lauantai 10. marraskuuta 2018

Trumpia kritisoitiin !

Uskokaa tai Älkää !!


Nyt ovat narisseet, saatanan naurettavat vitun vitut, siitä ettei se Ranskassa piipahtanut jollakin vitun hautausmaalla.

....Ai miin......jumalauta ei kovin naurettavaa potkuhousuissa sätkimistä ?

Kohta sitä kritisoidaan että "Trumpilla väärän kokoiset kengät!" tai että "Trumpilla VÄÄRÄN väriset hiukset!"  "LUE: Yhdysvaltain Presidentillä, Donald Trumpilla, on liian laivastonsininen puku!" "Trump kävelee aaiivan vääärällä tavalla! Katso miten oikeasti tulisi kävellä!"  "Trump on vain tyhmä läjä ihan tyhmää paskaa!"  tai ehkäpä kenties... jotain tällaista.. "Trump käveli noin 100 metrin päässä itsestään sijaitsevan Stop!-kyltin ohi!" tai "Trump ei kunnioittanut Chekevaaran muistoa!" ja "Trump omistaa sytkärin!"

....siis; aiheet eivät vain lopu ! Eikä median ULTRAlapselliset itseään täynnäolevat vitun kommunistiset nuijat TAJUA LOPETTAA saati sitten HÄVETÄ !!!

Mutta kun ei ole saanut tietoisuuteensa osuutta "itsetietoisuus", kuten kävi KAIKILLE kommunistivasureille ja hikisissä huppareissa tuossa älämölyäville tiesikkanörttiolennoille yms typeryksille niin...no, ei kai sitä paljoa ole tehtävissä. Muuta siis kuin PIESTÄ ne / niitä, niin kauan että jokin haapea atominkokoinen tajunta alkaa heissäkin jylläämään.







Ja hei ! Sitäpaitsi; Trump on saamiemme tietojen mukaan joskus aikoinaan kävellyt hetken aikaa takaperin !...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti