keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Video teille kaikille - Tyhmyydestä...

https://www.youtube.com/watch?v=_EC7RRYRggo

Jos haluatte jonkun visuaalisen selkeän ja ymmärrettävän näyn siitä millaista tyhmien jästipäinen ja oppimaton ja opettamaton jurtassa asuva Jurakautinen inttävä inttävä inttävä tyhmyys on, niin katsokaa tuo video ^! Katsoin itse ÄÄNETTÄ, ja se on jo ihan tarpeeksi paha.


Tuollaista se ON, kuinka tyhmät "lyö päänsä tiileen" tai mäntyyn tai kommunismiin tai mihinkä vain "ismiin".
Niiden vain TÄYTYY kalauttaa se typerä äklöttävä pölkkypäänsä siihen, niin..vitun usein. Ouvr än ouvr än ouvr ägen ! Eikä ne IKINÄ viisastu !

Vitun kuvottavat kusiaivot. Vitun älykääpiöt ja idiootit !


Minulle tuli HETI tuosta ensimmäisestä päätään puuhun takovasta imbesillistä ääliöstä mieleen KAIKKI ne jotka E-P-Ä-T-O-I-V-O-N vallassa yrittävät aina jotenkin "kaataa" Jordan Petersonin ja "jyrätä äijän!" ja sen "argumentit" ja saada sen jotenkin "ounatuksi". Vitun naurettavat vähä-älyiset idiootit.

Vittu se on yhtä ÄRSYTTÄVÄÄ kuin tuskastuttavaakin katsottavaa ja kuultavaa. Äänettä kannattaa usein edetä siis. Tyhmien tyhmyys näet TARTTUU ja jää päähän pyörimään, sille ei VOI mitään, se on vain aivojen biologiaa ja SUURI ONGELMA !



Mutta että "kaad´deemn" !!! JUMA-LAUTA(!!) ETTÄ ON TYHMIÄ ÄÄLIÖITÄ !!

VITTU sentään.

Ärsyttää yhtä paljon kuin naurattaakin ! Kristus vittu; MIIIITEN tuollaisia vitun jälkeen -miljardeja vuosia evoluutiota!!- jääneitä typeriä huuhaita ja idiootteja ja pelkkiä kurjia pieruja VOI olla olemassa !??!? Kanssani samantyyppisessä kehossa ja samalla planeetalla !?


Ja luuleeko ne että ihmise...tai no, mitä ne nyt onkin, että HEIDÄN päänsä, pystyy menemään umpipuusta läpi ?! Jollain, millä, magialla ?!
Tai että siitä on jokin merkittävä HYÖTY ylipäätään, an sich, tuolla "kadulla" ?!


Ja MIKSI oi miksi on valkoiset niin tyhmiä daijuja nykyään ainakin, että noissa videoissa riittää kommentoijia jotka itkee ja mankuu jamanaa ja raivoo sitä että joku "kehtaakin perkele!" haukua heidän Pyhiä Taistelulajejaan ! Jotka "kyllä toimii !! ...kun tietää mitä tekee ja näin!"...

Just.

Niistä YKSIKÄÄN ei ole ollut kadulla MISSÄÄN vaaratilanteessa saati sitten taistellut hengestään. Ei YKSIKÄÄN ! MINÄ LUPAAN SEN.
Tai sitten on kyseessä joku 2 metrinen ja 220 kiloinen järkäle.
Jolloin kyse ei silloinkaan ole mistään vitun "taistelulajista" vaan raa´asta voimasta ja fysiikasta yms.

Valitettavasti valkoisilla on yksi sellainen SUUNNATON HEIKKOUS mitä juuri kenelläkään muulla ei ole ihan kai niin epätoivoisesti ? En ainakaan tunne muiden rotujen vastaavaa heikkoutta yhtä intiimisti; eli se että valkoiset uskovat Taikaan. Ja haluavat kaiken taianomaisen TOIMIVAN ja olevan TOTTA. Kuten Maik Monrounkin nimi on se, eikä VAIN pelkkä tyhmä tavallinen lättäpäinen vitun "Matti". Mikä se kuitenkin ON.

Saman takia mm "Maahanmuutto" ja Pyhä Nekru on ylipäätään MIKÄÄN JUTTU. Koska nämä INTTÄVÄT lapselliset naiivit jästipäät eivät vain kertakaikkian HALUA HYVÄKSYÄ todellisuuden yksinkertaista kurjuutta ja olemusta sellaisenaan, vaan väännellä ja käännellä ja muunnella ja leikkiä typerää ja tulla karhun raatelemaksi ja nekrun tappamaksi ja leijonan syömäksi ja krokotiilin paskomaksi.
Tosin "Neo-Marxistin" kaltainen umpiPASKApää ei oppisi vielä sittenkään ! Se on tyhmyyttä niin peräänantamatonta, jäykkäniskaista härkäpäisyyttä sellaisella tasolla, oppimatonta Hybriksessä lilluvaa ylimielisen nyrpeää typeryyttä niin alhaista, että.... sitä ei voi enää edes kommentoida, voi vain tuijotaa hiljaa ja katatoonisena eteensä tai jalkoihinsa tjns. Mykistyneenä.
Se on MYKISTÄVÄÄ tyhmyyttä. Ja sillä YLPEILLÄÄN.
YLPEILLÄÄN <====





Ja vielä; kuten näette heti siitä ensimmäisestä puupäästä, se SYYTTÄÄ EPÄONNISTUMISESTAAN jotain muuta. Kuin ITSEÄÄN ja TYPERÄÄ taulapäistä harhaluuloaan ja päähänpinttynyttä neuroottista maailmankuvaansa. "Älä anna sen siirtyillä....sä et vaan tajuu!!...ei se ollu oikeeta kommunismia!...ei toi o oikeenlaista puuta!..sä oot vaan rasisti!.." jne jne jne AD NAUSEAM.















LISÄYS ! Klo 02:46

Niin ja siis tuo toimii täydellisenä esimerkkinä siitä mitä tyhmät ja Vakuuttuneet ja Vakaumukselliset kohtaa ja TUNTEE kun käyvät rääpimässä typerää puupäätään esim tuolla Hankamäen "gcm" sopimus blogitekstissä. Sekin joku kommarin paskamöykky Marx Junttila, joka kai sitten käy aukoon typerää "JURISTIN"(!!!) paskapäätään kaikissa blogeissa ja lehahtaa sitten "hah, emmä ny TÄNNE jää kommentoimaan!" tiuskaisunsa saattelemana kuin teini ovesta, blogista pois..........vain kuitenkin palatakseen hetken ja parin kommentin päästä näyttämään vielä kuuuuuuuuiiinka härkäpäisen INTTÄVÄ typerys sitä voikaan olla ! Kuin typerys joka kuoriutuu toisen typeryksen sisältä !
On se kyllä hämmästyttävää nähdä ! Pinttymyksen voima!
Jumalauta se on SUURI !





Pinttymys hu ackbaar !

Pinttymys hu ackbaar !


Pinttymys hu ackbaar !







Niin nin siis; suvakit ja muut kusipäiset aivottomat zombit vajakit syyttää PUUTA kun heidän maaginen ja maagisesti ja Ylemmällä Tiedolla, latautunut älykäs ja kepeä päänsä ei mene siitä läpi. Odotetulla sulavalla ja sutjakkaalla ja vaivattomalla ja siltikin MURSKAAVALLA, ylivoimaisella, puhtaalla ja tyylipuhtaalla -aerodynaamisellakin- vastustamattomalla voimalla läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti