perjantai 16. marraskuuta 2018

Ilzikan Typeryksen Näkökulma

iltalehti.fi/politiikka

Suomi kuolee hitaasti sukupuuttoon, ellei syntyvyys nouse tai maahamme toivoteta tervetulleeksi suurta määrää nuoria maahanmuuttajia.


Tuollaisen ^  suoltajaa on vaikea käsittää enää miksikään. Ihmiseksi tai edes hyvin matalaälyiseksi eläimeksi.
Ai miin.... mikä on tässä asiayhteydessä "Suomi" ?!
MIKSI sillä on VÄLIÄ jos se "kuolee sukupuutoon" ?
Kuoleeko se TODELLA "sukupuuttoon" vai PYSYYKÖ kenties vain pienenä ja rajallisena populaationa ?!
Onko se jokin TOIVOTTAVA TILA että VÄKEÄ ON ENEMMÄN ?!?!?!?!?!? Vitun taliaivo, kun koko muu maailma hukkuu murjaaneihin ja kärvistelee primitiivirotujen lisääntyessä kuin hedelmäkärpäset.

Ja ennen mitään muuta, nyt tosi hiljaa, lue tämä toooooodella h i i i i i i i t  a a a a a a a a s t  i !
JOS Suomlantiin otetaan tai päästetään tjns "Maahanmuuttajia"™  ja ERITOTEN tuon SYYN takia; Suomi LAKKAA OLEMASTA Suomi.
Asia on pelottavan yksinkertainen. Asiassa ei ole MITÄÄN muttia! tai äläpäs nyt hätäile! -ttejä, tai muitakaan sölkötyksiä.
It is what it is.

Jos suomalaiset KORVATAAN ulkomaalaisilla ja erirotuisilla olioilla, NE. EIVÄT. OLE. SUOMALAISIA. EIKÄ Suomi sen jälkeen ole Suomi tai Suomalainen.

Jos lasissa on kokista, ja kokis kaadetaan viemäriin, ja tilalle kaadetaan vettä; lasissa on vettä !!!!! EI kokista.

Jos tuota ^ ei YMMÄRRÄ, on niin tyhmä että sellainen tulisi kääriä kuin muumio, johonkin vitun kääreeseen, ja sulkea luolaan loppuiäkseen tjns. Kunhan on kaaaaaaaaaaaukana ihmisten maailmasta aiheuttamasta TUHOA. Ja LOPUTONTA sellaista, ja ÄRSYTYSTÄ lähes yhtä paljon.

VAIN sellainen vitun sieluton jääräpäinen ateistinen kommunistiänkyrä vittupää kiusanhenki VirallisFormaali vitun luupäinen nynny kuin miltä tuokin vitun idiootti näyttää / kuin "kokoomuslainen", voisi edes "ajatella"kaan tuollaista Saatanan soopaa. VAIN sellainen kolkko tylsä ja haalea vitun robotti joka pitää ihmisiä yms  keskenään vaihdettavissaolevina numeroina ja hyödykkeinä ja työntekijöinä yms, eli siis ORJUUTTAJA ja ORJANOMISTAJA ja eläintenpitäjä toisinsanoen, voisi saada noin TOLKUTTOMAN ja typeryydessään ylimielisen typeryyden Hybristä lähentelevän älykääpiön anti-ajatuksen.

RUOSKIKAA TUO TYYPPPI !


* * * * *

Tuollaisia nuo ON, niin hämmentävän sieluttomia rääpäleitä ja typeriä vitun ärsyttämään syntyneitä pikku kusiaisia että voin pahoin. Ja vain ihmetellä. JA ÄRSYYNTYÄ ! Ennenmuuta.

Suomessa oli esim, vitun taulapää, Ennen Wanhaan HUOMATTAVASTI VÄHEMMÄN VÄKEÄ kuin NYT, ja ei YHTÄKÄÄN neekerinpaskaa tai muuta haitaamurjaania, ja HEI, molopää(!!); tässä myö ollaan !! NE rakensi koko paikan ja sinnitteli hengissä olosuhteissa joita ei osata ehkä kuvitellakaan enää nykyään.
Eikä siihen tarvittu yhtäkään vitun Stadissa piileskelevää näsäviisasta vitun nörttiä rilipäätä tai "poliitikkoja" tai kytiä tai mitään muutakaan vastaavaa roskaa ja Paholaisen paskaa, vaan niitä hyödyllisiä tyyppejä. Ja OIKEASTI älykkäitä, kuten MINÄ. ET SINÄ !

Ja MIKSI te  voivoteltavan sieluttomat junttiheterot "ajatelette" elämää YLIPÄÄTÄÄN jonain minkä pitää jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatkuvasti vain lisääntyä ja LISÄÄNTYÄ JA LISÄÄNTYÄ JA LISÄÄNTYÄ, ad nauseam, entropian tavoin, ja kaiken vain kasvaa ja KASVAA JA KASVAA JA KASVAA !?!?!?!?!?!
Ettekö te TODELLA ole tuon tietoisempia ?!?!

Tuo on SUURUUDENHULLUUTTA. Kuten pilvenpiirtäjävouhotuskin.
Kohta Kiinalaistenkin pitäisi jo rakentaa 20-Kilometriä korkeita torneja jotta TUNTISIVAT tyytyväisyyttä. Eikä sekään RIITÄ; MIKÄÄN. EI. IKINÄ. RIITÄ !

OPPIKAA nyt tämä jo herran perkele sentään !!!!!!!!


Mikään "Tavanomainen" ja Yleisesti Hyväksytty EI TÄYTÄ sinua ja sitä tyhjää aukkoa sisälläsi. Montako vitun kertaa tämä pitää halki vuosituhansien teille muistuttaa ja opettaa ja toistaa ja teroittaa ja toistaa ja sanoa ja kirjoittaa jne jne jne jne jne !?!?!?

Ja "Suomi" EI OLE mikään vitun "Yhtiö" johon vain "palkataan lisää väkee ja näi" tai heitetään entisiä ulos tai jotakin. Tämä on meidän fyysinen synnyin ja kotiseutu, eikä TEIDÄN myytäväksenne saatanan nulkit perkele.
Jos ne nekrut ja muut apinanpaskat hyödyttömyydet rumilukset haitallisuudet niin vitusti kiinnostaa niin tehkää se AINOA MORAALINEN ja OIKEAMIELINEN ja EI-Kommunistinen teko ja ratkaisu, eli MUUTTAKAA ITSE MAASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Jumalauta VITTU mitä ihme sontaa taas kerran, sissus Saatana !

Jos ahdistaa suomalaisessa suomessa, niin SUKSIKAA herran tähden Helvettiin täältä ! Kukaan ei kiellä tai estä, tietääkseni ?
Mutta Murjaanein Maahantulo loppuu kyllä joka tapauksessa tähän ja nyt. Te olette nyt saaneet siellä riehua ja osoittaa typerää känkkäränkkä lapsenmieltänne jo ENEMMÄN kuin ihan totaalisen tarpeeksi ja PAAAAAAAAAAAAALJON YLI LAIDAN. Joten nyt pillejä pussiin ja kerätkää luunne ja häipykää ITSE Helvetin vitun vittuun suomesta.

Minua ei haittaa vaikka täällä ei olisi kuin 2 miljoonaa populaationa. Siinähän on.


"Kun väki vähenee, pidot paranee".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti