sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Hankislinkki

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/11/kulttuuriministerio-kouluttaa-lapsista.html

MI-TÄ !?


" Lehdet kertoivat hiljattain, että opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt yli 100 000 euron rahoituksen 13–18-vuotiaiden nuorten kouluttamiseksi ”vihapuheen vastaisiksi agenteiksi”. "


Ensinnäkään, VITUN MOLOPÄÄÄÄÄÄT(!!!!),   EI OLE mitään nimeltä "_ihapuhe" ja toisekseen; minkään "puheen" KITKEMINEN maailmasta jne, ei kuulu TEILLE kilin vittua !!
Eikä KENELLEKÄÄN.


Teillä ei ole MITÄÄN, ei sitten kertakaikkiaan MITÄÄN vitun asiaa yrittää jynssätä pois ihmisten ja todellisuuden piirteitä saatanan räikeän hävyttömät kusipäät ketaleet !!
Jo ny on vittu aikoihin eletty !

Aivan.
Totaalisen.
Uskomatonta.

Jumalauta juuri kun luulee että EEEEEHKÄ ne on väääääähän laantuneet ..........ehkä ainakin ohikiitäväksi hetkeksi ?!.... niin EI. EI !! Ei jumalauta kun ei nin ei !!!
Tyhmät ja pahat vaan posottaa päälle, ne vaan ei OSAA itse lopettaa ja pysäyttää itseään, tämän takia (kytät mm oletteko kuulolla?), TÄMÄN takia ne on PY-SÄY-TET-TÄ- jonkun sellaisen ulkopuolisen voiman toimesta mikä vastaisi abaut "shaumania".

Sellaisia KAIKKI kiusaajat yms ON, niiltä uupuu ITSELTÄÄN   ITSENSÄ rajoittamisen kyky, niille ei ole suotu eikä niille ole elämässäkään versonut, kykyä ITSE säädellä ja rajoittaa itse ITSEÄÄN, SIITÄ moinen tarve kai lopulta kumpuaa, koittaa "säädellä" ympäröivää TODELLISUUTTA!
Joka on niin TOTAALINEN ylimielisyyden ja solipsistisen imbesilliyden manifestaatio, että sitä ei voi kuin kuvottuneena torua ja hämmästellä.

Tai ehkä niiden vitun jurakautisten vittupäiden TAVOITE onkin sitten ihan tahallaan ja tietoisesti paitsi aiheuttaa nöyryytystä ja ärtymystä yms mielipahaa, mutta nostattaa VIHAA ?! Sillä SITÄ tuo TEKEE ja saa aikaan. Ja PA-LA-JO !

TÄYSIN käsittämätöntä kuitenkin, yhtä kaikki. Ja TOTAALISEN ÄRSYTTÄVÄÄ ! Tekee mieli mennä ja pahoinpidellä kuoliaaksi ne idiootit tosikot kusiruutat paskahousut helvetin vittupäiset änkyrät jotka tuon on ylipäätään keksineet, ja laatineet tuon jonkun vitun "sitouttamis kampanjankin" jolla käskettiin kai "poliitikoita" tjns, "suitsimaan" liiallista järjenkäyttöä ja totuuden kuvaamista todellisin ja paikkansapitävin ja tehokkain ja tarkoin / korrektein sanoin. Eli siis mitä minä teen Blogissani. Puhun tarkoilla ja paikkansapitävillä sanoilla ja kuvauksilla asioista niiden tarvitsemilla ja kaipaamilla ja muutoinkin, OIKEILLA nimillä.

Nekru on nekru ja nekru on alkeellinen ja tyhmä ja EI ihminen ! Eikä LÄHIMAINKAAN minun kanssani tasa-arvoinen ja samalla viivalla, ja vittu mikä vitun LOUKKAUS se onkaan minua kohtaan, aukoa typerää läskipäätään ja väitää niin kuitenkin olevan. VAIN koska se antaa aivoittasyntyneille luonnevikaisille vitun kusipäille jotain tunteita omasta (pehmeäpäisyydestä) "hyvyydestä" tjns.
Tai koska eivät itse uskalla sanoa neekeriä neekeriksi, Hirvisaari taisi uskaltaa ihan omalla lärvällä ja nimellään, ja ärtyvät sitten siitä.

Mutta on se jumalauta VAAAIIKEAA antaa muiden vain olla !! Ja keskittyä OMAAN vitun kurjaan elämäänsä.

Teillä EI OLE mitään, MITÄÄN, vitun "moraalista ylemmyyttä", se on MINULLA, ja teillä EI OLE MITÄÄN oikeutta lähteä suitsimaan toisten olentojen sanojenkäyttöä yms, vain koska se ei miellytä ja/tai koska olette tulleet aivoliatuksi ja sumennetuksi ja ehdollistetuksi ja manipuloiduksi ja tehdyksi aivan häkellyttäväksi imbesilliksi ja LUULETTE olevanne oikeassa ja hyviä, ettekä siis väärässä ja PAHOJA,  ja koska se on "poliittisesti" teille hyödyllistä.
Ja hei ! Mulkku; eikö se VÄITE ole että "politiikka" on jotain YHTEISTÄ ?! Ja siellä "edustaa" Meitä Kaikkia, tyypit jotka on MEIDÄN puolella ?!?!
EI SIIS edes puolueettoman TOTUUDEN, vaan MEIDÄN, thät´s it, exklusiivisesti !?

Ettei vain olisi niin että siellä de facto valtaa pitää pelkät TYHMÄT, ja nyt puhutaan jumalauta tyhmyydestä joka kouristelee mahaa, naiset ??!?! Sellaiset vitun kusipäät tippaleipä-aivoiset aliapinat imbesillit muulit näennäisen tietoiset olennot, jotka on edelleen käärmeissään Eshter Vilarin loistavasta kirjasta "manipuloitu mies" ja haluaa EHDOITTA että miehet ja eritoten POJAT - palaa naarasten EHDOTTOMAAN ja totaaliseen ja kaikenkattavaan kontrolliin ?!

SE EI IKINÄ ENÄÄ TOTEUDU naisväki ! Tietäkää se.
Te olette häviävä tämän "faitin" ja hävinneet JO. Vitun A-L-H-A-I-S-E-T  APINAT !

Vittu te olette jumalauta SIETÄMÄTTÖMIÄ epäolentoja ! Ei jumalauta vittu saatana voi olla tottakaan.....



Huh helvetti.....




Nyt sitten se sota tjns aikaiseksi ja äkkiä ! Nämä heikot ja heikkoälyistä paljon vielä tyhmemmät on käyneet AIVAN LIIAN vaikeiksi !! Ja SIIIILTI kaikki vain seuraa ja sietää ja suvaitsee niitä !??!
Suksikaa vittuun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti