lauantai 17. marraskuuta 2018

H´chätee

Jaha. Just.

"Pete Parkkonen" tai H´chätee Bin Chäbäläbäläb´Ä-äh---Wälä Bhaurkkoimi (?) , on julkaissut taas jonkun uuden älykääpiön musavideon.





Ja tälläkertaa heittäytynyt täysmuslimiksi. ^ Se näyttää jo ihan täysin musulmaani apinaurokselta. Jotka taasen puolestaan näyttää enemmän joltain muinaisapinalta kuin varsinaisemmat apinat itsekään. Edes muinoin.

En tiä, ehkä se itse luulee näyttävänsä ja pyrkiikin näyttämään, joltakin "seksikkäältä leijonaurokselta" kynttilän valosa paidatta ja rasvattuna tatuointeineen ja muine ylivertaisen älykkyyden merkkeineen, mutta ...hei; se NÄYTTÄÄ kyllä vain muslimilta.
Siinä kaikki.

Sen tuo "harjas" on kuin jollain vitun pellavaisella vitun jakkihärällä, tuollaista rumaa tyhmää käkkäräistä ruskeaa kiharaa alkeeellista karvaa. Mikä ympäröi myös muslimin aivotonta ja pölyisän paskan täyttämää typerää muinaista rumaa simpanssiakin vähemmän muinaisapinan typerän rumaa vitun kusipäätä. Kuin LAPSEN piirtämää leijonaa, jolla on typerä turpea hymynaama ja YMPÄRILLÄÄN vain sellainen aaltoviiva ympyrä "karvana".
Siltä tuo näyttää.






Kiitti.














P.s Kuulitte sen MINULTA ensikertaa, mutta kohta tuo ^vitun muuli pukeutuu sellaiseen lakana-asuun ja ehkä laittaa jonkunlaisen huivinkin päähänsä, koska hei; se ON khuulia ! Se on jotain uutta. Sellaista ei suomessa ole tavattu ennen tehdä !
Äijähän on nero !
Ja siitä on enää lyhyt matka siihen että se "leikillään" ottautuu "mussuja kunnioittaen" vierailemaan Kymmenen Valheiden "insertissä" jossakin vitun muslimien moskeijassa rukouksen aikaan, ja sitten siitä seuraa se että sen musiikki "ottaa vaikutteita muinaisest idästä ja näin.." ja sitten siitä seuraakin jo se ulostulo joku vitun "mediassa" että "ok, mä ^ oon nyt muslimi".
(Sitten on vain viikkojen tai päivien kysymys kun se vyöttää räjähteitä itseensä ja juoksee kiljuen Tiedätte Kyllä Mitä, johonkin Kirkkoon kun siellä on joko häät tai lapsen hautajaiset tjns ja pamahtaa, vitun typerä käkkäräpäinen karvainen vitun villi. Tai ehkä käy Teho-Osastolla vähän hässimässä ja köyrimässä, fiilaamassa ja höyläämässä...junou... niitä potilaita. Niinkuin sitä tavataan tehdä.)


Sinne meni Petekin sitten!




H´chätee hu ackbaar !

H´chätee hu ackbaar !

H´chätee hu ackbaar !

H´chätee hu ackbaar !

H´chätee hu ackbaar !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti