa saanut haluamansa eli meidät köyhät kyykkyyn ja mahalleen ja selälleen ja hyvin monet hautaan tjns. He ovat myös "digiloikkineen" haihduttaneet vaikuttavan(!) määrän työpaikkoja, joita siis omassa mielikuvituksessaan ja julkisen tilan yhteisessä harhassa ovat luomassa kontra tuhoamassa, niin nin ilmaan ja pois ja tehneet itse monien monet työttömiksi ja tarpeettomiksi. Ja tämä virtaus vain jatkuu ja voimistuu ja tilanne siltäosin "pahenee" joten jonkunlainen perustuloon aivan vääjäämätön PAKKO. Tai sitten voidaan peruutella jurakautisina finnuiittijuntteina ihan vain jottei jollakin muulla olisi jotain jollei ole raatanut kuten SINÄ, ja voidaan alkaa venetsueela-brasilia-pohjoiskorea akselin ammatti ja veteraanitason pyllynreiäksi ja paska-staniksi ja rutiköyhäksi ja kurjaksi ja myötähävettäväksi vitun romaniaksi ja kasakstaniksi ja somppulaksi. Meillähän on jo kyseisten paskaraitojen, eritoten somppulan, paskaraitoja paikanpäällä rakentamassa Onnelaa™.


Jumalauta tätä saatanan vitun paskaa perkele !!

ryssä ja p-paskala uhoo

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/39d8350d-2c12-4d4d-8615-565cfdc5184a


Jos olette lainkaan tietoisia mitä on tapahtunut viimeisen kahdenkin vain, vuoden, aikana niin käsitätte kun sanon että ryssillä on aivan käsittämättömän ja absurdin SUURET luulot itsestään. 

JUMALAUTA kehtaavat saatanan oksettavat vitun roistojuopot ja uskaltavat, vielä alkaa jumalauta hyppiä Japaninkin silmille !!! Eikö niille saatanan tunkkaisille satiaisille kusipäille veren nenästään kerjääjille MIKÄÄN määrä kurjuutta ja vihollisia riitä ?!!? Pitääkö niiden vitun luuserien keharien todella änkeä väen väkisin aina vain alemmas, alaspäin ja tikkusuoraan.

Ja jos saisivatkin jonkunlaisen sodan aikaan itsensä ja Japanin välillä niin uskallan julistaa että siinä votkat läikkyisi ja ryssäläinen juoponläski tummuisi niin armotta nottei mitään sijaa tolkulle. Jumalauta että LÄHTIS !! Tsiisus vittu ja saatana ! Se yksin olisi jo ryssäin loppu ja ihan heittämällä.

Mutta kehtaavat vitun retkut pelleillä tuossa "maailmannäyttämöllä" ja käyttäytyä ikäänkuin niillä olisi jotain sanojensa painoksi, jotain millä "to back it up with". Ne on jo totaalisesti häväisty ja lyöty ja murjottu ja tuhottu ja raiskattu ja tapettu ja lopetettu ja seinäänpysäytetty yhden kurjan oman alus-paskamaansa mitättömillä vitun voimilla ja romuilla ja millä lie purku-kuntoisilla roskilla ja sitten kehtaavat vielä olla ikäänkuin he vain "ryhtyisivät ilman muuta ja kategorisesti suvereeneihin toimiin jolla..."... ja paljon juoponsölkötystä ja sana ja paskahelinää ja a whole bunch of nothing. Tyhjiä lehmän henkäyksiä. Siellähän uhoovat, juopothan toki uhoo yleensä kaikki ja aina, mutta tuo nyt on jo naurettavaa.


Samoin kuin sen toisen megatunkkaisen maanpäällisen Helvetin päänaukominen ja pullistelu ja uhittelu siinä vieressään, sen pirun oman pienen paskatahran missä se läskipaskaplösö sönköttää 24/7/365 että ETELÄINEN-Korea on se ongelma !! Hahahaa oi luoja.. jumalauta jotta on vittu otsaa !!! Aivan juutalaisen tason pokkaa.

Aatelkaa mikä saatanan sadistinen demoni ja totaalinen psykoottinen harhainen narsistinen megakusipää se saatanan hypersaasta on !! Ja miten totaalisen seinähullu täytyy olla jos itsekään uskoo noita omia naurettavan epätoivoisen läpinäkyviä valheitaan, ja en tiä ..kai ne uskoo ne itte. 

Jumalauta saatana, se hinkuva vitun über-röyhkeä vitun MEGAsika on kuin pohjoisen ulosteläntin riutuneet ja psykoottisen jälkeenjääneet epäihmiset asukkaat olisi se Eteläisen Korean UHRI !!!! Ei suinkaan itse ole niitä paholaisia ja tekijöitä, mutta uhreja vallan !! Toki se paskakansa onkin tiettyyn mittaan uhri mutta myös ihan oman ITSENSÄ ja kyvyttömyytensä ja naurettavan takapajuisen typeryytensä ja etatisminsa ja itse ne aikanaan äänesti valtaan nuo hirviönsä joten ... lähinnä E-Korealaiset on ne minkäänlaiset uhrit.

Kuten aina sanon, se pohjoispaskala pitäisi brutaalin määrätietoisesti ja armotta vain pommittaa ja ryssä samoin, vähintäänkin ryssän nuo tunkkaiset johdattajat tulisi eliminoida ja ehkä valkoisten länsimaalaisten kannattaisi vain ottaa ne loput hikottelevat määkivät juopot rämejuntit haltuunsa jotenkin.


Eniwei. Tässä kaikki.

lauantai 12. lokakuuta 2024

valde vs rahankulku

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b9cb7746-02fa-48aa-94bf-a1a6712b7d98


En niin muuten tuollaisesta tiedä mutta taas kerran valtion teot ovat ylimitoitettuja ja brutaaleja. Jos joku köyhä ja kurja ja epätoivoinen alkaa tuollaiseksi "muuliksi" ja "jää kiinni" niin .... jotenkin byrokraatin pienessä tunkkaisessa mielessä se oikeuttaa sulkemaan kyseisen henkilön VUOSIKSI syrjään elämästä, elämään betonibunkkerissa mielisairaiden sadististen kusipäiden demonien ja eläinten seassa. Siis siksi että TILILLÄ on LIIKKUNUT RAHAA. Ymmärtäkää tämä.

Funtsikaa vitun normitollot kusipäät hetki tuota. Kysykää vaikka aina itseltänne että haluaisitteko ITSE "joutua" vuosikausiksi jonkun kusipään pyydykseen ja vain siksi että mitä SINÄ teet elämässäsi on sen jonkun mielestä jotenkin SEN asia ja kuuluu SILLE ja SILLÄ "on oikeus" tehdä täten ==> SINULLE pahaa. Tällaista on valtiorottien ja muiden rikollisten järkeily. Se on saatanasta.

Mutta kuten anglojen sanonta sanoo; ei kaksi väärä tee yhtä oikeaa.


Te olette yhtä syyllisiä kytät ym kuin ns rikollisetkin ja tämä on ikuinen muuttumaton kiistämätön pyhä totuus. Tämä on se miten asiat ON. Te ette ehkä TYKKÄÄ tästä mutta hei, ihmiset harvoin tykkää totuudesta, saati laisenne sadistiset saatanan apinat.

Haistakaa vittu.


Kiitti.


perjantai 11. lokakuuta 2024

Unna Sakkolan kolumni jne

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8b4ffa05-cda6-4c02-b817-254707be3f5e


Oulrait !


Sanna antaa taas palaa ! Mahtavaa, siinä on jo taas paljon ihan oikeita rehellisiä todellisia ja suoria sanoja. Sanoja joita suomi niminen tunkkainen paska on kaivannut vuosisatoja eittämättä. Antaa palaa ja ottakaa saatanan sontamulkut siitä !


Ja mikä vitun kohu tuonkin triviaalin tylsän perusämmän, Basic Bitch, ihan perustason perus-sanomisista on pitänyt nostaa ? Mitään ihmeellistä ei ole edes sanottu, yhtä hyvin olisi voinut kuvailla lunta mielestään enemmän kylmäksi kuin kuumaksi. Mutta kun kaikki idiootit ja ilmiantajansa käyvät JO ylikierroksilla ja kuumana niin sitä pitää sitten älähtää joka helvetin ...asiasta. Kaikesta.

Ja kai sen nyt sanoo saatana järkikin että eritoten Amerikan kaltaisessa hullulassa ei ole mitenkään epätavallisen odottamatonta että jos postitse voi tuollatavoin äänestellä että sitä käytetään sitten vähän niinkuin "luovastikin". Ja eikö se ole jo myönnetty tunnettu fakta että tuota siellä vieläkin kai(?) keikkuvaa höperöä piereskelijäähän äänesti monet kuolleet, eritoten nekrut jostain tietyistä osavaltioista, ja jotkut enemmän kuin kahdesti !?

Jos SE ei kelpaa kommareille "vaalivilpistä" niin mikä kelpaisi ? Aika mulkkua ja vilpillistä se kuitenkin ON.

Ja on suoranainen ihme että Sanna saa jatkaa suomen tunkkaisen umpion julkisuudessa, mutta on ainakin yksi järjellisempi oikean Tolkun Ääni. Luojan kiitos. 

Edes joooooooooooooooooootain.



Kiitti.


tiistai 8. lokakuuta 2024

Häikäilemätön Orientaali

Tuo otsikko on tunnettu käsite, ainakin suuressa maailmassa, ja kuten muut vastaavat "klisheet ja stereotyypit" se ei todellakaan syntynyt tyhjästä tai pahasta tms vaan on hyvin hyvin todellinen asia ja ilmiö. KAIKKI ns itämaiset rodut ON todella todella kaksinaamaisen alhaisia ja petollisia, myös Japanilaiset (joilla on kulttuurissaan ihan PERUSPILARINA valehtelu, muodossa honne ja tatemae, eli aidot ja todelliset vs näytellyt tunteet ja mielipiteet) ja kaikkein alkeellisimmat alhaisimmat apinathan on, jopa toisten Orientaalien mielestä, tietysti kiinalaiset.

Jotka on siis alkeellisempia ja häikäilemättömämpiä ja AHNEEMPIA ja opportunistisempia kuin viemärirotat tai apinat. Ja aivan yhtä vastenmielisen rumiakin, ei kaikki mutta monien monet. Toki onhan apinoitakin ihan kauniita ja hyvännäköisiä ja rottahan on mitä söötein elukka, mutta tämä on vain kuuluisa vertauskuva joka on vakiintunut tällaiseen muotoon, minkäs teen.


Yksi asia jolle eritoten kinkit on äääääääärimmäisen persoja on tunnetusti raha, ja kaikenlainen kiiltävä. Kuten harakoillekin, mutta harakka on miellyttävä älykäs ja kaunis olio. Toisinkuin kiinalainen. Yksittäisiä poikkeamia lukuunottamatta.

Kuten tunnettua, tekee kinkit lähes mitä vain rahasta, kirjaimellisesti myy vaikka lapsensa munuaisen tai oman typerän tihrusilmäisen perkeleen paskapäänsä jos se siitä kiinni on.

Tämän takia tuo ei niin yllätä että tekijä ^ on aasialainen, taitaa olla Charlie tjns, nimi viittaisi akselille Laos - Viet Nam.

Toisinsanoen: aasialaiset on gangstampia kuin yleisesti lännessä ajatellaan.


Ja siinä onkin yksi ryhmä ryssien ryhmärämän lisäksi mitä kannattaa pitää silmällä ja minkä "maahanmuuttoa" rajoitella, eli kiinan pirut ja perkeleet. Ja niiden ravintolatoimintaa pitää joko pitää aivan äärimmäisen tiukasti ja tuhkatiheään ja ankarasti silmällä tai se tulee kokonaan estää tai "kieltää".



Aasialaiset; siinä vasta TOTAALISEN Ateistinen ja pakanallinen rotu / laji  !

pissrahelin käytös

 https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010745024.html


Se on aina hienoa saada tulitukea joltain suositummalta kuin minä ja "virallisformaalilta" taholta, se saa sanomani vaikuttamaan aina varteenotettavammalta ja uskottavammalta ja eritoten Normien silmissä.


Eli taas kerran on juutalaiset ITSE oikeina häpeämättöminä PIRUINA liikkeellä, kuten AINA, ja saavat jo kuulla onneksi kunniansa puolin jos toisin. Suomessakin oltiin ilmeisesti tunnustamassa palestiinan valtio jne. Siitä en tiedä tai välitä mutta jos se on jutkuilta pois niin aivan mahtavaa.

Koko öykkäri"valtion" käytös on nimenomaan kiusaajan ja öykkärin ja sotarikollisen ja kansanmurhaajan käytöstä ja SILTI sille löytyy idiootteja aivopestyjä mankuvia marakatteja puolustajia kaikkialta ja oikein eritoten suomesta. Ei vähiten näkkälän niils joka ei voi tarpeeksi sisäänhengittää juutalaista kullia jotta se sille sopisi. Se ei voisi niiden silvotulla nupilla tarpeeksi pyöriä jotta tyytyisi, ai miin miksei se tässä vaiheessa vain ala faux jutkuksi ??! "Ben Nhäk´Nhäggäläjävrih" ?! Olisi hienompi nimikin !

Ja kun ne on niin viattoman lutusia niin saisit luultavasti mojovan summan pankkitilillesikin heti, kuten siinä jutkutekstissä pari julkaisua sitten se jutku kehui kuinka he niin avokätisesti aina TOISIAAN rahoittavat. Näin on, ja MEITÄ taas riistävät niin ettei itse Pirukaan kehtaisi.


Mutta että ehkä ihmiset alkaa VIIIHDOIN tämän kaiken ilmeisesti meneilläänolevan Globaalin Heräämisen myötä herätä tähän Juutalaiskysymykseenkin™ ?!

Olisi suotava ja korkea aika ja kahdestoista hetki jne. Ja siitä voitaisiin alkaa juurimalla rakentaa AAAIIVAN eritason ihan oikeaa SIVILISAATIOTA joka EI perustu huuhaalle myyteille ja harhoille, ei rahalle ja valheille eikä poliitikoiden ahneudelle ja opportunismille jne vaan totuudelle ja oikealle henkisyydelle. Se kaikki ON mahdollista mutta äärimmäisen vaikeaa, ja teidän KAIKKIEN tulisi ensin vetää päänne pois perseistänne ja sehän ei sovi, sen enempää kuin nilssi ei vedä päätään sieltä jerusalemin studiosta. Ei sitten kirveelläkään !



KRISTUS !!

maanantai 7. lokakuuta 2024

modernit arkkitehdit

Juutuubin tarjoamien lyhärien takia tähän taas puutun. Sanon vain että ne on naurettavia. Tai kuka onkin vastuussa tästä kaameasta nykytilasta. Kuinka usein sitä kuuleekaan jonkun muka merkittävänkin arkkitehdin saaneen inspiraatiota tai vaikutteita tjns siitä tästä ja tuosta.. traditiosta.. ja kuinka se ja se piirre muistuttaa tuota traditiota, huomaatteko kaavan, niin nin ... miksei se sitten OLE sitä ? Miksei vain seurata sitä traditiota !? Siinä on näet hippiseni sellainen juttu ja asia ja yksityiskohta että; traditionaalinen eli perinteinen on JO hyväksi todettu ja havaittu ja ajan vindikoima eli todistama. Se on ANSAINNUT tulla traditioksi.

Kalsea peltinen halli tai betonilaattakolhoosi EI OLE ansainnut muuta kuin purkutuomion.

Sen saatanan vitun sadistin korbun rotanpaskan oksennuksen takia me kärsimme yhä vain edelleen ja vieläkin kaikesta tästä ryssä-kommari-vasuri HIRVEYDESTÄ

Pala helvetissä korbu, pala helvetissä.


Aamen.

perjantai 4. lokakuuta 2024

juutalaisasiaa

 https://no2need.wordpress.com/2013/08/16/the-rosenthal-document-by-magneettimedia/


Absoluuttisen saatanallista ja kuvottavaa. Toivotaan että tuo vitun rottajutku palaa syylineen par´aikaa helvetissä ja kiehuu koiranpaskassa. Amen.

Voisiko verta enää enempää nenästään kerjätä ja suoremmin kuin ja tuon mukaisen kuvauksen mukaan koko saatanan juutalainen rotu ?!??!

Ja ne ON ==> ROTU.  MUISTAKAA AINA tämä.

Toistakaa aina joskus mielessänne ihan selvyyden vuoksi että : juutalaiset ovat ROTU, eivät mikään uskonto. Ne on ROTU.



Kiitti.

torstai 3. lokakuuta 2024

Välisoittolyhytvideo

 https://www.youtube.com/shorts/VmyVt3gisUo?feature=share


Aaw yes. Tässä / siinä.




SIINÄ on se Syksyn uusi "luukki". Tässä on naiset se mitä miehetkin haluaa, pukeutukaan näin ^ !


Kiitti.

Kapselihotelli Tampereelle

 https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/26e689d4-7b40-43d4-a678-bb741236ffa5


☝✊👍

Hienoa khuulia ja komeaa. Tämä on hieno idea ja oikeansuuntaista. Ainakin tuo havainnekuvan osio on aivan mahtavan näköinen ja kodikas ja tunnelmallinen kuin mikä, ja totisesti halvempia asuin ja hotelliratkaisuja totisesti tarvitaan !! Ympäri maailmaa.

Ja Nääsvillen keskusta ei ole mikään ilo silmälle eksäktli joten siellä tällainen kaikki on äärimmäisen suotavaa jollei koko kaupunkia vain pureta, se on toinen vaihtoehto. Mutta tällaista sitten pitkin koko suomea kiitos, tämä on jo myöhässä.


Kerrankin itsestäänselvän hyvä idea.


keskiviikko 2. lokakuuta 2024

hässivät liimaperseet

 Ja siiitten...


..tosta..n..



.ooiin.


Tämäkin ylläri on kiitos MaahanMuuton™ ja kaiken muun vastaava mulkkuuden ja tahallaan päästetty syntymään. Minunkin nuoruudessani ei kuullut IKINÄ että suhari olisi väkisin tai edes muutoinkaan köyrinyt asiakasta, kuin ehkä korkeintaan mitä hintaan tulee.

Tämä sabotaasin tekijät saisi alkaa sitten maksaa tekosistaan.


kuhnurit lässähtää

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010735237.html


Ihmiset ei ole koneita eikä syntyneet tekemään valtiolle rahaa, tämä on hyvin yksinkertaista. Tämä ^ ei ole yllätys, ei kukaan jaksa tällaista omituista tappotahtista rääkkiä ja josta saa aina vain vähemmän ja silti kaikki maksaa aina vain enemmän ja tie vain kapenee. Joka tapauksessa systeemi tällaisenaan romahtaa. Jouduttakaamme sitä sitten.


Olette vetäneet piiiiiiiiiiiiiiiiiitkälle yli ja todella väärään suuntaan.

Eikä työttömien ym köyhien kiusaaminen voisi enää vääremmin ja julmempaa paljon olla. Kohta Suomi ON ihan pohjoispaskalan tasoa.


Ehkä jos ..en tiä.. jotakin, ottakaa pää perseestänne ja tsiigataan sitten.


Kiitti.



P.s Jaa ja hei !! LAKATKAA kopioimasta Amerikkaa !! Se on se IHAN ENSIASKEL ja supertärkeää. Suomi EI OLE Amerikka !! Luojan kiitos.


ryssät on kehareita

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/301e8b26-ce18-42b2-8b83-afe06d7eaef6


Kuten otsikko sanoo ja monellakin tapaa. Mutta että alkakaa vain ampua nuo vitun naurettavat kiusantekijät alas.

Vittu että voivat olla N A U R E T T A V I A !! Jumalauta jos puhutaan lapsellisuudesta ja naurettavasta alemmuus-ylemmyyskompleksista jne ja veren kerjäämisestä ärsyttävästä hyödyttömästä vitun juoponnenästään...

Ampukaa nuo ärsyttävät peltirötisköissään kolisevat kovistelevat pellet jo alas, kaikkialla. Te TIEDÄTTE jo mitä tauhkaa ja naurettavaa paskaa ja mitä vitsejä ne on ja niiden hui kauheeta niin ihmeellinen juoppojen zombiörkkien armeija, ne ei yllä edes paperitiikerin tasolle. IKINÄ.

Tappakaa ne.


Kiitti.

siat varkaissa (kuten aina)

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c2f93f60-c330-4a37-9208-e24cec01d7e1


Saatanan oksennukset ja rotat. VITTU että on ällöttävä ylimielinen sininen pikkumies, pikkusika tuo vitun taliaivo tuossa fotossa (ja virnuilee typeränä "hehheh, mä tee pahaa" mulkkuna kuten aivottomat lihapäät aina). En ymmärrä miten kaikkien ensimmäinen reaktio tuollaiseen molopäähän ei ole haluta ampua se joka solullaan, mutta hei, te olettekin tyhmiä ja järjiltänne ja aivopestyjä ja alunperinkin heikkoja joten ei kai sen pitäisi yllättää


Mutta siinä näette, kyttä on aina ja joka tilanteessa hävytön häpeilemätön häpeämätön varas. Pelkkä hyödytön sortava naurettava kusipää

Ja käyttäytyy ikäänkuin se olisi ihan jees ja näin, jopa jotain Hyvää™ vaikka se on Pahaa.

Ja jumalauta jotta tuo on aina yhtä NAURETTAVAA tuo noiden vitun rutikuivien byrokraatin rottien sanelu ja toteamukset "huumausaineen käyttöRIKOS".. .hahahaa ai kristus vittu saatanan puupäät hankkikaa vittu elämä ja moraali.

Se ei kuulu hevon vittua teille jos joku tuollainen veltto hippiäinen polttaa jossain jonkun vitun sätkän, eikä KUKAAN välitä siitä tuon taivaallista kuin ehkä joku iiihan siinä vieressään mahdollisesti oleva. Ja se on ihan sama onko se tupakkaa vai jazz-tupakkaa.


Eniwei, valtioista ja valtarakenteista on päästävä kokonaan eroon, tähdätkää siihen tai jos ette uskalla niin jääkää jumiin tähän elämään, maailmaan, ulottuvuuteen ja kaikkiin vanhoihin kuvioihinne. Tunkkaisia olette ja tukehduttavina pysytte.


Haistakaa kaikki vittu.



Kiitti.