lauantai 10. marraskuuta 2018

Esko vs YLE

linkki



Yllättäen on taas kaikista maailman kanavista / toimijoista, juuri YLE ☭ ja sen joku mulkku toimittajatar ottautuneet ärsyttämään ja olemaan vaikeita ja saaneet Eskonkin jo suuttumaan itselleen.
Se ei näy ikinä rekisteröityvän kyseisen syöttiläslauman ääliöiden korvien välissä, että HE ovat AINA osapuoli jos ja kun joku vitun myrsky vesilasissa nousee.

Ja hei typerys; totta vitussa läskejä haukutaan läskeiksi !! Hulluko olet ?!?!?! Miksi ihmeessä EMME haukkausi !?
Ette te kommunistit saa SANELLA todellisuudelle, vaikka se kuiiiiinka harmittaisi. Eikä TEIDÄN SÄÄNTÖNNE koske yhtään ketään muuta, ettekä te voi ja saa  vaatia OMIEN sekopäisten ja ahdasmielisten etiketti ja käytös ja "moraali" ja puhe yms -sääntöjen  kuuliaista noudattamista ympäröiviltä ihmismassoilta ja todellisuudelta itseltään.


Jos olet joku vitun kurja RUMA LÄSKI niin se on sangen ikävää, se ON sitten KOHTALOSI; deal with it.

Eli kyseinen toimittelijatar on luultavasti joku 600-kiloinen vitun höyrylaivankokoinen iljetys vailla elämää ja kavereita tms, sillä ei kai kukaan halua olla minkään vitun pullistuneelta manaatilta näyttävän kuvatuksen kanssa ?


Kiiti.




P.s jaa niin ja se Marttiinan kuva, kuinka vähäinen elämä jollain VOI olla, jotta siitä menee nostamaan jonkun vitun metelin !??!?! Kristus mitä nynnyjä te oikein olette ! Olette eläneet aaaaaaiiivan liian Herran kukkarossa täällä suomlannissa. Teidät tulisi lähettää Brasiliaan tjns !
Saisitte säpsähdellä ihan SYYSTÄKIN !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti