tiistai 9. tammikuuta 2018

"Työttömien Potkiminen"

http://ykirikkl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248839-potkaiskaamme-koyhaa-persiille

Aika jees ^ kirjoitus, ja ihan hyvä kommenttikin tai pari.


Ja tuosta tulikin mieleeni että, luin tuossa joku päivä jostain "paikallislehdestä" mielipidekirjoituksen tästä työttömien ruoskinta ja nöyryytysmallista. Sen oli laatinut joku eläkkeellä jo oleva Vanhemman Sukupolven mieshenkilö.
Hän(kin) sanoi että tämä alkaa muistuttamaan 1930-luvun menosta, ja kyseli että palataanko samantien tässä nyt siihen renki ja piika ja jotain..... järjestelyyn.
Ja samoin kuin tuon ^ kirjoittaja, hänkin näppärästi mainitsi että totta tosiaan; nythän tulee sopivasti, kuin tilauksesta, Sisällis-Sodankin "satavuotisbileet" !!! Tuo ei ole siis sitaatti vaan MINÄ sanoin NYT noin, mutta pistin kielikuvan lainauksiin. Ehkä lähinnä koska pystyn ! Ja voin ! Ja kykenen. JiiÄnEe.
Mutta se ON kieltämättä ällistyttävän täsmällinen ja sopiva ajoitus ?!........täytyy miltei taas kysyä että; KERJÄÄKÖ "Hallitus" tai pikemminkin Jallitus, tällä ihan tahallaan SOTAA ?!?! Tjns ?

Minähän saatana SANOIN ettei Pipilät ja muut körtinpaskat ja mistä lie kesäleirin, Junteimmille Mukuloille, ulkohuusista kaivetut typerät "pläjäykset" ymmärrä MITÄÄN Status Quosta.

SEN, ne on viskanneet kaaaaauan sitten kaaaauas merelle tjns.  Se on jumalauta ÄLLISTYTTÄVÄ kuinka noilla tyypeillä ei ole, kuten kytälläkään tai syyttäjällä tai tuomareilla tms paskaläntillä, MINKÄÄNLAISTA omaatuntoa !! SE on jumalauta uskomatonta !

Luulisin että niiden verikin on de facto, kylmää. Ne lienee maksimissaan "vaihtolämpöisiä". Mutta ehkä ihan vain samaa sakkia kuin jäämeren kalat, eli "pakkasnestettä" niillä virtaa suonissaan.




Ei voi kuin ärtyneenä ja T Ä Y S I N epäuskoisena "ihmetellä" näiden kääpiöiden ääliöiden tyhmiä ja pahoja tekoja !!! Ikäänkuin he olisivat niistä YLPEITÄ ! Kuin koira oksennuksestaan ja TYHMÄ lapsi jostain vitun perseestään truuttautuneesta paskaläjästä. Sellaisiahan kusipäät näyttäisi AINA olevan, ne on ikäänkuin se oli jotain "tosi hienoo ja siistii, et mä oon näin kusipää" tjns.
Ovat ikäänkuin ylpeitä, kiinnijäädessään tai kun joku vain SANOO asiasta heille, usein ihan ensimmäistä kertaa (muista ei ole siihen, erinnäisistä syistä), he reagoivat sellaisella niljakkeen  iljettävällä  eräänlaisella "hymyllä", kuin Pipilä periaatteessa, ja ovat kai sitä mieltä että sitä tulisi ihan ihannoida kuinka vitun moraalittoman alhaisia he ovat, ja miten ÄRSYTTÄVIÄ kusipäitä ja koettelevia vitun mulkkuja vittupäitä ja raivostuttavia älykääpiöitä ja tunkkaisia ääliöitä.

Ai miin; se EI TEE mitään HYVÄÄ vaikutusta !! Herran tähden. Ainakaan MINUUN !!

Enkä saata käsittää että joku todella luulee niin olevan ylipäätään !!?!?

Se on "kuin" joku tulisi synttäreillesi ja ampuisi sinua polveen ja paskantaisi kakkuusi ja virtsaisi pitkin seiniä, sinua ja kakkua ja sitten roiskisi sen pitkin kattoa tjns, ja sitten odottaisi KIITOKSIA ja APLOODEJA !! VAIN Luciferiaaninen PAHUUS voi olla NOIN nurinkurista ja hypertyperää paskaa ja ali jopa tyhmimmän imbesillinkin ulottuvaa ultrakehariutta.

Se on vain; vääristynyttä, lyhyemmin sanottuna.


Mutta kuitenkin. Tuo tie on VÄÄRÄ ja te TIEDÄTTE sen vitun inhokit.



Mm tuollaisen takia ei suomlannin taru tule olemaan KOSKAAN kovin kummoinen ja ihmeellinen ja hyvä ja kotoisa ja viihtyisä ja sen sellainen. Vaan vain kurja ja karu, epäinhimillinen ja kommarin kolkko paska.
Helvetti maanpäällä. KYLMÄ helvetti.
Kuten Ryssäkin.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti