tiistai 16. tammikuuta 2018

Kauhujen MaMu Hammaslekuri

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801152200669767_u0.shtml


Aattelin jo että tiedän kenestä tuossa on kyse, olen itsekin ollut sillä kyseisellä vitun paskaläjällä ääliöllä VITUN koiranpaskalla puoskarilla, aikoinaan, mutta ei tuo ollutkaan se. Se on ihan  paikallinen kuvottava inhottava vanha äijänkuvatus ja mielipuolinen rotanpaska ja nahjus; kyseessä olikin ählämi tjns !!!

Eli ne jotka koti"maassaan" eli siellä roskien ja ruumiiden ja sotien ja hiekan ja raunioiden keskellä kyykkivät kadunkulmissa ja taittavat ja kiskovat ja repivät toistensa kamalia ja typeriä, lähinnä ruskeita, ja vain juuri ja juuri ylipäätään enää edes leukaluussa kiinniolevia "hampaita" jollain vitun ryssiltä 1960-luvulla saaduilla peltisepän pihdeillä yms hienostuneilla kirurgirilla instrumenteilla. Siististi ja hygieenisesti siinä, pölyisän tien pölytessä, ja kaikkien likaisten vitun muulinnussijoiden piereskellessä ja syljeskellessä aivan absymaalisen tyhminä aivottomina zombieloisina ja Perus Muslimeina siinä ympärillä likaisissa lakanoissaan käärittynä kuin, hah(!) "kuin" jokin typerä vitun paskapökäle käärittynä paskaiseen mattoon tai siis just lakanoihin, niin nin kälättäen kuin ählämiämmät ja näyttäen niin typeriltä että jopa Afrikan NEEKERIT näyttä verraten siedettäviltä, vain "tyhmiltä" eikä sen enempää tyhmiltä. Niin nin joku NÄISTÄKÖ ?!?! Herran tähden, moniosaajista™ - on nyt käynyt hankalaksi ja ollut vähän sellainen, kuten me sanojamme visusti varjelevat ja siistivät, Siistit ja Kunnolliset Ihmiset, sanoisimme; "sub optimaalinen" ?!

NÄINKÖ on todellakin nyt, hei, käynyt ?!


EIKÄ !!?



You do NOT  fucking say  !!!!!?


Hei eix tää o jo jonkin luokan ja tason Rasismii™  tjns !? Hei !?
Mua ainakin alko pelottaa ! Soittakaa kytille tai jotai !? Jos ne kävis vaikka kuulustelemassa Teuvoo tän tiimoilta tjns ?
Hei !? APUA ?!?! 











VITTU mikä roska-kasa eniwei. Kyseinen vitun ällötys ja tautinen paskaläjä.
Mutta en voi sano että "VAIN" nekrut tai muslimit tjns voi tehdä tuollaista ja olla noin alhaisen oksettavia jne, koska olen siis itse joutunut nuorempana suomalaisen, ihan junttiheteromiehen, vastineensa käsittelyyn. Ja olen vieläkin valmis heittämään kyseisen vitun kusirotan, mulkvistin paskalärvän jostain korkean talon yläkerran ikkunasta ulos.

Ja olen muuten niinikää, nuorena ollut ulkomaisen lääkärin käsittelyssä, josta minulla on, kiitti vain, kuten olen tainut jo kauan sitten sanoakin, vieläkin juuri sen näköinen arpikin kuin se olisi tehty jossain vitun Kalkutan kadunkulmassa ja jollain vitun paikallisen ALEPAn "lasten ensiapulaukun" ruostuneella sisällöllä ja illan jo pimentyessä, kuten kyseisen vitun "lääkärin" tajunnankin. Äärimmäisen tyhmän ja oppimattoman "väkijoukon" / lauman siinä tuijotellessa ja toljottaessa, ehkä mulkku kourassa siellä lakanansa alla, sinä ympärillä - välillä älähtäen ja kälättäen toinen toisilleen jotain tyhmiä kommentteja.
Joka kuulostaa ihmiskorvaan vain samalta vitun kakofoonialta kuin mitä voi käydä kuulemassa esim Korkeasaaressa. Jossa muuten myös ne eläimetkin pitää sellaisia ääniä välillä ! Mutta NE on kuitenkin yleensä vähän skarpimpia ja hillitympiä kuin nuo kälättäjät.





"Kiitti".







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti