perjantai 5. tammikuuta 2018

"Sopeutumiseläke"

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801042200646260_pi.shtml


Harvemmin NUO "poliitikot" eli "media", puree niitä mitkä kaikki idiootitkin tietää "poliitikoiksi" eli "poliitikoita".
Mutta on tämä jotain edes. Pisara, mutta edes sen verran.


Tuo on aina jotain mikä saa näkemään punaista(!) kun sanotaan että nuo "edustajat" on PALVELLEET, ja "työuransa".
Anteeksi mutta missä vitun vauvain harhojen ulottuvuudessa te "nuorena sosialisoidut" vauvat elätte !?!!??
"Poliitikko" on ahne härski mafioso ja ROISTO ja loinen par excellance, eikä PALVELE yhtään ketään muuta kuin omaa roiston persettään, eikä tee mitään mitä kukaan edes puoli"päinen" kutsuisi "työksi". Vaan ESTÄÄ muiden elämiä toteutumasta ja määräilee kaikkia loppuja ja ahnehtii kaiken minkä pystyy ja kykenee ja kehtaa ja kerkee.
ENNEN KUIN joku ampuu tai kuin katoaa kuin pieru Saharaan ja tilalle tulee uudet mulkut "kansaa" kyykyttämään ja kuppaamaan.


Mutta eniwei, hienoa nähdä edes kerran elämässään edes mitätön pisara siitä minkä pitäisi olla valtameri, mutta onhan tämäkin, kuten sanoin, jotakin.



Tosin koko tuon "homman" tulisi olla "pro bono", silloin vain kaikkein piinkovimmat psykopaatit ja mulkvistit menisi sinne muita määräilemään ja huutelemaan mukaan omaan maailmaansa. Johon te vitun PÄSSIT menette jostain syystä, halki vuosituhansien, aina vaan ja uudestaan.

Ja mainitsen erikseen vielä että tuo KYTÄNPASKA eli Packalen on ylläripylläri ollut "kanssaihmisten" -ikäänkuin HÄN lukeutuisi IHMISIIN- kyykyttämisen ja aggressiivisen käsittelyn puolella ja takana, eli orjuutus ja sättimismallin.
Joka lienee suoraan Kimin dynastialta "lainattu", Perseenreikä-Koreasta.


"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti