lauantai 20. tammikuuta 2018

Amerikan VALTIO sammui

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801202200683364_ul.shtml


AAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! LOISTELIASTA !! MAHTAVAA !! Hip hip hurraa !







TÄMÄ nyt on jo jukolauta aivan MAHTAVAA !!! Miksei näin käy useammin / lopullisesti !!!!!!?


















Ai jumalauta miten IHANAAAAA ! Miten ihana ihana tunne edes hetkisen verran !! "Ei Valtiota" / "Hallintoa" !!!  EI komentelevia vitun loisia ja varkaita ja mafiosoja ja häiriintyneitä piinkovia kiukkuisia rikollisia psykopaatteja omimassa koko planeettaa ja sen kaiken elämän koko elämää !!

Ai miin; taivas maan päällä miltei.

Ja tottahan kai "kaikki" älykääpiöt juoksee ympäriinsä paniikissa, kylmässä hiessä, pitäen tukastaan kiinni tai kaljustaan ja kirkuu kuin idiootit, kun kyseessä ei ole sen kummempi asia kuin häiriköiden ja demonien manautuminen POIS ! Edes hetkeksi.

NÄIN tyhmiä ja supertyperiä on maaplaneetan ihmiset.  Tyhmempiä kuin preeriakoirat tai pussillinen roskaa tjns.



Mutta JOS tuo on jotenkin Trumpin aikaansaannos, ei "syy" tai "vika", niin; jumalauta siinä on P Ä T E V Ä    Ä I J Ä !!!

Ei herran jumala sentään ! Minähän saatana SANOIN teille !!! Siinä on yksi perkeleen PÄTEVÄ tyyppi, oli mikä oli, mutta jumalauta se saa aikaan !!!
Nyt se (ilmeisesti) palautti "yksikätisesti" AMERIKAN olemassaoloon, eli lakkautti nuo vitun kusirotat Helvetistä jotka Amerikan oli kaapanneet sillä "Kommunismin Pohjapiirroksella" eli "perustuslailla" ja kaikilla virallisilla symbooleillaan ja mielisairastakin paljon pahemmilla, megajulmilla KYTILLÄ eli armeijallaan KANSAA VASTAAN jne.

Tämä kaikki on HYVIN SELVÄÄ, myös sinulle / teille, mutta koska olette kiivaita typeryyden ja vääryyden ja nurinkurisuuden oppilaita, ja pidätte Luciferiaanisesta "opistanne" kiinni, vitun tahma-aivot, loppuun asti, on tämä TEILLE jokin järkyttävä ja kauhea ja paha uutinen ilmeisesti.

TODELLISUUDESSA kuitenkin aivan mahtava ja pieni järkiintymisen hetki, joka menee äkkiä ohi, uskokaa pois vain. Kohta kaikki kälättävät idiootit palaavat taas näyttelemään ja Suurteatteri voi jatkua ja keskinkertaiset elukkaheterot halki Maan voivat huokaista helpotuksesta; EI tarvi sittenkään ajatella itse edelleenkään, tai olla tekemissä laajemman ja mielenkiintoiseman ja paremman todellisuuden kanssa ! Voi vain tsiigata töllöstä mitä joku kusipää määrää tekemään ja olemaan omistamatta jne, ja syödä mikroruokaa tai jotain muuta paskaa ja haikailla "parempaa elämää".
Esim jotain mitä olisi jos "Valtio" SAMMUISI ? Ehkä. Kenties ?...en tiä.
Naaraiden ei tarvi kuunnella itseään älykkäämpiä uroksia vaan voivat edelleen, minkään muuttumatta (eritoten paremmaksi) ohjailla niitä typerimpiä kaikista, ja täten pahentaa kaikkea koko planeetalla.

Ei tarvitse elää seikkailua todeksi, voi vain tulla "Virallisuuden" eli "Byroo Kratian" ja muun loisten roskan kontrolloitavaksi ja ohjailemaksi tyhmäksi ajatuksettomaksi kuhnuriksi ja maksaa mitä maksaa kun Rouvat KÄSKEE jne jne ad nauseam. Eli junou; orjien unelma™ elämää !

Mutta on tuo aika äijä kyllä ! Trump.

Bravo !!   Taas kerran.



-

Briefly in English: Bravo Trump, IF indeed it was you who "shut down the State" !!!

I mean is this guy fucking qualified or WHAT !!?!? Dude returned America into existence by him self ! And shut down the fuckin (bureauc)RATS who have stolen it for "politics" ever since the blueprint for Communism "came into force / being / what not" - i.e "the constitution".

You modern "American", Marxists, jews, and niggers in other words, mostly, don´t deserve this man ! Not at fokken all !! Not even to begin with. He is almost Too Good To Be True !! 
I mean WOW......just fucking WOW.  Not only did he manage to make himself one those who realized "The American Dream" but he got himself to be the president too, and NOW !? NOW he fucking SHUTS DOWN THE Guff-and-mint !!?!?
I mean this guy is not of this world !

Maybe providence is behind him ? I don´t know but i suspect. 

But anyhow, let´s all just watch the idiots running around screaming, pulling at their own dumb fucking hair and sweating over something actually good and worthwhile. No more PARASITES, but a living breathing ACTUAL and ACTUALIZED "AMERICA" !!!
Land of the FREE, NOT the "politically enslaved".

But it will soon wear off anyway. "Humans" can´t take / handle too much of a good thing, for too long a time anyway. Maybe like a DAY max, or sumfin.

But this was a nice nice little breather ! This is a little taste of what actual Anarchy and Freedom might feel like !!!
Jesus Christ; utter bliss !!  Total and utter fucking blissful delight !!


Americanos rejoice !


Fucking idiots !


Thanks.


















Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti