keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Vihreät kusipäät vs Järki ja Malmi

Linkki Iltalehteen <==


Ei jumalauta.

Ei vittu saatana voi olla TODELLISTA.
Mutta hei; siinä on teille TAAS "politiikka" !! Tuota se ON, se ON    KIUSANTEKOA. SITÄ se NIMENOMAAN ja vain ja ainastaan ja exklusiivisesti ON.
SIKSI siitä on päästävä LOPULLISESTI EROON.

"Poliitikot" on MEGAkusipäisiä ja HYPERärsyttäviä niljakkeita ja inhottavia loisia jotka KATSOO ITSE että heilllä on joku vitun luontaissyntyinen erioikeus mitätöidä muiden olemassaolo ja mennä muiden kuormiin sekaan ja syödä se ja syyttää siitä sitten jotakuta muuta ja VAATIA sille "vankeutta" tjns.

Heidät tulisi ruoskia piestä ja murhata. Asia on HYVIN yksinkertainen.

Mutta eniwei....

KATSOKAA Iltalehden tuo juttu ^ ja sanokaa missä on se kvarkinkaan kokoinen muru järkeä ja realismia ja todellisuudetajua tms ?!?!?
M I K S I  tuo  pinttynyt kylmä mitätön ongelmajätepaska saa "tehdä päätöksiä" siellä Helsingissä !?


JOS kyttiä kiinostaisi kilin vittua KENENKÄÄN minkäänlainen hyvinvointi tai turvallisuus tai mikä lie mitä ne nyt aina inttää ja väittää ja kai itsekin jo uskoo että heidän "työnsä" on, he hyökkäisivät "Vihreiden" kimppuun ja "puoluetoimistoon" kuin MUSLIMIT  tsarli hebdoon ja räiskisivät koko vitun ääliökakaralauman reikäiseksi mössöksi. Ja sytyttäisi koko paskaläjän tuleen.

Sen jälkeen kytille ei tosin olisi juurikaan mitään merkittäviä hommiakaan kyllä enää. Paitsi sekalaiset ABC:llä riehuvat mustalaiset ja kaikki nuo kaupunkien katuja koristavat katujätkät ja muut juopot ääliöt tms. Mutta ne voidaan me muut yhteistyöllä siivota siitä kyllä pois.


Mutta että AATELKAA    MIIIIIITEN  paatuneen kusipäinen täytyy sellaisen vitun munapään olla, joka voi IIIIIIHAN pokkana ja tuntematta MITÄÄN kiirettä tai mitään muutakaan, tarvetta muuttaa kusipäistä lapsellisen imbesilli-ääliökakaran "päätöstään",  vain olla ihan pokkana jossain, luultavasti jossakin Juhlatilasuudessa vieläpä ja saksilla katkoa jotakin avajaisnauhaa jne ja syödä pullaaa jne, kun tuolla on saatana nuo lentokoneet vittu siinä muutaman metrin päässä PIHALLA, kun niiden tulisi olla siinä muutaman metrin päässä SISÄLLÄ.

KUINKA vasemmistoloisilla kommunistin änkyräkusipäillä ei OLE MITÄÄN OMAATUNTOA tai vastuuntajua tai mitään muutakaan sellaista !?!?
He ovat PAHEMPIA kuin keskiajan kaaliaivoiset kirjojen ja noitien polttelijat, sikäli kun niitä edes OLI siinä määrin ja muodossa kun meille on VASEMMISTOLAISET ja Haliwuud niin inttäneet ja mistä sitten ovat kollektiivisesti (kuinkas muutenkaan) ITSE suuttuneet ja SIKSI pyrkineet "muuttamaan maailmaa".
Hei ÄÄLIÖ;  MUUTA SITTEN ITSESI ! SINÄ OLET SE ONGELMA !



*

TEHKÄÄ NY VITTU JOKU JOTAIN JO TÄLLEKIN ASIALLE !!



"Vasemmistolla" EI SAA olla MITÄÄN vitun "edustusta" MISSÄÄN "päätöksiätekevässä elimessä" tai muualla; he OVAT pelkkiä ääliöitä ja pelinsekoittajia ja tahallisia ja tyhmyydestään johtuvia aivottomia KUSIPÄITÄ ja kiusantekijöitä ja ÄRSYTTÄJIÄ ja vastarannankiiskejä ja sielunvihollisia par exceööance.
Ja kyllä niistä ainakin OSA jopa itsekin TIETÄÄ sen, mutta se on vain Paholaisen epäsikiön olemus eli essentia ja "Luonne". Kuin se tarina siitä skorpioonista ja jostain ja kilpparista.
Kilpikonna vei skorpioonin joen yli jne, mutta se paska pisti silti, kun konna kysyi MIKSI !?!?! skorpiooni sanoi vain että "sellainen minä vain OLEN / se on luonteeni".

Vasurit on TISMALLEEN tämä sama asia, ja tällaista VASTAAN on TAISTELTAVA kunnes se KATOAA LOPULLISESTI. Ja niille jotka ei osaa elää Paremmassa Maailmassa; ÄLKÄÄ hätäilkö MAAILMA ja luoja yms OSAA kyllä järkätä LISÄÄ ja UUSIA ongelmia !
Minä TAKAAN tämän !!


* *


Minulle tulee aina tietyin väliajoin SE mieleen että vasurien ON PAKKO olla itse asiassa viimekädessä Venäjän eli Ryssän eli Tunkion "agentteja". KENELLÄKÄÄN MUULLA EI OLE samanlaista ALHAISTA aliapinan muinasta troglodyytin lapsellista maailmankuvaa ensinnäkään, ja samoja lapsellisia muiden häirintään (esim nyt se GPS jo taas) jaaaaaatkuvasti  pyrkiviä tapoja ja menetelmiä ja käytäntöjä ja ideoita ja pyrkimyksiä jne ja "intressejä" KUIN juurikin itänaapurilla.
AATELKAA asiaa. KETÄ se HYÖDYTTÄÄ että meilläkin on tässä pienessä rutiköyhässä ja liian kalliissa ja jääkylmässä  maassa nuo saatanan koiranpaskakusipäät Viides Kolonnalaiset peturit ja muulinpaskat vitun päätäänaukovat vitun uskomattoman ärsyttävät kuvottavat vitun vätykset ja kiusantekijät ??!?!?!?
KUKA HYÖTYY paitsi HE itse kaiketi !?!



V E N Ä J Ä.


SE.
Se hyötyy. Se aiheuttaa Jatkuvan Tulehdustilan "Maahan" kuten Juutalaistenkin läsnäolo, ja "politiikan" ja kyttien ja "lain" ylipäätään, ilman niitä koittaisi niin autuas Taivas Maan Päällä ettei ihmiset käsittäisi ensimmäiseen kymmeneen vuoteen "MITÄ vittua tässä on oikein tekeillä!?!?!...hei !!? ..MITÄ VITTUA OIKEIN TAPAHTUI ?!?"...
Ryssille siitä on ETUA että maassa jota ne vitun känniset itiöt pitävät automaattisesti Vihollisena, on jatkuva tulehdustila ja kaikkea painetaan niin alas kuin vain voidaan ja uskalletaan ja kehdataan, ja kaikkea MITÄTÖIDÄÄN niin totaalisesti ja hartiavoimin kuin vain ikinä suinkin mahdollista.
Noin toimii RYSSÄ. JA vasemmisto ja sekalaiset jutkut yms. Muttei juuri kukaan muu.
Anglotkin on suorempia kusipäisyytensä kanssa.

Tämän tällaisenkin takia olen alkanut kallistumaan sen NATOn suuntaan, kyllä; suomen ehdottomasti KANNATTAISI liittyä SIIHEN ja erota EU:Sta. Mutta koska nuo "poliitikot" seisosk...tai no, ISTUU tietenkin, tulppana siinäKIN asiassa, ei sekään etene. Koska se on EPÄVARMAA ja siihen liittyy anglosfäärin Ryssää räikeästi maskuliinisempi ja Patriarkaalisempi olemus ja "vibat ja fiilis" yms.
Muttei Ryssä OPI IKINÄ pitämään rumia likaisia känniläisen aliapinan näppejään erossa mm meistä, jos niitä ei iske vastapalloon ja VITUN LUJAA.
Ja niille oliisi muutenkin ihan proaktiivisesti TEHTÄVÄ jotakin eikä venattava AINA että NE tekee jotakin. Iske ensimmäisenä on se jutun juju. Jonka ilmeisesti se vitun pallopäinen paskakasakin snaijaa.

JA mitä te tarkaleenottaen PELKÄÄTTE ryssissä ylipäätään !?!?!? Ne on maailman epä-pätevin ja säälittävin ja alkeellisin ja alhaisin ROTU sittemmin juutalaisten ja neekerten !! Ai miin; it´s NOT laik thei aar wööth a faking deeemn !!

Mikäli niiden "kalusto" ylipäätään TOIMISI saati sitten sen käyttäjät, tai kännääjät, niin mitä tarkalleenottaen on nämä "Vakavat Vastatoimet" millä ne vitun 16-v kloppia muistuttavat kovikset teidän luuloissanne(!) ja ne ON LUULOJA, aina uhkailevat jos "amerikka tekee sitä" ja "suomi tekee tätä" jne !!?
Luuletteko tosiaan että esim jos Suomlanti liittyy NATOon, tippuu Stadiin seuraavan päivänä joku vitun ydinpommi tai atomipommi tai neutronipommi tjns !?
GET REAL !

Ehkä ne vääntäisi kaasu / sähköhanoja, jotka on kauaskatseisen katuviisaan realistisesti hommattu juuri heiltä, vihollisilta, -kiinni ja tekisi rajatarkastuksista inhottavan hitaita ja ärsyttäisi kaikilla pienillä jutuilla niin paljon kuin kehtaisivat, ja ehkä ottaisi lisää vuokraa jostain ja aukoisi päätään juutuubin kommenteissa ja vaikeutaisivat kaupankäyntiä jne, mutta hay; SEKIN(!) iskisi lopulta vain niihin idiootteihin itseensä. Ilman suomalaisia elintarvikkeita joita sinne kuvottavaa ja käsittämätöntä kyllä myydään ja viedään, niillä reppanoilla ei olisi kuin Ryssäläisiä vastineita tilalla !! HA AAHAhahahaaaa ja ei KUKAAN, ei edes RYSSÄ, halua käyttää jumalauta MITÄÄN mikä on "Tehty Venäjällä" !!! Eritoten jotain suuhupistettävää ....hyi kuvotus !

Y Ä K !

* * *


Mutta summa summarum: nuo VITUN "vihreät" eli Punaiset eli Haittakommunistit ON. SAATAVA: Pois suomesta ja KAIKESTA "päätöksenteosta". Kuten varmaan nyt jo KAIKKI ymmärrätte.
Eikä siihen tarvitsisi kuin tuon ^ jutun, tuon YHDEN jutun, jotta sen johtopäätöksen tulisi aivoissasi syntyä. MINÄ ymmärrän HETI mistä on kyse ja millainen on se kusipää joka kyseistä kiusaa tekee, ja hei; KUSIPÄÄ. EI. MUUTU.
Siinä kaikki.


Ne tekee kiusaa koska se on MAHDOLLISTA.
Ja olet ihan OIKEASSA Kaleva, se ei vain TUNNU kiusalta, se ON kiusaa. Se ON "vasemmistolaisuus" pähkinänkuoressa.

Kuten sen Dissect Left blogin pitäjäkin sanoi; "mikään vasurien poliittinen toiminta ei käy järkeen....ennenkuin ymmärrät että sen on nimenomaan tarkoituskin vain satuttaa ja haitata ja tuhota".



Niiden tulisi olla KAIKKIEN vähintäänkin "linnassa", mieluummin kuolleena.
Aaaiiii niin mutta kun NAARAAT on sitä mieltä että KAIKKI elämä on nääs PYHÄÄ jne.....höh ! Hei !! Eihän niitä sitten voi TAPPAA !!!
Ne on Pyhii ja näin !


Kärsitää vaan !
Virkkuumummut ja kukkahattutotalitäärit ja muut vitun tonninpainoiset MEGAloiset kyllä tietää pehmeine päineen meitä kaikkia älykkäämpiäkin paremmin !

* * * * 

Pistäkääs sitten vipinää kinttuihin ja LAITTAKAA niille STOPPI ja laittakaa ne VASTUUSEEN ! Eli siihen mitä eivät KÄSITÄ viidakkojen murjaaneja ja neekereitä kummemmin, ja joiden tasolle muutenkin kuuluvat ja tämä on totaalinen FAKTA. Ja pieskää se VITUN Sinnemäki jo herran perkele ! KUUUUIIINKA paljon ÄRSYTYSTÄ ja TUHOA ja haittaa ja maksuja ja ...kaikkea, annatte sen oikein tehdä ENNENKUIN riittää ?!?!?


Harmi että täällä on niin piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäääääät etäisyydet !
Se on SUUUUUUUUUNNATON harmi.


Jumalauta uskomatonta....
...huh helvetti ......TAASKIN...



...Ai Kristus perkele..... Herra Armahda Meitä ja TUHOA "vasemmisto" nyt jo sitten vittu vihdoin ja viimein kiitos ! Vaihdamme ne vaikka siihen paiseruttoon tjms.
Enidei !


















JUMALAUTA VITTU MITÄ MOLOPÄITÄ !













LISÄYS klo 03:05.

Tässä vielä ja taas näitä kommentteja, ihan vain ...muuten vain ja varmuuden varalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti