keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Minä vs Jordan Peterson

Nyt saan tämän aikaiseksi vaikka on jo pitkään pitänyt.
Eli vaikka aina laitan tuonkin tyypin videoita, se ei tarkoita että pidän sitä(kään) minään erehtymättömänä ja/tai täydellisenä tjns.
Ja nyt kun katsoin siitä videon jossa se irkkulainen kellertävä tyyppi kritisoi sitä samaan tapaan, tai samalla idealla, näin kommenteissa jotain mikä pakottaa laatimaan TÄMÄN kirjoituksen.

Eli ensin se mitä minä itse olisin "kritisoinut". Olisin sanonut että vaikkakin nykyajan hulluus on tehnyt siitä mukaansatempaavaa ja sen sellaista, mitä Peterson sanoo, ja paljon siitä on ITSESTÄÄNSELVÄÄ ja ainakin OLI, ihan päivänselvää ja totta, on hän silti sangen RAJALLINEN hahmo ja hyvin perinteinen ja epähenkinen / hänestä puuttuu tyystin "transendentti" ja "metafyysinen" ja "yliluonnollinen" osio ja puoli.
Sellainen on maksimissaankin aina vain PUOLET. Jordan puhuu kyllä TÄMÄN maailman TRIVIAALEISTA asioista jotka jokaisen voisi OLETTAA TIETÄVÄN, ollen melkolailla aina oikeassa, mutta ne ovatkin asioita jotka JOKAISEN PITÄISI JOKA TAPAUKSESSA JO TIETÄÄ !

Vain "Marxistien" yms hulluus on tehnyt niistä SUOSITTUJA ja jotenkin "uusia" ja "ällistyttäviä".

MINÄ käytän Petersonin videoita aina kun niitä tänne laitan, lähinnä vain ja ainoastaan muistuttamaan ja palauttamaan. Hän on eräänlainen tilanteen nollaaja ja pahimpien vasuri-ylilyöntien kätevä ja nopeahko mitätöijä; SIIHEN MINÄ käytän hänen "sisältöään". Muutoinhan äijä on kuin suoraan 50-luvulta, usein kledjujaan myöden.

Mutta kuitenkin, minä olisin jaaritellut ehkä tuosta vähän ^ vielä enemmän, mutta pääpiirteittäin lähinnä tuon halusin sanoa. Se EI OLE mikään Pelastaja tms.

Mutta NYT ! Nyt muuttui ääni kellossa. Sillä joku kommentoija sanoi tuubissa samaa, tai että oli ollut ihan "fani" ja katsellut satoja tunteja sisältöään ja nyökkäillyt vain mukana, mutta sitten....sai selville että Jordan on ollut mukana sorvaamassa YK(cccp):n "Agenda 21" nimistä demonisuunnitelmaa !!


Ai miin; MITÄ VITTUA !?!?!?

Sitten guuklasin vielä tuon varmuuden vuoksi jotta muistaisin MIKÄ on "Agenda 21" ja Kristus perkele ja jumalauta ! Se on suoraan itsestään Saatanasta ! JA SE selittääkin jo minulle nopeasti oppivana KAIKEN !
Tarvitteko tekään muuta kuin tämän katkelman Hommafoorumilta, johon menin "linkin" kautta....

Hyvän kuvan siitä, mitä kaikkea Agenda 21 pitää sisällään, saa paitsi tutustumalla Agenda 21:n omiin dokumentteihin myös esimerkiksi lukemalla romanialaissyntyisen tohtorin Ileana Johnson Paugh:n vuona 2012 julkaiseman kirjan U. N. Agenda 21: Environmental Piracy, jossa kirjoittaja osoittaa, mitä Agenda 21:n virallisten dokumenttien esittämän säätelyn maailmanlaajuisesta toimeenpanemisesta tosiasiallisesti seuraa. Kirjansa esipuheessa sivuilla v–x Johnson Paugh toteaa, että Agenda 21:n tavoitteisiin lukeutuvat muiden muassa maapallon väestön uudelleensijoittelu käytössä olevia resursseja enemmän vastaavasti, maanomistuksen ja -käytön siirtäminen valtiolliseen hallintaan resurssien ”oikeudenmukaisemman jakamisen” toteutumiseksi, maaperän käytön kontrolloiminen suunnitelmallisen kaavoittamisen avulla, maankäytöstä koituvan huomattavan voiton sosialisoiminen valtiolliseen kontrolliin ja kaupunki- ja maaseutualueiden maan kontrolloiminen julkisen omistamisen avulla.

Kuten Johnson Paugh kirjassaan perustelee, edellä kuvatun kaltaista ohjelmaa ei voida globaalisti toteuttaa ilman yhtä keskitettyä maailmanvaltiota ja maailmanhallitusta, jonka tulisi kontrolloida tehokkaasti:

Maailman energian tuotantoa, jakamista, toimittamista ja kulutusta älykkään sähköverkon ja siihen liitettyjen älymittareiden avulla alkaen yksityisistä kotitalouksista; maailman ravinnontuotantoa; oppilaitosten kasvatus- ja koulutusohjelmien sisältöä, joiden tulisi edistää ilmastonmuutoshenkisen globaalin kansalaisuuden velvoitteiden ja ekouskonnollisen Äiti Maa -aatteen sisäistämistä; vedenkäyttöä sen kaikissa muodoissa alkaen yksityisten kotitalouksien kodinkoneiden etäkontrollista älyverkon avulla; maaperää sen yksityistä omistusoikeutta radikaalisti rajoittamalla; maailman talousjärjestelmää ja rahavirtoja; maailman väestön määrää perheyksiköt uudelleen muotoilemalla, perhesuunnittelulla ja ”lisääntymisoikeuksien” soveltamisella mukaan lukien sterilisaatiot ja eugeniikka eri muodoissaan – ja myös abortit, eutanasia ja LGBTIQ-ideologian edistäminen; kansallisten rajojen ja paikallisen suvereenisuuden poistamista; kansallisvaltioiden ja kansallisten kulttuurien hävittämistä ja sulauttamista monikulttuurisuusideologian mukaiseksi globaalia kansalaisuutta vaalivaksi maailmanyhteisöksi; yksilöllistä liikkumista sen rajoittamiseksi ylipäätään ja etenkin yksityisautoilu pois näivettämällä ja julkisia kulkuvälineitä subventoimalla sekä asumista ja sen keskittämistä tietyille ahtaille kaupunkialueille ja entisten yksityisomistuksessa olleiden omakotialueiden maa-alueiden ottamista valtion haltuun ja muuttamista luonnonmukaisiksi kansallispuistoiksi. "



Jumalauta JÄR-vitun-KYTTÄVÄÄ !













KAIKKI(!)  tuosta ^ ON. JO. KÄYNNISSÄ.
Kuten te KAIKKI. JO. Tiedätte.


Vittu mitä megakusipäistä paskaa. Mitä aivotonta ja sydämmetöntä pahuutta. Mitä Totaalista Koiranpaska Kommunismia ja MEGAtotalitääristä Satanismia ja nurinkurisuutta !!!

Miksi minä odotinkaan mitään vähempää ?





No.....nyt ainakin selkis MIKÄ ja KUKA ja KETKÄ on vihollisia jos ei vielä ollut kartalla, ja samalla se "mistä tuuli puhaltaa" ! Ei ole mitään epäselvää enää, siinä on KAIKKI.
Nyt se vain on JULKISESTI TIEDOSSA ! KIITOS tämän Luojan Lahjan eli internetin !! Joka on Paholaisen Suurelle Työlle niin kiusallinen ESTE että on pieni IHME ettei sen kimppuun ole vielä sen kummemmin käyty !!


Minulle on jäänyt epäselväksi lähinnä vain SE että; millä vitun IHMEELLÄ on nämä "meidän poliitikot" yms saatu niin täydellisen totaaliseen ja kurinalaiseen puristusotteeseen ettei ne edes AJATTELE vastustavansa, vaan nilkuttavat ja polvistuvat ja kumartavat ja mitä ikinä käsketäänkin ja ehdotetaankin ?!?!?! Mikä VITTU siellä taustalla oikein ON ?!?!?!
Vai onko se VAIN masokismi, joka on pohjoisten rotujen ongelma, ja vanha tottumus, vai mikä vitun kiristysmetodi siellä jyllää !??!!

KERTOKAA joku "poliitikon" niljake jos haluatte. Sana on vapaa. Antaa palaa !



Mutta siis...*pudistelen tässä päätäni samalla*... tämä on niin vitun järkyttävän kuvottavaa ja kamalaa etten tiedä miten olla ja mitä sanoa.... vittu mikä PAINAJAINEN !
AJATELKAA mitä tuo tarkoittaa YLITSEVUOTAVAISEN NEEKERIPOPULAATION ja Suomen suuren TYHJÄN TILAN suhteen !!

Vittu se on NIIN. TOTAALINEN. PAINAJAINEN. Ettei sellaista halua edes KUVITELLA. Ai miin.....sellaista ei VOI edes KUVITELLA.
Sitä ei pidä edes kuvitella..... ...
Ei  *puistatus* vittu saatana !

Nyt selvisi sekin MIKSI kaikenlaiset VITUN kusi / kenopäät "vasurit" halusi rajoittaa kerrostalojen suihkuissa VEDENPAINETTA !! Jotta meilläkin suomlannissa olisi yhtä vitun kurjaa ja alkeellista ja primitiivisen karmivaa kuin nekrun apinanpaskoilla Afrikassa ! Jumalauta VITTU minun selkäpiitäni pitkin hiipii sellainen viha juuri nyt näitä kusilieroja kohtaan että kiittäköön Lucifer-tätiään etten ole heidän lähellään ja aseistettuna.

Jukolauta Saatanan rotat !

Monastiko sekin pitää toistaa; MAAILMA EI OLE TEIDÄN eikä TEILLE miksikään "jaettavaksi" annettu. Teillä EI OLE MITÄÄN OIKEUTTA tehdä MITÄÄN tuollaista. Ei MITÄÄN siitä.
Asiat ovat omilla painoillaan ja luonnollisesti kuten pitäisikin, jos niihin PUUTTUU; TUHOAA sen. 
Te saatatte typerinä vitun ilkiöinä vittupäinä NYT vielä virnuilla ja säälien hymyillä minulle yms ja luulla olevanne HYVIÄ ja OIKEASSA.... mutta se hymy tulee hyytymään niin TOTAALISESTI kuin mikää voi koskaan hyytyä.


Jukolauta jos sanotaan että "olis kirveelle töitä.." !!



Tämä saa KAIKEN aiemman, Fasistit ja Natsit ja Pol vitun Potit Maot Staalinit yms kusiset demonikoiran mädät persereiät ja "isminsä" näyttämään verrattain melko hyväntuulisilta ja tahtoisilta ja vähäpätöisen pieniltä !

Tätä te ETTE tule TEKEMÄÄN ! Thät´s fo deemn shöö ! Se on ihan tasan FAKTA se.
Se on KUOLEMANNE sitten se.




On näemmä aika alkaa aseistautua kaikin kuviteltavissa olevin tavoin, on aika hamstrata ja suojella ja suojautua ja poteroitua, on aika tarkentaa viholliskuvaansa ja on aika laajentua sikäli kuin mahdollista. On aika solmia OMIA liittoja ja on aika käydä Paholaisen päälle.

Lähitulevaisuus onkin näemmä merkityksellisempi tässä ulottuvuudessa kuin se oli vuonna 1939 !
PALJON merkittävämpi.
Tämä lienee jo Lopputaistelu. Viimeinen pahuuden "bossi".
Ja mitä tämän SUUREMPAA pahuutta ja rikosta sitä enää VOIKAAN olla ?!?! Aurinkokunta ? Sielu ? Koko fyysinen kosmos ?...

Nämä hullut ON pysäytettävä. Kerran ja kunnolla. Ja jokainen VITUN kyttä mikä siihen änkee tielle viiden aivosolunsa kanssa ja järkkymättömän ja VÄÄRÄN asenteensa kanssa.
He OVAT vihollisia herran tähden ! Sisäistäkää nyt EDES se.
Hoi Polloi.






Tämä on jumalauta pyörryttävää.
Liikaa. Liian pahaa. Täysin liikaa.



Tämä on Uhkakuva Uhkakuvien yllä ja takana. Ja mitätöi KAIKEN muun. KAIKEN.



*




Luin juuri sopivasti.... jostakin syystä, eilen pitkästä aikaa Wanhaa Kunnon "Tao Te Chingiä", ja siinä pisti silmääni nykyaikaa täydellisesti kuvaava osio jossa Vanha Mestari Neuvoi "Valtiota" yms mulkkuja demoneita, ...näin...



"Hyvä Johtaja (eli totaalinen täysmulkku!) täyttää Kansan mahat ja pitää heidät tyytyväisinä, ja estää (minunlaisiani) poikkeuksellisen Älyn ja Kyvyn miehiä astumasta esiin.... jne... ja estää ihmisiä ("Kansaa") toimimasta ja pitää täten kaiken.." abaut sellaisenaan kuin se on. En nyt muista koko sitaattia mutta tuo on sen sisältö pähkinänkuoressa.
Eli nuo mulkvistit tekevät täsmälleen juuri noin ! Estävät kaikkea liian älykästä "puuttumasta" asioihin ja keskittävät ihmisten huomion leipään ja Putoukseen ja Tanssii Typerien Kanssaan yms roskaan, ja tukahduttaa typeryydellään kaiken olemassaolon. Keskinkertaiseksi nahjusten kurnutukseksi.


Ja tässä toinen sangen mielenkiintoinen sitaatti TTC:stä..

"Miksi kansa nääntyy nälkään ? Koska ´huipulla´olevat syövät liikaa, tämän takia. Miksi kansaa on vaikea hallita ? Koska vallassaolevat ovat olemukseltaan asioihin puuttuvia, tämän takia ihmisiä on vaikea hallita".


En nyt ikävä kyllä löydä enää tuota ylempää sitaattia ...se olisi TÄYDELLINEN tähän, mutta  tuosta saa vähän käsitystä ja suuntaa.

Periaatteessa nämä "johtajat" pitävät kaikki jatkuvasti tyhminä ja epätietoisina ja panttaavat tietoja jne, ja estelevät poikkeuksellisen tietoisia auttamasta muita ja pitäytyvät norsunluutornissaan ja antavat kaikkien olla yhtä vitun ankeita. Kuulostaa TÄSMÄLLEEN Kiinalta 2000 vuotta sitten !

Aatelkaa jos ne ottaa Neuvonsa todella tuosta hevonpaskakirjasta !?!? Jossa on toki paljon viisauttakin SEASSA, mutta siinähän se ongelma onkin, totuutta on otettu lantraamaan totaalista paskaa ja kommunismia jotta se menisi helpommin alas.






No mutta, kuitenkin ..... koetan olla enää laittamatta tuonkaan mulkun videoita tänne sitten. Tämä oli jo sen luokan pamaus että... nyt saa riittää.
Tämä on niin tätä. Tässä maailmassa ja elämässä ei voi HETKEKSIKÄÄN luottaa siihen että jos vain ITSE otat lungisti, pahuuskin lepäilisi.
Se vain ei OSAA sitä, sen on neuroottinen ja inttävä PAKKO "mennä ja tehdä", ja pahuus on aina kiireinen. AINA se keksii jonkin vitun juonen, ja AINA(!!), ihan vitun AINA, Kaikki Maailman Säpsähtelevät Älykääpiöt se saa siihen huudeltua ja ahdisteltua mukaan ..milloin mitenkin. Nykyään  sättimällä suomalaisia "mediassa" eli VALHEMEDIASSA  jos eivät tykkää tarpeeksi nekruista ja ählyistä ja sompansseista yms haitallisista ja ei-toivotuista maalleänkijöistä.

Hei "media"n molopäät; LAKATKAA tuo paska, ja KATSOKAA mitä oikein lapioitte ja MIETTIKÄÄ mitä TEETTE saatanan aivottomat rakit.






Ja jumalauta suomalaiset! Jos "äänestätte" ja täten "legitimoitte" Järjestelmää (vaikka vitunko väliä sillä enää on ? Ne tekee mitä lystää joka tapauksessa), niin nin tiedätte kyllä ainakin keitä EI äänestetä. Toivon että teissä on järkeä ja munaa äänestää sitten joko Perussuomalaisia tai ehkä sitä Hjalliksen porukkaa, se on ainakin jotain IHAN UUTTA ! Ja se saattaisi inhottaa noita luutuneita "urapoliitikkoja" haitallisuuksia kriminaaleja. En tiä. En ole tutustunut siihen tarkemmin.
Mutta Persut on kai ainoa välitön toivo mistään välittömästä hengähdystauosta.

Mutta päälle on alettava käydä itse.




"hyökkäys on paras puollustus".

Valitettavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti