tiistai 13. marraskuuta 2018

Tapaus "Diablo"

https://www.youtube.com/watch?v=MmkHAlhCvWg

Elikkä kuten kaikki jo kissoineen tietävätkin, on tapahtunut tuollaistakin, eli Wanha Kunno "Blizzard" eli Lumimyrsky, on mennyt nurin. Ampunut itseään jalkaan ja sitten vähän mahaan ja päähänkin.
Eli he tekivät saman vitun idiootin ja riskaabelin kuperkeikan taaksepäin, suoraan pimeyteen ja kielekkeeltä alas, kuin niin monen moni muukin idioottien katras nykyään.
Ja miksi ja mistä tämä johtuu !?


Se johtuu muutamastakin seikasta mutta yhdellä sanalla....rahasta.
Kahdella sanalla, rahasta ja Kiinasta.
Kolmella sanalla, rahasta-Kiinasta-ja-Intiasta.

Siinä on NIIN SUURI houkutus että lähes KAIKKI näistä VITUN muuleista keskiverto-heteropulliaisista vitun perheellisistä typeristä yhdentekevistä vitun pyöriäisistä ei vain kertakaikkiaan VOI vastustaa tuota utilitärististä houkutusta ja ...*pllllrrrhhhh / tssshhhhh* lässähdyksen ääni.


Ja  sitten on tämä suomeenkin valitettavasti nyt rantautunut ja jo Fazerin kuolinkouraisunsa syleilyyn napannut, runteleva avohoidon Marxismista hurahtaneille kusipäille antautumisen tauti, yms Moderni typerä kaakatus ja vouhkaaminen ja poseeraus jne.

AATELKAA jos yhtiöillä olisi esim suoraselkäistä rehellisyyttä ja munaa sanoa että "tuotteemme on VAIN valkoisille" tai "EI neekereille!!" jne !?!?!
Minä haluaisin siihen todellisuuden versioon ainakin sitten minimissään.

Mutta ei. Ei niistä ole siihen, ja sitten ne halveksii snadisti itsekin itseään ja vetäytyy puolustelevuuden kaapuun ja alkaa sieltä sitten sättiä muita Liian Vihaisena Puhumisesta yms kukkahattulannasta ja muusta tukahduttavasta typerästä elinkelvottomasta vitun mullasta.
Mikä täyttää heidän typeriä kusisiä pikku päitäänkin.

Sellaiset supernynnyt LUULEE että kun ovat koko pienen ja tylsän ikänsä katsoneet Toisen Maailmansodan dokumentteja YLEltä yms, he on selkeän Hyviä ja Ei-Natsistisia ja Hitlerin Aadolffi oli abaut PAHINTA mitä kosmos on koskaan kokenut. Ei esim Pol Pot tai Kimit kaikki, tai Thors tai Staalinin koiranpersereikä tai Leeninin naurettava vitun kalju kananpaska tai Che-vittupää-raiskaaja-Kevaara tjns ?
Ei ku just Hitler. Niin nyt vaan on sanottu ja "kaikkihan sen TIÄTÄÄ!" jne.

Kaiketi koska SITÄ ON VAIN SÄTITTY ENITEN. Plain and simple. JA koska se oli ANGLOSFÄÄRIN ja JUUTALAISTEN vihollinen, SE on SE OIKEA syy.
KAAAAAAIKKI muu on hevosenpaskaa ja siansontaa ja mitä lie muuta kosteaa lantaa mitä nyt kehdataankin viljellä ylt´ympäriinsä. Ja HALIWUUD on se SUURIN(!!!) syyllinen.

Mutta eksyin nyt jo selkeästi aiheesta.

Eli siis plisard, se uppoo nyt !! HAhahahahahaa, tsiigataan ja kuunnellaan vaan kun se uppoaa siihen Star Waarssin yms roskan ja sonnan viereen, lepäilemään hiljaisuudessa, syvällä syvällä Unholan suossa.


Ja HEI!!! Ehkä he voi siellä keskenään pelata diaploo kännyköillään !! Onhan heillä kännykät ?!?!?




P.s ITSE en välitä asiasta hevon vittua enkä ole IKINÄ edes pelannut mitään vitun diabloa, mutta ymmärrän yskän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti