perjantai 16. marraskuuta 2018

"MaMuja tarvitaan!!" rummutus jatkuu

Rummutus jatkuu <<=====







HAISTA VITTU sinäkin !

Vittu miten typerä nimikin tuo on, "Perttu", kuulostaakin ihan kommarilta.

Mutta että MIKÄ vitun VYÖRYTYS ja yht´äkkinen ryöppy TÄMÄ nyt on !?!?!?
Hei !??!?

Mistä tällainen tuli !?!? Ja mihin se menee....? ??

ONNEKSI suomalaiset sentään on alkaneet HERÄILLÄ ja HAASTAA tähän asti koko Historiamme, kaiketi, haastamatta olleen ja haastamattomaksi jääneen  "Valtakoneiston".

Maa ei ole itsenäinen enää mutta "kansalaiset" alkaa kasvattaa silmännuppuja ! HAhahahaha, iroonista !



ISKEKÄÄ vastaan vain koko ajan ja tauotta ja TULISESTI !!! Kyseinen vihollinen ei kunniota MITÄÄN muuta tietä, sellaista se on AINA kiusanhenkien kanssa. Sitä voi joko mennä niiden tasolle ja antaa palaa ja ehkä saada viestinsä perille, tai sitten yrittää liian kiltisti ja kohteliaasti ja hyvällä ja oikeamielisen kunnollisesti ja tulla pilkatuksi ja nauretuksi sitten kun on tullut ensin jyrätyksi ja mutaan poljetuksi jne.

Sitten ne ihmettelevät ITSE kun maailman "ei ole hyvä".






Eniwei, Suomlanti EI TARVITSE YHTÄKÄÄN maahanottautujaa eikä edes OIKEAA maahanmuuttajaa. Ei sitten AINUTTAKAAN.
VAIN tietyt TAHOT ja PIIRIT  ===> HYÖTYY sellaisesta, mutta SUOMI. Ei TARVITSE sellaista.




Tämä on kyllä edennyt niin karmivaan ja KÄSITTÄMÄTTÖMÄÄN ekstenttiin jo että minä olen melko varma että olen ajautunut alkuperäiseltä aikalinjalta sivuun, johonkin rinnakkaiseen VIIIIELÄ mielipuolisempaan apinalaan kuin missä jo olin, ja jumalauta SE PAIKKA oli TY-HY-MÄ ! Ja huullu !

* * * * *


En tiedä MISTÄ vitun Luciferin Pesästä näitä käskyjä rummuttaa teille oikein jaellaan, mutta hei, muulinpaskat; LOPETTAKAA se HETI, ja toisekseen, se EI tule toimimaan.

Te ETTE voita tätä Taisteluanne ! SEN minä lupaan.


Ja täytyy samaan rahaan kysyä, että kuuuuuuiiiinka vitun KAUAN te oikein aiotte YRITTÄÄ !?!?! hie !?!?
"Maahanmuuttomyönteiset" perkeleet mäntit ääliöt !???! Kuinka ?

Monastiko teidät täytyy lytätä tjns, ennenkuin viesti menee perille ja/tai muutatte maasta ?!

Täytyy myöntää että SITKEITÄ te olette ! Kuin vähän kovettunut toffee, mutta ette te mitään suomea MaahanHaalituilla nekruilla tule täyttämään, se on ihan tosiasia se.


Enkä ymmärrä lainkaan mistä te ylipäänsä siinä marisette ja "kohisette" ja rummutatte ja kauhistelette jne, TAAS. Jos väenpaljous ei lisäänny, niin ......eikö se ole lähinnä HYVÄ asia !? Ihan jo tälle niin vitun rakkaalle planeetallenne ja luonnolle yms sellaiselle ?!?!
Luulisi hippienkin jumalauta JUHLIVAN ! Mutta ei ! EI. Kun se on nyt jokin maailmanloppu, jos ei kerran apinoita voikaan enää säikytellä Ilmaston Lopullisella Muutoksella Koska Teillä On Autot(!), niin josko ne pelästyisi ja menisi puihin sukimaan häntäänsä ja jättäisi Maailmanhallinnan paremmilleen, eli Teille, jos niitä pelotteleekin sillä että "hei apua kääk! suamesta loppuu väet! täytyy ottaa nekruja!"..........Niin... tai jos vain ollaa vähän vähemmällä vouhkalla ja koohotuksella ja väellä !?!?
Junou ? Niinkuin on oltu KOKO TÄHÄNASTINEN HISTORIAKIN, vitun luumu.




Ja ilman  asioihin puuttuvia nyrpeitä pikkusieluisia MEGAhaitallisia touhukkaita älykääpiöitä pihisijöitä; asioilla on tapana LUONNOSTAAN JÄRJESTÄYTYÄ / järjestyä, SE on Jumalan / Luonnon tie ja tapa / Tao. Tao järkkää kaiken kyllä jos väet on oikeanlaisia ja snaijaa sen virtaa. Mutta te ETTE ole, vitun "Virastolaiset" Satanistiset ilkiöt nörtit rutikuivat dorkat megakusipäät naurettavuudet.

Vittu AMPUKAA itsenne, saatanan tympäännyttävät vitun kaakattajat.





Te ETTE nyt SAA TAHTOANNE läpi, vaikka siinä miten vääntäisitte ja vänkäisitte ja tukisitte toinen toisianne, maailma ja me -jyrää teidät. Suomi pysyy suomalaisilla ja puhtoisen vaaleana.
Teinä minä katselisin lähinnä lipunhintoja Hondurasiin tjns, ja asuntojen vuokria tai hintoja siellä jne, enkä keskittyisi enään SEKUNTIAKAAN nuijimaan omaa umpikieroa kusipäistä "agendaa" muiden mieliin. Ja tuolla durasiss varmasti on murjaania kyllä joka lähtöön, jos valkeat naamat niin inhottaa ja kaipaat rumia ruskeita apinoita ympärillesi.

Mutta pliis; JÄTÄ SUOMI RAUHAAN !



Sen sijaan että yrität tuoda MINUN KOTIINI kutsumattomia vieraita, VAILLA LOPPUA(!), joita inhoan muutenkin, niin miten olisi jos vain ................menisit ja menisitte, pois !!?!?!
Oisko SE moraalisestikin "kestävämmällä pohjalla" yms !??



LOPETTAKAA ja LAKATKAA tämä mielisairas vouhotuksenne. Te olette menneet siltäkin vähältä järjeltänne mitä teillä ikinä oli, ja teidät on kaapannut pakkomielle ja neuroosi ja urautuneen silmätön maailmankuva ja ideologia.
Te ETTE OLE enää tajuissanne ja hallitse edes ITSEÄNNE.





LOPETTAKAA NYT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti