keskiviikko 17. tammikuuta 2018

"Vaaleista"...

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2018/01/gallup-kannatusten-salaisuus.html


Pistin tuohon ^ nyt tuon Hankislinkin ihan piruuttani ja koska se on ihan jees luettava.

Tuo olisi muuten todentotta, ollut se oikea tie; NATOon mutta EI EU:hun.
Joten tottakai asia on mennyt nurinpäin. Sillä kuten joku joskus sanoi "poikani, se mikä on järjetöntä, SE, maailmassa tapahtuu".

Ja ongelma "NATO"-jäsenyydessä on yksinkertaisesti vain se että se vaatii suomlannin finuiiteilta liikaa; se kysyy mulkkua olla jotain mistä ryssät EI tykkää.
Kai yhtään.
Se siis vaatisi kykyä itsenäisyyteen yms.

Mihin siis suomalaisista ei ole, ei ole ollut, eikä tule KOSKAAN olemaan, voitte lopettaakin ihan samantein KAIKEN näyttelyn ja teatterin yms idiootin rimpuilunne vitun vittupäät heterot tai mitä vitun elukoita olettekin. Ei se KETÄÄN fuulaa eikä se mitään AUTA jne jne, joten MIKSI sitä NÄYTELLÄ !??!?!


Taaskin; miksette vain LIITY VENÄJÄÄN ☭ (takaisin) ?!?!?!?

SE jos mikä olisi HE-LEP-POO !! Ja miällyttäs ryssää !

- - - - -

Niin siis "vaaleista" pari sanaa taas ja vielä. Sittemmin viime tai edellisvuoden.

Ne se kun Marx-setä sanoi että sorretut saa valita sortajansa ja blääblääblää.... Ja ei iteasiassa edes saa. SE olisi edes JOTAKIN, jos orjuuttajan ja loisen ja tungettelijan yms saisi VALITA !!

Ehkä siloin, jopa tuo kusipää "kansa", nuo elusiiviset "Tavalliset Ihmiset", voisi olla hetken välähdyksen ajan niin fiksuja etteivät VALITSISIKAAN KETÄÄN !! Vaan pitäisivät ITSE oman valtansa ! Missä se siis on NYT, par´aikaa, SINUSSA, jos et ole ANTANUT sitä kenellekkään tai millekkään.

Lucifer on fiksu tässä mielessä, se saa ihmiset luovuttamaan OMAN VALTANSA sille. Aina ja mukisematta ja ihmettelemättä.
TÄMÄN takia Saatana ja sen lapset, joka on yhtä todellista kuin vain vertauskuvaakin, INHOAA minua ehkä sadasosan siitä mitä minä niitä. MINÄ olen kuin Prometheus ja Kiasus yms, minä halusin alunperin ANTAA kaikille kaiken ilmaiseksi; minä olen abaut REILUIN kuviteltavissaoleva olento. Mutta sain huomata ettei Maan Ihminen ole vielä edes ALKANUT sielun evoluutiota sillä saralla, jossa minä olen joka tapauksessa jo siellä tunnelin valoisammassa päässä, koska; olen sieltä kotoisin.
Sieltä "valosta".

TE taasen olette mutaa ja tyhmää pimeyttä ja pelkuruutta ja kateellisuutta ja fyysistä ym rumuutta par "excellance".
Joka tuntuu vääränlaiselta sanalta tässä asiayhteydessä. "Konteksti" on kyllä nopeampi ja helpompi kirjoittaa, mutta yritänhän minä teitä ohjailla kirjoittamaan edes omaa vitun KIELTÄNNE vitun mongoloidit, josko sitten osaisitte muodostaa OMAN ja omanLAISEN maailmankuvan ja "kulttuurin" tjns. Jos ymmärtää SANAT, saattaa jopa ymmärtää MITÄ niillä tarkoitetaan.
Tämän takia gangsterit / "vallanPITÄJÄT" (totta tosiaan!) EI käytä SELKEÄÄ ja YMMÄRRETTÄVÄÄ kieltä; ne PIDÄTTÄÄ tietoa ja siten VALTAA.

Ja te pidätte NÄITÄ ===> ystävinä !!!!??


Minä "pidän" TEITÄ niin vitun abysmaalisen tiedottomina olentoina, että voisitte yhtä hyvin olla kiveä.

Kivistä minä jopa ihan tykkään !

On siinä kyllä se.




*




Mitä se lemppari-blogikirjailijani aikanaan sanoi "äänestämisestä" ja minkä minä jo teille ohjasinkin silloin joskus, tähän Blogiin, on edelleen PARAS mahdollinen kuvaus siitä; "se on moderni versio ihmisuhrauksesta".

Te ette ole KEHITTYNEET siis kilin vittuakaan niistä joista, saatanan VITUN Perkeleen hevonhelvetin älykääpiöt villit.

Samoin kuin missä vain vitun alkeellisessa barbaarien "uhrauksessa", "äänestyksessä"   "annetaan valta" jollekkin kuvitellulle jumal olennolle tai taholle tjns, tässä tapauksessa "Kansanedustajalle" tai muulle Jumalaalliselle Olennolle, ja USKOTAAN sillä olevan tarvittavia ja oletettuja(!!) Maagisia Kykyjä tehdä TOTEEN se toive mikä uhrauksessa sille on esitetty / välitetty.

Muttei "Kansanedustaja" ole kuin maksimissaan Toinen Ihminen / Finuiitti Läskipää, ja pahimmillaan ja kuten yleisesti aina on; MUTANTTI suoraan beelsebuubin pyllystä.

Joku alhainen psykopaatti tai jopa sosiopaatti, kelptomaani ja histriooninen suurisuinen ja häpeämätön imbesilli, jokin "poikkeava" ja yleensä AINA ainakin poikkeavan RUMA ja luotaantyöntävä "yksilö". Alhainen itsekäs ahmatti ja periaatteeton varas, ja muiden elämään puuttuva "paimentolais"mulkku ja typerä ylimielinen Vitun Kusipää.

SIINÄ ^ on lueteltu ne de facto; OIKEAT vaihtoehdot. NOISTA teidän tulee "valita" sitten joku joka vaikuttaa(!) vähän vähemmän tuhoavalta ja haitalliselta kuin ne muut. Ainakin aluksi. Mutta kellon ääni voi kyllä muuttua kuten tiedetään.




"Äänestyksessä" lajitelma moukkamaisia super-idiootteja elukoita ja tympeitä imbesillejä "kylmätiänyhtähyvinkusäkinetkäsämikäännero-o!" ääliö-älykääpiöitä megamulkkuja, käy luovuttamassa omalta osaltaan LISÄÄ "Virallista" eli SAATANALLISTA ja nurinkurista, Luciferin VALTAA niille kusipäille jotka on aivan Ä I M I S T Y T T Ä V Ä N onnistuneesti LAVASTANEET itsensä joksikin mihin nyt vaan pitää olla yhteydessä, ja jotka ovat "tärkeitä" ja joilla ON "valtaa" jne yms.

Muttei ne o eikä niillä o, ne on vain varkaita jotka SAA TEIDÄT MENEMÄÄN LUOKSEEN JA ANTAMAAN  KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIKEN ITSELTÄNNE JA IT-SESTÄNNE, NIILLE !!!




MIKSI ?!?! Koska sellaista ON Saatanan Valta. Ja ihan vain oppimattomuus ja PELKO ja lauman tunkkainen tyhmyys ja nainen.

C´est la vie.





Edelleenkin: suurin osa teistä kuuluu vain uuniin, ei kahta sanaakaan.

MIKSI se OIKEA "Jumala" SALLII teidän repiä minut yms kaunis ja ylevä ja parempi AINA vaan kappaleiksi ja tuhota jne. SITÄ minä en ole vielä hoksannut. Mutta jos hoksaan niin.............niin no...sen näkee sitten mitä sitten teen.
Revin luultavasti pelihermoni joka tapauksessa, thät´s fo deem shoö !



*


Eniwei. Vaikka Late Huhtasaari voittaisikin, ei juuri MIKÄÄN muu muutu kuin se että "Media" eli "Poliitikot 2" saa jauhaa Trumpin lisäksi Latesta.
Kuinka se nyt "möläytti" sitä ja nyt se "möläytti" tätä, eli nämä kiltit nuhjuiset nynny"miehet" khakisissa disainer villapaidoissaan ja dorkissa silmälaseissaan, jotka käy aina ruokiksella lounaalla jossakin "Tasokkaassa Ulkomaalaisessa Ravintolassa" (ehkä Thai-ruokaa tjns), syömässä ja Keskustelemassa Asiallisesti, junou, kuten suomen perinteisiin kuuluu, "Päivänpolttavista Puheenaiheista" ja ehkä siellä ravintolan vessassakin vähän pissalla, kädet reisien välissä ja hymyilevät siinä istuessaan kuin ..."kuin" hahahaa, jokin idiootti, ajatellen kai kuinka vitun tyhmiä ovat ja miten haaleaa ja pinnallisen mitätöntä heidän kurja ja ylenpalttisen turha olemassaolonsa on - niin nin NÄMÄ vitun madot ja inhottava tyhmät toukat ja munattomat kiltit pikkumulkut saa paniikkikohtauksen ja paskahalvauksen ja ihan varmasti myös jonkinlaisen ex tempore ihottuman, ehkä syyhyn tjns, kun jollakin ON munaa sanoa jotain itsestäänselvää ÄÄNEEN, jotain  minkä harakatkin on tienneet vuosituhansia. Esim että "neekereillä on tauteja" tai "asfaltti saattaa rakoilla" tai "vasurit on isästään Saatanasta ja juutalaista larppaavista Georgialaisista" tjns.



Ihan suotta nämä kääpiöt siellä edes hikoilevat ja hikottelevat sillä eihän "Presidentillä" ole edes juuri mitään merkitystä tai VALTAA ! Ei se mikään Cesar ole, tai Hitler tai joku oikeasti HYÖDYLLISEN TEHOKAS tjns.
Kuten ilmeisesti on ollut se Kekkoska, mistä te aina jaksatte vitun koirat jauhaa, ad absurdum !

Mitä olen AINA ihmetellyt - AINA kunnes tuossa päivä pari sitten luin Hankamäen Blogista HYVIN YKSINKERTAISEN selityksen asialle, olisihan se pitänyt arvata !! U.K on siis HETEROILLE(!!!) se  "Isähahmo" !!! MIKÄ VITTU SEKIN ON ?!?!!?
MINULLA ei ole MITÄÄÄÄÄÄÄN!! Ei MITÄÄÄÄN käryä, mikä on "isähahmo" !?!?! Ai miin; ai häv nou faking gaaddeemn faking khluu !!

Mitä, MITÄ, Kristus Perkele sentään hei luupäät; MIIIIITÄÄÄÄ VITTUA siitä saatanan kaljupäisestä muinaissuomlantilaisesta mulkusta pitä aaaaaaiina jankuttaa ja jahkata ja vääntää ja märehtiä !? Ai miin, mitä te oikein olette, FANEJA vai ?! Te luultavasti liimautuisitte siihen KIINNI jos se tulisi jossain teitä vastaan. Vitun iljetykset.
Saatana !


Ilmeisesti siinä tiivistyy se mille te saatanan kusipäät ja huohottavat imbesillit olette muutoin ALLERGISIA; eli KYVYKKYYS yhdessä ja samassa miehessä ?!
Kuten MINUSSA olisi ollut, mutta MINUN olemukseni ja valoni ON(!!) jo liikaa. Ymmärrän sen nyt; "Suomi" ei vain ollut vielä valmis, eikä suomlantilaiset, eikä tule olemaan vielä ehkä vuosiTUHANSIIN.
Vitun ääliöt.


Minä olen iroonista kyllä: LIIAN lahjakas.
Sellaistakin voi olla.            Ja kaikki koiranpaskat halki elämäni, myös muutamat lähimmät "omani", on AINA inhonneet minua ihan reaktionomaisesti, toiset taas rakastuvat minuun täysin ja välittä. Olen kuten olen sanonut, jopa nykyisessä raunioituneessa ja katkeran MEGAvihan syövyttämässä muodossani; olen hypnoottisen karsimaattinen ja ihan OIKEASTI kaikkea sitä mitä ette näe enää edes elokuvissa.
Ei minunlaisiani enää "sallita".

Enkä ole LAINKAAN varma että se "kielto" tulee mistään "Virallisesta" ja "maanpäällisestä" lähteestä.   Vaikkette tästäkään mitään kostu, mutta sanoinpahan kuitenkin.

Minä todella OLEN, "Neo" "Matrixissa" - ja lähes löytänyt OMAN tieni ULOS tästä vitun valheen paskaläjästä. Suosittelen VAIN sitä tietä jos teitä etsit; ULOSPÄÄSYN etsintää. Tämä ILLUUSIO alkaa jo tökkiä  TOTAALISESTI !

En tiedä, mutta EHKÄ tuo viimeisin (ja muuten LOISTAVA!!) X-Failssin jakso osui hämmentävän lähelle totuutta; "elämme simulaatiossa".



Ja MINÄ!!!!              Aion kuristaa sen kovettuneen koiranpaskan, joka tämän ohjelmoinnin on suorittanut !
Jumalauta; juoskoon kauas ! En osaa sanoa MITÄ tarkalleenottaen sille vitun niljakkeelle tekisin jos todella saisin sen "käsiini" tjns...muttei se mitään ystävällistä olisi.


And whats´ more; olen enemmän tai vähemmän jos en "eksynyt aiheesta" niin ...lähtenyt siitä jokseenkin sivuun ja keskittynyt aiheen kannalta ehkä osittain jopa "epäolennaiseen". Joten palaan pääasiaan...
...än...yyy...teennnnnNYT !

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALIIIT !!!!!! JEEEEEEEEEEE !!!


Me "saadaan", "iskä lupas!" , mennä kirjoittaan paperille joku merkki !! Ai miin FAAAAAAK JEEAH ! Just tätä se Muinaisten Kreikkalaisten Ateenan Homomiesten "DemoKriittos" meinas ja tarkotti !
Tätä se on ! "Aktiivinen Yhteiskuntaelämä" yms potaska !

Wittu Jeeee !!


Ja sitten laiffi vaan jatkuu saman arkisena paskana kuin tähänkin asti. "Median" riuhtoessa narussaan kuin vesikauhuinen typerä Perkeleen vitun saatanan helvetin pässi, kiljuen kylmässä hiessä milloin mistäkin vitun pakokauhusta kun sataa vähän liian vähän lunta tai ei ollenkaan, tai kun joku VITUN yhdentekevääkin vähempi nekrunpaska ja neekerinkekkana on taas uponnut välimereen, tai kun Huhtasaaren Latella on enemmän MUNAA kun yhdelläkään "Lehdistön / Median" "miehellä" ja se on ainoa Hirvisaaren lisäksi, joka OSAA PUHUA SELKEÄÄ ja OMAA kieltään. Esim sanoa "ei neekereitä kiitos" tjns ymmärrettävää ja suoraa, eli "Rasistista™ " - joka siis on "rodullista sortoa" ja se haittaa vaaleita mulkuja................??.....En itse asiassa osaa sanoa MIKSI se niitä MUKA haittaa !
Hah !
Mutta SEN OSAAN sanoa miksi se haitttaa vallanomijoita; se haittaa niitä VAIN siksi että se ITSE ei siinä tapauksessa saa olla se sortaja ja inhottava ärsyttävä räksyttävä päällehyökyvä paska, ja myös paskaLÄJÄ, täynnänsä finnisiä vitun luusereita ja niin rumia äklötyksiä että saivat lähtöpassit jopa Poikkeuksellisen Rumien Leiristä, jossain vitun Bukarestin viemäristössä. Joka tarkoittaa mielestäni "tunkkainen paska" Bulgaariksi tai Romaaniksi tai joksikin puliveivaavien roskapussien tunkkaiseksi sölkötykseksi.





Emmätiä... olix tää tässä ?
Ehkä. Ehkä.


Kai tää oli.




"Äänestäkää" jos jostain syystä haluatte, mutta jos jotain OIKEASTI haluatte SAADA AIKAAN ja MUUTETTUA ja tehtyä ja todeksi jne, niin; MURHATKAA niitä "poliitikoita" ja "Poliiseja" yms saatanan sekopäitä raiskaajia ja kusipäitä, ja katumutantteja. VAIN SILLÄ "maailma muuttuu ja paranee", ja jutkut vasureineen  =====> uuniin.


Sitten tosin olisi SE ongelma ettei olisi juurikaan ongelmia, joten TE, EN MINÄ, menisitte taas järjiltänne vitun apinat, kun ette tietäisi miten elää Paratiisissa.



Haistakaa kaikkki vittu !

Ja kiitos.


Tai olkaa hyvät.










Kiitti.


















P.s Kiitos jo etukäteen jos joku äänestää mua ! Kiitti !
(Sekään ei kyllä auta. Sry.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti